Jump to content

orestis.2009

Μέλη
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About orestis.2009

  • Rank
    Average Young Blended Whisky
  • Birthday 11/15/1981

Profile Information

  • Gender
    Άντρας
  • Location
    Athens

Recent Profile Visitors

151 profile views
  1. Καλησπέρα . Διάβασα όλα αυτά που γράψατε . Την σελίδα του Γιάννη την έχω δει κ εγώ κ διαβάζω τα ποστς του. Δεν είμαι σε θέση βέβαια να κρίνω εαν αυτά έχουν λάθη γιατί οι γνώσεις μου δεν είναι τέτοιες . Ξερω όμως οτι όποτε τον έχω ρωτήσει για κατι έχει απαντήσει κ φαίνεται οτι ενδιαφέρεται για το ουίσκι όπως κ το να βοηθήσει κάποιον που δεν ξέρει . Όπως κ εσείς βέβαια . Anyway... Θα ήθελα να ρωτήσω αν κ ξερω οτι δεν είναι το σωστό τοπικ κατι πάνω στα ιρλανδέζικο ουίσκι . Τι εννοούν όταν λένε 3ple blend? Grain, malt , pot still? Τα 2 πρώτα ξερω τι είναι . Επίσης εκτός απο την 3λη απόσ
  2. Κάποιες άλλες πληροφορίες για αυτό ; Κεντάκι ; Botelled in bond τι εννοεί ; Ευχαριστω .
  3. Δεν ομιλώ γαλλικά messier ? Κ μόνο που μπαίνεις στον κόπο να ασχοληθείς κ να απαντήσεις σε καθιστά .......(βάλτο εσύ το επίθετο που σε αντιπροσωπεύει ). Δεν με παίρνει για τρίτο λάθος .?
  4. Καλησπέρα κ ζήτω συγγνώμη για το γεγονός που καθυστέρησα να απαντήσω . Αν κ διάβασα την απάντηση πριν μέρες δεν μπόρεσα να απαντήσω λόγω δουλειάς κ χρόνου . Ναι αναφέρομαι στο Coffey grain k coffee malt. Με κάλυψε πλήρως η απάντηση σου Μιχάλη κ έχω να προσθέσω πως σε καμία περίπτωση δεν κοιτάω με μια δυτικότροπη παράξενη μάτια το κατι τι διαφορετικό .Ισα ίσα το επικροτώ . Απλά ήθελα να ξερω το γιατί αυτή η διαφοροποίηση . Κ απ´ότι κατάλαβα ειναι καθαρά θέμα καινοτομίας κ διαφορετικής τεχνικής που αυτοί πιστεύουν οτι θα τους δώσει κατι το ιδιαίτερο. Επίσης έχω αναφέρει οτι είχα βρεθεί σε
  5. Καλησπερα . Δεν ήξερα οτι απόσταξη μολτ σε coffe γίνεται κ στην Σκωτία . Στο 3 σημείο εννοώ οτι πως μπορείς να είσαι σίγουρος για την απόσταξη σου όταν αυτό έχει προέλθει απο coffe still k όχι απο pot still. Άλλωστε αν θυμάμαι καλά οι Ιρλανδοί δεν τον δέχτηκαν τον συνεχή αμβυκα επειδή θεωρούσαν οτι δεν μπορούν να παρακολουθούν την διαδικασία κ χαρακτηριστικά το ονόμαζαν silent spirit , οτιδήποτε έβγαινε απο coffee still. Θέλω να πω πιο καλά κ πιο λεπτομερή απόσταξη δεν έχεις στον ασυνεχής αμβυκα ; Ο Ιάπωνας γιατί πάει κ αποστάζει μολτ σε συνεχή . Ειναι μήπως θέμα χρόνου ;Κόστους ; Η να κ
  6. Καλησπερα σε όλους κ όλες . Το τοπικ έχει να κάνει με τα ιαπωνέζικα ουίσκι . Κ πιο συγκεκριμένα με τα coffee grain αλλά ακόμα περισσότερο με τα coffe malt ...!!! Γνωρίζω οτι οι Ιάπωνες γενικώς χαρακτηρίζονται γι τις καινοτομίες τους κ τις διαφορετικές μεθόδους ,όπως επίσης οτι μπορεί να σέβονται στο έπακρο τους Σκωτσέζους απο τους οποίους έμαθαν..., Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί αποσταλούν μολτ σε συνεχή αμβυκα ;;; Ειναι μόδα ; Ειναι marketing ? Κ πάνω απ΄όλα πως μπορείς να είσαι σίγουρος για την απόσταξη όταν αυτό το οποίο έχεις πάρει δεν ξέρεις απο που έχει προέλθει . Συγχαρητήρια για το
×
×
  • Create New...