Jump to content

James

HMWS
  • Content Count

    455
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

James last won the day on September 12 2018

James had the most liked content!

Community Reputation

86 Excellent

1 Follower

About James

  • Rank
    Good Old Blended Whisky
  • Birthday 11/16/1984

Profile Information

  • Gender
    Άντρας
  • Location
    Athens

Recent Profile Visitors

1,967 profile views
  1. Έχει δίκιο ο @Celtic, εξαρτάται τα ποτήρια. Ανάμεσα στα δύο που αναφέρεις εγώ θα σου πρότεινα το Glenfiddich αλλά όπως λέει και ο @mallios τα γούστα διαφέρουν. Σίγουρα οποίο και να πάρεις να το ευχαριστηθείς, παρ' όλα αυτά ρίξε μια ματιά και σε καμία κάβα online, μήπως δεις κάτι πιο ενδιαφέρον κοντά στο budget σου.
  2. Εγώ βλέπω πάντως την παρέα των los globos να μεγαλώνει... Μας τύφλωσε ο κύριος στα δεξιά!!
  3. Δυστυχώς και εμείς θα πρέπει να ακυρώσουμε για την Κυριακή... Συγγνώμη και εύχομαι να περάσετε τέλεια!!
  4. Βάλε +2 άτομα, το 1 στο masterclass και βλέπουμε...
  5. Κάποιοι ήμασταν αγέννητοι...
  6. 1. @mallios 2. @DUCATI13 3. @DMTK (να σας δω και να μυρίσω, ότι φάτε και πιείτε...) 4. @SimoG (κι εγώ θα το παλέψω και φέρνω και μπουκάλι) 5. @James (θα δούμε αν θα κάνω παρέα στον @DMTK)
  7. Ναι, αυτόν τον μύλο έχω και είμαι αρκετά ευχαριστημένος που δεν έχει και προκαθορισμένες σκάλες κοψιματος. Από θόρυβο, η αλήθεια είναι ότι ακούγεται αρκετα..... @Celtic Επειδή ο κάθε μύλος έχει διαφορετική βαθμονομηση δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση. Αυτό που σου πρότεινε ο @charkyriak είναι η πιο καλή λύση. Να ξέρεις όμως ότι το κόψιμο μπορεί να αλλάζει και από μέρα σε μέρα.
  8. Χρήστο, δυστυχώς για να έχεις ένα καλύτερο αποτέλεσμα θα πρέπει να πάρεις έναν μύλο άλεσης καφέ. Το κόψιμο κάνει τη διαφορά. Οι καφέδες που είναι ήδη κομμένοι (σουπερμάρκετ),ακόμα και αυτοί που σου κόβουν μπροστά σου σε πιο εξειδικευμένα καταστήματα έχουν ένα μεσαίο κόψιμο που ταιριάζει στις περισσότερες καφετιερες. Όμως στην πραγματικότητα έχεις ένα μέτριο αποτέλεσμα το οποίο οι εταιρείες προσπαθούν να το καλύψουν βάζοντας pressurized καλαθάκι στο group για να σου κάνει (fake) αφρό ο οποίος υποχωρεί πολύ γρήγορα.
  9. Έχω μια gaggia classic και έναν ascaso. Ο mazzer πρέπει να τα σπάει, τον είχα βάλει στο μάτι αλλά πιάνει πολύ χώρο (κυρίως υψος).
×
×
  • Create New...