Jump to content
  • Dear Guest

On behalf of whiskyforum.gr and Hellenic Malt Whisky Society, we would like to thank you for visiting our forum. Feel free to navigate to our forum and enjoy content and topics. Always remember that our forum is free for all and if you share the same passion or you just want to be informed about whisky, you are more than welcome to join us!

forum21.png

Slainte!

Recommended Posts

Posted

Όσοι πιστοί προσέλθετε :clapping: μάζεψα μερικούς χρήσιμους συνδέσμους για αρχή και βλέπουμε

(ελπίζω το Isaly :dribble: ) Οτιδήποτε άλλο let με know! :drinks:

http://www.theislayfestival.co.uk/

http://www.spiritofislay.net/

http://www.islayinfo.com/

http://www.facebook.com/pages/Feis-Ile-The-Islay-Festival-of-Malt-and-Music/293154019459#!/pages/Feis-Ile-The-Islay-Festival-of-Malt-and-Music/293154019459?v=info

Posted

είμαι μέσα για μια εκδρομή στο Islay τον Μάιο με μία μικρή επιφύλαξη μέχρι το αργότερο το τέλος του μήνα, οπότε θα είμαι σίγουρος 100%, λοιπόν εάν το αποφασίσουμε έγκαιρα, βγάζουμε και εισιτήρια νωρίς και αν μαζευτούμε περισσότεροι βγάζουμε και group ticket (ισχύουν και στην Ελλάδα, έτσι;) και θα μας βγει και φθηνότερα! Θέλω να μελετήσω περισσότερο τα site που έδωσε o UB έτσι θα μπορούμε να έχουμε μια πιο συγκεκριμένη εικόνα για το πόσο θα κόστιζε μια τέτοια εκδρομή, κανονίζουμε και νωρίς με τις δουλειές μας και την κάνουμε, οχτώ μέρες είναι το festival, στην τελική μπορεί να μην πάμε και τις οχτώ ημέρες, ας πάμε δύο ή τρις!

Posted

ποιο φεστιβαλ και ποιες 3 και 5 και 8 μέρες, δε πα να μεινουμε εκει για το υπόλοιπο της ζωης μας λεω γω........

θα στησουμε ενα μαγαζακι "Greek Delicatessen & Tavern" με εισαγωγές από Ελλάδα και θα βγάζουμε τα εξοδα μας για malt.....

NOMIZΩ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΑ...

Posted

Χαίρομαι που υπάρχει ενδιαφέρον ας δούμε πόσοι μπορούμε να μαζευτούμε και το οργανώνουμε.

Το μονο κακό με το festival είναι ότι θα γίνετε της κακομοίρας και οι τιμές θα είναι στα ύψη

αλλα μια φορα γίνετε αυτό... :drinks:

Posted

ποιο φεστιβαλ και ποιες 3 και 5 και 8 μέρες, δε πα να μεινουμε εκει για το υπόλοιπο της ζωης μας λεω γω........

θα στησουμε ενα μαγαζακι "Greek Delicatessen & Tavern" με εισαγωγές από Ελλάδα και θα βγάζουμε τα εξοδα μας για malt.....

NOMIZΩ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΑ...

:thumbsup::thumbsup::thumbsup:

Posted

Πεθαίνω να μάθω τί πιστεύουν οι Illeachers για το συνδιασμό φέτα και Ardbeg! Αν θες σερβιτόρο στην ταβέρνα, έρχομαι.

Posted

A διαφωνώ η φέτα ως γνωστόν πάει με Lagavulin και το Ardbeg μα κεφαλογραβιέρα Κρήτης :pooh_honey::dribble:

Εγώ κλείνω την θέση οινοχόου στην ταβέρνα :laugh4::drinks:

Posted

Θα τους δίνουμε μετσοβόνε, φέτα Καλαβρύτων, ελιές καλαμών, ξερά σύκα Κύμης, Χιώτικα μαστιχοτσούρεκα, γραβιέρα Κρήτης, χαλβά Δραπετσώνας, μουστοκούλουρα από τα Μεσόγεια, χωριάτικα λουκάνικα Τρικάλων, μήλα Ζαγοράς, τα καλύτερα μέλια στον κόσμο κλπ κλπ και από την πλάκα που θα πάθουνε θα μας δώσουνε free pass στις αποθήκες των αποστακτηρίων !!!!!

Γουστάρω φάση σου λέω!!! θα έχουμε και κανα ταλέντο μπαγλαμαδοπαίχτη να ρίχνει πενιές, θα γίνει της μουρλής !!!

• 1 month later...
Posted

Πριν απο 2 χρόνια είχα πάρει μια προσφορά για 5ήμερη εκδρομή η οποία περιλάμβανε 3 μέρες Σκωτία (ηπειρωτική χώρα) και 2 μέρες Islay.:to_become_senile:

Επειδή μάλλον θα μπορώ να έρθω και εγώ σε μία τέτοια εκδρομή, υπάρχει ενδιαφέρον να φέρω μία προσφορά (αν θυμάμαι καλά ήταν για minimu 5 συμμετοχές) για να κάνουμε την ίδια εκδρομή?

(θα φέρω και μία αντίστοιχη με 5 μέρες Islay)

Παρακαλώ τα μέλη να τοποθετηθούν άμεσα!!!

Posted

είχα στο μυαλό μου να περάσω από ένα γραφείο που αγοράζω συχνά εισητήρια και να ρωτήσω για μια εκδρομή στο Isley τον καιρό του festival! Θα ρωτήσω και θα αναφέρω την προσφορά μου, άν και υπολόγιζα 3 μέρες ή maximum 4. αλλά ας μαζέψουμε αν μπορούμε μερικές προσφορές για το Isley τον καιρό του festival και διαλέγουμε ότι είναι καλύτερο! :yes:

Posted

100% συμφωνώ!

Cheese φέρε εσύ μια προσφορά, θα φέρω και εγώ και το συζητάμε.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ να συμπεριλάβεις στην προσφορά που θα πάρεις και το κόστος για ένα μικρό van (7 θέσεων) για να μας μεταφέρει στα διάφορα αποστακτήρια.

Posted

Κύριοι νομίζω για το φετινό festival πάει λίγο αργά και θα κοστίσει...

τώρα αν εσείς είστε αποφασισμένοι εγώ έχω ήδη άδεια αυτές τις μέρες :thumbsup:

ένα θετικό -ολοκαίνουργιο- νέο είναι ότι η esyjet βάζει κατευθείαν πτήση Αθηνα Εδιμβούργο :jump:

(η μοναδική direct) από σεπτέμβρη... Over το you :drinks:

http://www.edinburghairport.com/portal/page/Edinburgh%5EGeneral%5EAbout%20Edinburgh%20Airport%5EMedia%20centre%5ENews%20releases%5EResults/819b04679cc6e210VgnVCM10000036821c0a____/a22889d8759a0010VgnVCM200000357e120a____/

• 4 weeks later...
Posted

Παιδιά δυστυχώς δεν είχα καμία απάντηση από το πρακτορείο και από προσωπική μου έρευνα, πέρα από το ότι οι τιμές είναι στα ύψη, υπάρχουν ελάχιστα διαθέσιμα δωμάτια, θέλουν προκαταβολή άμεσα και είναι αρκετά δύσκολο να οργανωθεί εκδρομή από ιδιώτη για εκείνη την περίοδο.

Εάν τα μέλη επιθυμούν, μπορούμε να το ψάξουμε για Ιούνιο με τον περιορισμό ότι σε αρκετά αποστακτήρια η παραγωγική δραστηριότητα θα έχει σταματήσει.

Posted

Παιδιά δυστυχώς δεν είχα καμία απάντηση από το πρακτορείο και από προσωπική μου έρευνα, πέρα από το ότι οι τιμές είναι στα ύψη, υπάρχουν ελάχιστα διαθέσιμα δωμάτια, θέλουν προκαταβολή άμεσα και είναι αρκετά δύσκολο να οργανωθεί εκδρομή από ιδιώτη για εκείνη την περίοδο.

Εάν τα μέλη επιθυμούν, μπορούμε να το ψάξουμε για Ιούνιο με τον περιορισμό ότι σε αρκετά αποστακτήρια η παραγωγική δραστηριότητα θα έχει σταματήσει.

ήθελα να αναφέρω και εγώ κάτι σχετικό αλλά με πρόλαβε ο mallios, και εγώ νόμιζα πως το γραφείο που είχα απευθυνθεί (παλίος μου γνώριμος) με είχε ξεχάσει, αλλά να που με πήρε τηλέφωνο στην γιορτί μου για τα χρόνια πολλά και για να μου πεί πως δεν με ξέχασε σχετικά με την εκδρομή στο Islay αλλά πως τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα! Και του είπα μόνο πως θα προτείνω για κάτι εκτός festival, λοιπόν ελπίζω μέσα στην εβδομάδα να έχω κάποια προσφορά και να δούμε ! :smile1:

Posted

Κύριοι γνώμη μου είναι να περιμένετε για την έναρξη του καινούργιου δρομολογίου της easyjet τον σεπτέμβριο

γλιτώνετε μια ολόκληρη πτήση (ATH-LON LON-EDI EDI-ISL) πολύτιμο χρόνο και χρήμα.

Λίγη ακόμα υπομονή... :drinks:

• 10 years later...
Posted

Και επειδή από το 2011 θέλαμε να πάμε.. αλλά τελικά δεν πήγαμε ... και εδώ και 2 χρόνια δεν επιτρέπεται, ας πάμε όσοι θέλουμε Online.

Το πρόγραμμα εδώ και .... καλή παρακολούθηση!

https://feisile.co.uk/virtual-feis-ile-2021/?fbclid=IwAR0Dv4VyCqkgN9pgx1CvS77YHTJv8j0nDXoXHO8ifopWVNYNNI97wL8ka-8

• Like 1
Posted

Ένα πολύ καλό virtual day από μια ομάδα που ξέρει να μεταφέρει την καλή διάθεση και το χαμόγελο. Από τις 4 μέχρι τις 10... μια υπέροχη μέρα. Λίγο κλίμα με το That's the power of love" με το οποίο έκλεισε το Laddie Day 

• Like 1
  • 6 months later...
  • 1 year later...