Jump to content

o_koulos

Μέλη
  • Content Count

    1,302
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

o_koulos last won the day on August 16

o_koulos had the most liked content!

Community Reputation

148 Excellent

4 Followers

About o_koulos

  • Rank
    Glenfarclas Member
  • Birthday 04/27/1978

Profile Information

  • Gender
    Άντρας
  • Location
    Αρκαδικά Highlands

Recent Profile Visitors

2,715 profile views
  1. ντάξει η smws είναι ανεξάρτητος εμφιαλωτής, μερικές εμφιαλώσεις από τα αποστακτήρια τις αγοράζουμε ακόμα @mallios
  2. Η προηγούμενη απο smws παραγγελία στις 17.7 παραδόθηκε στις 31.7, τεσπα για μένα το whiskysite.nl μονο αν έχει κάτι που δεν βρίσκω αλλού.
  3. whiskysite.nl παραγγελία 10.7 , σήμερα 2.8 έφτασε δέμα στην Τρίπολη. μετά το μεσημέρι που θα παραλάβω ελπίζω να είναι όλα καλά, τι στο καλό με θαλάσσια χελώνα το έστειλαν;
  4. θα κάνω και εγω παραγγελία λογικά σε 1 ώρα, αλλά εχω ξεμείνει απο κωδικούς αν το δει κάποιος εγκαίρως και του περισεύει τίποτα χα χα , ας σφυρίξει
  5. προχθές ήπια ένα ποτηράκι ακόμα, σχετικά κουρασμένος. Ομολογώ ότι μου άρεσε περισσότερο από ότι πιο παλιά , λέτε με τον καιρό να μαλάκωσε μέσα στο μπουκάλι ή απλά εγώ ειχα πεσμένα τα γευστικά μου αισθητήρια;
  6. εγω θέλω να πάρω ενα τύπου κλιματιστικό για δωμάτιο και να δημιουργήσω walk in φάση κάβα. αλλά δεν με βλέπω να το κάνω σύντομα χα χα χα , οπότε εχω βολευτεί με έπιπλο απο το praktiker και τα υπόλοιπα χύμα δεξια αριστε΄ρα σε ενα δωμάτιο που δεν χρησιμοποιείται καθημερινά.
  7. οχι αύξηση έρχεται γιατί το τσίπουρο και η τσικουδιά είχαν προνομιακή μεταχείριση. αυτό που βαριέμαι να δω είναι αν αφορά μόνο τους διήμερους αποσταγματοποιούς[δηλαδή το χύμα που πουλούσαν στα όρια της παρανομίας σε μεγάλες ποσότητες οι διήμεροι] λοιπόν διάβασα την απόφαση . τελικά έχουμε 2 ζητήματα ένα ο μικρός φόρος στο τσίπουρο και την τσικουδιά, και 2 ο σχεδόν καθόλου φόρος στους διήμερους. για το 1 εγώ καταλαβαίνω οτι απο το 2011 που εχουμε την πρώτη όχληση της επιτροπής η ελληνική πλευρά έκανε ελάχιστα. για το 2 καλά να πάθουμε, αρκετοί έβγαζαν άδεια για διήμερη απόσταξη και με΄τα πουλάγανε τόνους τσίπουρο (και μερικοί σε τιμές λες και είχαν πληρώσει κανονικό ΦΠΑ)
  8. αυτά ειναι, μου αρεσει η διάθεση σου για προσφορά, κανα καλο whisky δεν βλέπω.... χα χα χα
  9. @Wisdom γλυκό φρεντο, και σκετο εσπρεσσο; νομίζω οτι σε έχασα.... εγω πίνω 2-3 καφέδες συνήθως διπλό καπουτσίνο για πρωινό απο μαγαζί, μετα ανάλογα ή γαλλικούς ή φρεντα. ελληνικό σπάνια , φραπε 2-3 φορες το χρόνο αν έχω ανάγκη απο καφέ και είμαι σε σπιτι που δεν έχει αλλη επιλογή εχω και εσπρεσσιερα αλλά δεν βρήκα ποτε το χρόνο για μυλουσ κτλ οπότε danessi απο κονσέρβα οταν και αν.
  10. whiskysite.nl έχει παραδώσει Ελλάδα τώρα τελευταία σωστά; παλιά είχα άριστες εμπειρίες, αλλά μετά τις γιορτές μια παραγγελία δεν ήρθε ποτέ, [την οποία φυσικά μου αποζημίωσε-επέστρεψε τα λεφτά δεν έχω παράπονο] για πέστε γιατί τα newletter που στελνει στις αρχές κάθε μήνα έχουν διαμαντάκια μέσα.
  11. αλμυρά κεικ που έχω δοκιμάσει μια χαρά μου κάτσανε πάντως, τώρα αλμυρό ντονατ, έχω να πω οτι είχα δοκιμάσει παλιά στην Καλαμάτα μαλακό λαλάγγι [σαν λουκουμάς με τρύπα χωρίς την ζάχαρη] με γραβιέρα και ήταν ωραίο.
  12. για το ebook μου άρεσε και εμένα γενικά, ειδικα οι χάρτες με τα εδαφικά στοιχεία. Για τα ροζε απο ξινόμαυρο την γνώμη σου θέλω
  13. UB επειδή το διάβασα διαγώνια [δηλαδή βιαστικά] , ποια η γνώμη σου; γενικά έχω μια αγάπη για τα ροζε απο το Αμύνταιο
  14. σωστά αυτά που λές, οι μαγιές (και τα στελέχη τους) στην βιομηχανία τροφίμων εκτός από πολύ χρήσιμες είναι σε μερικούς κλάδους και αντικείμενο διαρκούς έρευνας ή και καλά φυλασσόμενα μυστικά!
  15. ευχαριστώ και από εδώ, οτι καλύτερο σε όλους μας
×
×
  • Create New...