Jump to content

Vadamar

Μέλη
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Vadamar

  • Rank
    Average Young Blended Whisky

Profile Information

  • Gender
    Άντρας
  • Location
    Athens
  • Interests
    Whisky, Airsoft, Darts, Boardgames

Recent Profile Visitors

111 profile views
  1. Ναι, είναι πιθανό να εννοούσε αυτόν τον άνθρωπο ο οποίος τελικά δεν φτιάχνει whisky όπως λέει αλλά brandy...και μάλιστα παράνομα
  2. Το Kilchoman το έχω ακουστά σαν αποστακτήριο αλλά δεν ξέρω κάτι συγκεκριμένο για αυτό. Θα το κοιτάξω πάντως γιατί μου προκαλείς περιέργεια
  3. Το θέμα whisky που παράγεται στην Ελλάδα το ανέφερε ο φίλος vasilis-kap και είναι πολύ ενδιαφέρον. Έχω ακούσει από καθηγητή μου οτι κάποιος στη Ελλάδα έφτιαχνε whisky αλλά δεν γνωρίζω αν συνεχίζει ακόμη...Προφανώς για να μην είναι γνωστό, θα έφτιαχνε μικρές ποσότητες έχοντας μικρό δίκτυο διανομής. Απ' όσο φαντάζομαι whisky στην Ελλάδα δεν παράγεται ευρέως λόγω marketing (οι περισσότεροι έχουν συνηθίσει να εμπιστεύονται το whisky από Σκωτία, Ιρλανδία, Αμερική και πλέον και Ιαπωνία. Αλλά πες οτι ξεπερνάς αυτή τη δυσκολία πουλώντας σε φανατικούς του whisky που θέλουν να βοηθήσουν τη χώρα τους και
  4. Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια! Σχετικά με το whisky στην Ελλάδα θα ανοίξω νέο θέμα...αν και η αλήθεια είναι οτι δεν γνωρίζω τόσα πολλά
  5. Φίλε mallios, σε ευχαριστώ για τη βοήθεια. Δεν με ενδιαφέρει κάποια περιοχή συγκεκριμένα εφ' όσον μου καλύπτουν στέγη εκεί κοντά και φαγητό. Μπορώ να νοικιάσω ποδήλατο για να μετακινούμε σε λογικές αποστάσεις. Θα με ενδιέφερε να κάνω πρακτική σε κάποιο μικρό αποστακτήριο ώστε να νοιώθω πιο κοντά στη παραγωγή του αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν θα ήθελα να είμαι kai σε ένα αποστακτήριο όπως το Talisker, το Lagavulin ή το Glenmorangie Το θέμα συγκεκριμένα με την Diageo είναι οτι με βάζει να συμπληρώσω μια φόρμα για εύρεση εργασίας στην εταιρεία, πράγμα που απέχει πολύ από αυτό που θέλω να κάνω κ
  6. Καλησπέρα σε όλη την ομάδα, είμαι καινούργιος στο forum και με λένε Κώστα. Είμαι φοιτητής οινολογίας και τεχνολογίας ποτών και είμαι λάτρης του malt whisky και του καλού whisky γενικότερα. Το malt whisky με ενδιαφέρει γευστικά αλλά και στην διαδικασία παραγωγής του και αυτή την περίοδο κάνω την πτυχιακή μου πάνω σε αυτό, όπου κάτω από ειδικές συνθήκες ζύμωσης τεστάρω τα αρωματικά που προκύπτουν στο απόσταγμα πριν την παλαίωση. Επειδή με ενδιαφέρει επαγγελματικά η παραγωγή του, θέλω να πάω Σκωτία για πρακτική (6 μήνες) μέσω του Erasmus Placement τον Φεβρουάριο-Μάρτη του 2016. Θα ήθελα να με βοη
×
×
  • Create New...