Jump to content

ambu

Μέλη
 • Content Count

  1,204
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 Excellent

1 Follower

About ambu

 • Rank
  Good Young Single Malt Whisky
 • Birthday 06/28/1978

Previous Fields

 • Αγαπημένο Whisky
  Highland Park 25 y.o. OB 50.7, Highland Park 18 y.o., Glen Grant 37 y.o., Benromach 21 y.o.

Contact Methods

 • Website URL
  http://u

Profile Information

 • Gender
  Άντρας
 • Location
  Αθήνα

Recent Profile Visitors

2,798 profile views
 1. Η ανάρτηση του Celtic είναι πραγματικό κομψοτέχνημα. Υπόδειγμα σύντομης και περιεκτικής απάντησης. Respect.
 2. Και φυσικά, ένας σχολιαστής από κάτω γράφει περισπούδαστα ότι υπάρχουν κι άλλοι, δεν είναι μόνος, και ότι αν χρησιμοποιηθεί αμερικάνικη δρυς, τότε το αποτέλεσμα είναι ουίσκι τύπου Jack Daniels! Αχ αυτός ο σχολιασμός στην Ελλάδα... ξέρεις δεν ξέρεις, μια μ@λ@κία θα βρεις να πεις.
 3. Ήταν όντως μια πολύ καλά στημένη παρουσίαση, και πολύ γενναιόδωρη. Ο ομιλητής ήταν προφανές ότι ήταν επαγγελματίας και ότι ήξερε πολύ καλά να κάνει αυτό που ήρθε να κάνει. Τα καλά, λοιπόν, πολλά. Εγώ θα ήθελα να εστιάσω στα λίγα περίεργα που είχε η βραδιά: Ρώτησα και ξαναρώτησα, αλλά σαφή απάντηση δεν πήρα. Είπε πολλά ο Ian για τα βαρέλια που τα αναζωογονούν κτλ κτλ. Σε πολλούς συγγραφείς έχουμε διαβάσει ότι τα βαρέλια για να αναζωογονηθούν πρέπει να ξαναπεράσουν από σέρυ (και μάλιστα πώς βάζουν ΄σερυ υπο πίεση για να επιταχύνουν τη διαδικασία). Ο Ian ήταν κάθετος ότι όχι μόνο δεν κάνουν κάτι
 4. Ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον. Δεν έχω σκοπό να κλείσω τον λογαριασμό μου εδώ, κανέναν. Απλώς δεν γράφω. Αν απαιτείται ένας πιο ενεργός mod (όπως είναι λογικό) ευχαρίστως να παραχωρήσω τη θέση μου. Όσο για τη σύνδεση Society-forum, διαφωνώ με τον Celtic (χωρίς να έχει σχέση με το παραπάνω, απλά δράττομαι της ευκαιρίας). Η Εταιρία δεν έχει καταστατικό, νομική υπόσταση, προεδρείο, τίποτα, και αποφασίσαμε να μην έχει. Και όλα σχεδόν τα ενεργά μέλη του forum που μπορούν γεωγραφικά ή μη είναι μέλη της εταιρίας. For all practical purposes, η εταιρία είναι απλώς ένα πιο κλειστό φόρουμ μέσα στ
 5. Καλησπέρα και πάλι! Καταρχάς ευχαριστώ όλους σας που κάνατε τον κόπο να αναρωτηθείτε που είμαι. Δεν ήθελα να το παίξω μυστηριώδης ή κάτι τέτοιο. Αυτό που έγραψα πάνω δεν είχε κάποια κρυμμένα νοήματα. Απλώς για κάποιο καιρό τουλάχιστο δε θα συμμετέχω στις εκδηλώσεις της HMWS (άλλωστε δεν είμαι και ...φορολογικά ενήμερος εδώ και ενάμιση χρόνο τουλάχιστον). Οπότε καλή συνέχεια και καλά malts στα ποτήρια σας!
 6. Κάπως έτσι. Καλή συνέχεια και καλόπιοτα τα malts σας!
 7. Καλώς τα δεχτήκαμε... http://www.popsci.com/technology/article/2011-12/scientific-ways-make-whiskey-taste-older-faster
 8. Χρόνια πολλά και καλά, φίλε! Το περιοδικό βεβαίως και θα στο φέρω. Όσο για την απωλεσθείσα διατριβή... δεν το έχω να πίνω μόνος. Αλλά ίσως πρέπει να ξεκινήσω. Στα θέματα που έθεσε ο Mallios απλώς να πω ότι η άποψη που κατέβασα είναι προϊον φαινομενολογικής παρατήρησης και όχι συστηματικής ποιοτικής μελέτης στα ενδότερα του πληθυσμού. Άλλωστε, η συντριπτική πλειοψηφία είναι κάτω τον 21 και σε αυτές τις ηλικές φοβάμαι να εμπλακώ. Δεν είμαι σίγουρος αν θα πίνουν μπύρα ή γάλα. Παιδιά καλή αρχή!
 9. Να μη λήψει κανείς για λίγο (4 μήνες), επειδή συνηθίζει στην ξενιτειά (μια χαρά περνάμε εδώ), και αμέσως να σκεφτείτε αμερικανίδες φοιτήτριες. Mακράν οι πιο ζημιάρες είναι οι ασιάτισες. Και όχι, απο whisky ελάχιστα. Αν και σε κάθε συγκέντρωση που πηγαίνω, τους παίρνω τα malts McClelland, έτσι για να δοκιμάσουν και κάτι. Τα οποία εδώ είναι 25$. Όλα τα άλλα, ακριβά! Ambu over and out!
 10. Και αού μπορούσατε μια μέρα, δεν μπορούσατε 10 μήνες;
 11. Ευχαριστώ παιδιά. Wisodm, θα είμαι στο Princeton, στο New Jersey, μια ώρα από Νέα Υόρκη.
 12. Φίλοι και συμφορουμίτες. Βάζω εδώ το θέμα γιατί δεν είμαι σίγουρος που αλλού να το ξεκινήσω ή που να το κολλήσω. Αύριο το πρωί πουρνό πουρνό φεύγω για ΗΠΑ. Είμαι σιωπηλός αρκετό καιρό τώρα, κυρίως λόγω υποχρεώσεων και προετοιμασιών. Αλλά ο καιρός ήρθε και επειδή δεν ξέρω πότε θα καταφέρω να ξαναέρθω, σας φιλώ στα μάγουλα σταυρωτά και εύχομαι ένα χειμώνα καταρχάς ανθρώπινο και κατά δεύτερον γεμάτο πολλές και καλές συνάξεις. Καλά drams και κρίμα που δεν κατάφερα να σας αποχαιρετήσω!
 13. Ναι, με έπεισε ο Sir ότι αγάπης αγώνας άγονος. Θα πάω να διαλογιστώ σε ένα νησί μόνος μου...
 14. Εγώ θα λείπω 29/7 με 5/8 παιδιά...
 15. Είναι που πάει και πέφτει η μια σύναξη πάνω στην άλλη, Alekos. Τις τελευταίες 5 εβδομάδες έχω περάσει μόνο ένα ΣΚ στην Αθήνα.
×
×
 • Create New...