Jump to content
  • Welcome to our whiskyforum

    Dear Guest,

    On behalf of whiskyforum.gr and Hellenic Malt Whisky Society, we would like to thank you for visiting our forum. Feel free to navigate to our forum and enjoy content and topics. Always remember that our forum is free for all and if you share the same passion or you just want to be informed about whisky, you are more than welcome to join us!

    forum21.png

    Slainte!

online shops και περι αγορών γενικότερα


Recommended Posts

Γνωρίζει κανεις τα καταστήματα La Maison du Whisky και Le Bon Marché? Αξίζει να τα

επισκευτώ?

Σοφια ορθη...Το Le bon marche αξιζει να το επισκεφτεις κυριοτατα για την ιστορικοτητα του χωρου και την "λιτη μεγαλοπρεπεια" που αποπνεει.Ειναι -κατα αυθαιρετη αξιολογηση μου- ο φτωχος συγγενης των μεγαλοσχημων και πασιγνωστων Galleries Lafayette και Printemps.Πολυβουο και πολυποικιλλο καταστημα,στον τομεα που μας ενδιαφερει (οινοπνευματωδη) εχει να προσφερει λιγα (και αρκετα ακριβα) :thumbsdown: .Μην περιμενεις να βρεις κατι ιδιαιτερο.Ισως ανιχνευσεις καποιες (ελαχιστες) εμφιαλωσεις που θα σε ξαφνιασουν,η συντριπτικη πλειοψηφια ομως ειναι εμπορικες και αδιαφορες (πιθανον να βρεις καποια τοπικα αποστακτηρια απο Βρετανη/Αλσατια/Κορσικη ή αλλη περιοχη).

Το Maison du Whisky αποτελει ενα απο τα ιερα ευρωπαικα μερη προσκυνηματος καθε whiskoλατρη.Το πρωτοεζησα ως ορνιθοτροφειο και τωρα εχει αναβαπτιστει σε φαμπρικα χρηματοπαραγωγης.Ειναι οντως αρκετα μικρο,γωνιακο,χωμενο στα στενα και ξεπροβαλλει μπροστα σου εκει που δεν το περιμενεις,εχει ομως μια ζεστασια που σε τυλιγει και σε χαλαρωνει.Το υπαλληλικο προσωπικο ειναι 2 ατομα (αν δεν εχει αλλαξει τιποτα τους τελευταιους μηνες),ο Nick και ο Michel.Στις καλες τους μερες θα σε τραταρουν κανα calvados,θα σε εξυπηρετησουν ως χομπιτ και θα σου διηγηθει (ο Michel) τις πολλες και καλες διακοπες του στα νησια μας.Στις κακες τους,σφιγμενο χαμογελο και ωμη πελατειακη ξεπετα.

Στο ζουμι...Το Μaison εχει παμπολλες εμφιαλωσεις απο ανεξαρτητους (π.χ. Duncan Taylor,Compass Box) και εχει την πληρεστερη συλλογη Signatory Cask Strength Collection (με το πανεμορφο μπουκαλι) σε ολη την Ευρωπη.Ειναι το ιερατειο του ιαπωνικου whisky :clapping::thumbsup: καθως αποτελει τον μεγαλυτερο (με διαφορα) και παλαιοτερο εισαγωγεα του στη γηραια ηπειρο.Το μαγαζι που θυμαται ο Wisdom με αποκλειστικα απωανατολιτικα αριστουργηματα λειτουργησε λιγο καιρο(δοκιμαστικα),με ιδιαιτερη επιτυχια και προβλεπεται η μελλοντικη επαναλειτουργια του σε σταθερη βαση.Oι τιμες ειναι αρκετα τσουχτερες και θελουν αυξημενα αντανακλαστικα, καλο μνημονικο, για να μπορεσεις επιτοπια να αντιληφθεις το συμφερον σου και αριστη ακοη για να ακουσεις την τσεπη σου αν γουργουριζει απο χαρα ή αν βογγαει. :whistle3:

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Τελικά πήγαμε αλλά και ήρθαμε από το Παρίσι...Ευχαριστώ για τις συμβουλές και τη

μίνι ξενάγηση. Τελικά πήγαμε μόνο στο maison du whisky και ομολογώ ήταν ωραία η αίσθηση

να βρίσκεσαι ανάμεσα σε τόσα whisky αλλά είχε πολύ κόσμο!! Πήρα 2 από εκεί και 2-3 από άλλες κάβες.

Υπάρχει μία κάβα κοντά στο maison (υπάρχει σε αρκετά μέρη του Παρισιού με την ίδια επωνυμία)

με κρασιά αλλά και λίγα whisky.Από το maison πήρα ένα Blue Hanger και ένα Glenfiddich Snow Phoenix.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΘΟΤΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ONLINE SHOP ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ ΑΠΟ MALTS.

ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΤΟ www.houseofwine.gr ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ www.thewhiskyexchange.com και το www.royalmilewhiskies.com.

EXETE NA MOY ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ?

Link to comment
Share on other sites

Καλως ηρθες καταρχας κι εσυ σε αυτο το ωραιο ταξιδι...

Εχοντας κι εγω τα ιδια ακριβως ερωτηματα με σενα ως προς την αναζητηση τετοιων μαγαζιων, εχω βρει 2, απο ενα εκ των οποιων παρηγγειλα προσφατα και ειναι αυτο που αναφερεις πρωτο (houseof wine). Πολυ εξηπυρετικοι, γρηγοροι, καλες συσκευασιες. Ενα αλλο που εχω σταμπαρει και θα παραγγειλω καποια στιγμη ειναι το http://www.cava-methi.gr/e-shop/categories.asp?cID=16.

Καλο παντως θα ηταν για ολους μας να εχουμε σχετικα συγκεντρωμενα τα online μαγαζια για τετοια ψωνια, κυριως Ελληνικα αλλα και ξενα αν ειναι αξιοπιστα και εχουν συμφερουσες τιμες μεταφορικων...

Αν απ την αλλη απαγορευεται η διαφημιση και αναφορα μαγαζιων στο φορουμ, να ζητησω συγγνωμη εκ των προτερων και να παρακαλεσω τους admin να διαγραψουν το ποστ μου!

Link to comment
Share on other sites

Συντροφοι,υπαρχουν και αλλα οπως το wineshop,ο kylix,ο Ανθιδης.Συμβουλη ομως... :pooh_on_ball: Μην αγχωνεστε τοσο με τα μεταφορικα του εξωτερικου.Ουτε τοσα πολλα ειναι (αν και χρειαζεται λιγο ψαξιμο) και η προσφορα ειναι απειρως μεγαλυτερη και -σε σχεση με το κοστος- ειναι αμελητεα (π.χ. ειναι κομματακι αστειο να παραγγελνεις 2-3 φιαλες συνολικης αξιας 200/300 ευρω και το προβλημα να ειναι τα 25-30 ευρω).Μην ξεχνατε επισης οτι,σε παρα πολλες περιπτωσεις οι ντοπιες τιμες ειναι εξοργιστικες (λογω φορων,πολιτικης εισαγωγεα κ.λ.π.) και,στην πλανη του να αγορασεις εντοπια και χωρις εξτρα δαπανες μπορει να πιαστεις κοτσο και να το φυσας ατελειωτα... :girl_cray: Δεν ειναι τυχαιο οτι η πλειοψηφια του φορουμ ειτε ψωνιζει απο μαγαζια εξωτερικου ειτε γυρναμε απο τα ξενα μερη στα ταξιδια μας με βαλιτσες γεματες ... υγρα αγαθα!

ΥΓ..εχετε το νου σας και σε δημοπρασιες οπως το whiskyauction,μπορει να αλιευσει καποιος θαυματα σε απιθανες τιμες... :english_en:

Link to comment
Share on other sites

Κατανοητό και δεκτό, μήπως μπορείς να μας δώσεις και μερικά URL καταστημάτων που στέλνουν Ελλάδα;

Link to comment
Share on other sites

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ! ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΗ ΦΙΑΛΗ.

ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΜΕ LAGAVOULIN 16y.o ? ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ?

Link to comment
Share on other sites

Ώπα ώπα!! μας ξεκούφανες !!! Άκαρδε καλώς ήρθες στο φόρουμ αλλά μην φωνάζεις (γράφε με μικρά :D )

Και τι εννοείς 'να ξεκινήσεις΄ ?????? πες μας τι εχεις δοκιμάσει ως τώρα, ποιά η σχέση σου με το αντικείμενο κλπ στα σχετικά topics που εχουν ανοιχτεί στο φόρουμ και εμείς εδώ είμαστε.

Προπάντων μην αγχώνεστε παιδιά, το whisky θέλει χαλαρότητα. Αρκετά στην τσίτα είμαστε με αυτά που βιώνουμε στην καθημερινότητα.

καλοκαίρι είναι, βγείτε και καμμιά βολτίτσα, αφήστε τα Whisky Exchange, Rotyal Mile, Loch Fyne, Master of Malt, Milroy's, Whisky Shop, Spirituosen superbillig και δε συμμαζεύεται, τραβήξτε προς θάλασσα μεριά, στην Ανω Γλυφάδα ο McChariz (Αll about whisky) θα είναι ανοικτός μεχρι τελος Μάη και στη Μαρίνα Ζέας η κάβα του Χάλαρη έχει πολύ καλή ποικιλία (απ'οσο θυμάμαι τουλάχιστον), το ίδιο και τα μαγαζιά που σας είπε ο Sir, το ίδιο και άλλα πολλά ακόμα και συνοικιακά (συνηθως καβες με καλή ποικιλία σε κρασιά έχουν και αρκετά malts). Mπορεί να βρείτε πολλά μπουκάλια σε καλές τιμές, κάποια άλλα σε ασύμφορες και κάποια άλλα 5-6 ευρώ παραπάνω από το κανονικό, ε δε χάθηκε και ο κόσμος, εδώ τα τσιγάρα έχουν πάει 4 ευρώ και η βενζίνη 1,70 - του πούστη....

Link to comment
Share on other sites

όταν λέω να ξεκινήσω εννοώ οτι δεν έτυχε να πιω malt στη ζωή μου, έπινα τα συνηθισμένα 'πετρέλαια' που πίνει ο περισσότερος κόσμος όταν βγαίνει έξω. και με κόκα-κόλα μάλιστα!! άλλη βλακεία.

τελοσπάντων, φίλε μου Celtic, εννοώ να πίνω σιγά-σιγά πιό ποιοτικό ουίσκυ. (το τσιγάρο το έχω κόψει προ πολλού)!! ποιό θα μου προτεινατε για αρχή?

Link to comment
Share on other sites

όταν λέω να ξεκινήσω εννοώ οτι δεν έτυχε να πιω malt στη ζωή μου, έπινα τα συνηθισμένα 'πετρέλαια' που πίνει ο περισσότερος κόσμος όταν βγαίνει έξω. και με κόκα-κόλα μάλιστα!! άλλη βλακεία.

τελοσπάντων, φίλε μου Celtic, εννοώ να πίνω σιγά-σιγά πιό ποιοτικό ουίσκυ. (το τσιγάρο το έχω κόψει προ πολλού)!! ποιό θα μου προτεινατε για αρχή?

Φίλε akardos (καλά βρε παιδί μου, ποια γυναίκα παράτησες και σοθ το κόλλησε αυτό??!!:girl_to_take_umbrage::sun_bespectacled: ) οι πιο πολλοί που ασχολούνται με το malt (εκτός από τον Celtic που όταν ήταν μικρός έπεσε σε ένα βαρέλι Glenmorangie) ξεκινήσαμε από τα κλασσικά.

DIAGEO (Lagavulin, Oban, Talisker, Dahlwinnie, Caol Ila κλπ κλπ) και φυσικά το Glenfiddich 12 y.o.

Ένα βήμα πιο πάνω για το τελευταίο είναι να πας απευθείας στο 15 y.o.

Αναφορικά με κάβες, ακόμα και στο Carrefour, Βασιλόπουλος κλπ, έχει όλη την DIAGEO και στον τελευταίο θα βρείς και Ardbeg.

Από εκεί και πέρα, απλά μαθηματικά. Πόσο κάνει εδώ, πόσο κάνει online+μεταφορικά και αποφασίζεις!

Link to comment
Share on other sites

ok mallios. θα ξεκινήσω έτσι και βλέπουμε πως παέι! επειδή όμως περιμένω δίδυμα αγοράκια τον Αύγουστο (έχω και μια κόρη ήδη) λέω όταν γεννηθούν να αγοράσω κανένα συλλεκτικό και να το ανοίξω εκείνο το βράδυ!!

όταν αγοράσω κάποιες φιάλες θα σας ενημερώσω να σας πω εντυπώσεις.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάλι θα σου πω να πάρεις δυο συλλεκτικά και να τα φυλλάξεις για τα παιδιά σου όταν μπουν κι αυτά στον κόσμο του whiskey! Θα σε ευγνωμωνούν για πάντα! :)

Αν θες την γνώμη μου πάντως (με την απειροελάχιστη εμπειρία μου), το 15ρι Glenfiddich είναι πραγματικά εξαιρετικό! Δεν είναι ακριβό και πραγματικά είναι έτη φωτός μπροστά από το 12ρι τους και (όπως έχω ξαναγράψει) κατά τη γνώμη μου καλύτερο και από το 18ρι τους! Απίστευτο value for money κατά τη γνώμη μου: και το ευχαριστιέσαι και δεν κλαις 20ευρα στην κάθε γουλιά. ;)

Link to comment
Share on other sites

Προς ενημερωση το Glenfiddich 15y Solera + 2 ποτηρια Glencairn (με επιγραφη Glenfiddich) κανουν 39 ευρω στον Βασιλοπουλο, μια ΠΑΡΑ πολυ καλη τιμη θεωρω!!!

Link to comment
Share on other sites

Πράγματι πολύ καλή τιμή! Γενικά τα Glenfiddich τα βρίσκω λίγο ακριβά. Επίσης, ίσως ο akardos να ψάχνει κάτι πιο σπάνιο για την περίσταση. Για δώσε πληροφορίες akardos να βοηθήσουμε!

Link to comment
Share on other sites

Προς ενημερωση το Glenfiddich 15y Solera + 2 ποτηρια Glencairn (με επιγραφη Glenfiddich) κανουν 39 ευρω στον Βασιλοπουλο, μια ΠΑΡΑ πολυ καλη τιμη θεωρω!!!

42€ στο Βασιλόπουλο στη Δουκίσσης Πλακεντίας...μόλις το πήρα.

Είχα καιρό να περάσω από Βασιλόπουλο και εξεπλάγην με την ποικιλία σε everyday malt!

Link to comment
Share on other sites

όταν λέω να ξεκινήσω εννοώ οτι δεν έτυχε να πιω malt στη ζωή μου, έπινα τα συνηθισμένα 'πετρέλαια' που πίνει ο περισσότερος κόσμος όταν βγαίνει έξω. και με κόκα-κόλα μάλιστα!! άλλη βλακεία.

τελοσπάντων, φίλε μου Celtic, εννοώ να πίνω σιγά-σιγά πιό ποιοτικό ουίσκυ. (το τσιγάρο το έχω κόψει προ πολλού)!! ποιό θα μου προτεινατε για αρχή?

φίλε akardos κι εγω αυτο που λες κατάλαβα γι'αυτό μου έκανε εντύπωση. Απ'ότι βλέπω είσαι στη συμπρωτεύουσα, οπότε μπορεί να σε κατατοπίσει ο πάλιουρας Theo. Aυτό που όλοι γνωρίζουμε μετα βεβαιότητας πάντως είναι οτι υπάρχει μια κάβα με αλλοπρόσαλα καλές τιμές και μεγάλη ποικιλία για όλα τα γούστα και βαλάντια, δες ΕΔΩ

βασικά έλεγα κάτι όχι πάρα πολύ βαρύ γιατί θα πιούνε και άλλοι. μέχρι 100-120 ευρώ. τί προτείνετε?

Άπειρες οι επιλογές φίλε. Από malts θα πας σε Glenlivet, Glenmorangie, Dalwhinnie, Glenrothes, Glenfiddich, Cragganmore, Scapa, An Cnoc, Βushmills, Glengoyne.

H επιλογή μου από αυτά θα ηταν το Glenmorangie 10yo και το Cragganmore 12y.o. (δες ΕΔΩ).

Από την άλλη, θα σου έλεγα να κοιτάξεις και τα Ιρλανδέζικα, ειδικά την γκάμα του Jameson. Yπάρχει ένα εξαιρετικό ουίσκυ και -αν θυμάμαι καλά- παίζει κάτω από 50 ευρώ στην κάβα που σου υπέδειξα. Είναι το Jameson 18y.o. (δες ΕΔΩ). Όμως θα σου πρότεινα να το πάρεις και να το φυλάξεις για άνοιγμα κάποια μελλοντική στιγμή ωστε να είσαι πιο "εκπαιδευμένος" και να το εκτιμήσεις καλύτερα. Μπορείς για αρχή κάλλιστα να πάρεις το φθηνότερο αλλά πάρα πολύ καλό Jameson 12y.o. (δες ΕΔΩ), που σίγουρα θα ικανοποιήσει και την παρέα σου. Σημειωτέον οτι τα Jameson είναι blended whiskies και όχι malts, δεν πιστεύω να σε χαλάει; εμένα πάντως καθόλου...

Τέλος, μια υπενθύμιση. Στα καλά ουίσκυ το 50% (τουλάχιστον) της απόλαυσης είναι το άρωμα τους, πρέπει -αν δεν τό'χεις κάνει ήδη - να προμηθευτείς τα ειδικά ποτήρια Glencairn ή έστω να τα σερβίρεις σε ποτήρι του κονιάκ ή τύπου "τουλίπας".

Καλή αρχή και περιμένουμε εντυπώσεις.

Link to comment
Share on other sites

Γειά σας και πάλι.

δοκίμασα ενα Lagavulin 16 y.o και ομολογώ ότι μου άρεσε πολύ! γέμισε το στόμα μου με γέυσεις που δεν είχα δοκιμάσει ξανά. ομολογώ οτι με ενθουσίασε. για αυτό λοιπόν συλλέγοντας και άλλεσ πληροφορίες από το forum αγόρα ενα τέτοιο μπουκάλι και επίσης αγόρασα Talisker 10y.o , Bunnahabaian, Bushmills, Johnnie Green label, Jura, Laprohaig, Glenffidich (προσφορά από τον Βασιλόπουλο). αυτά για αρχή (τα έσκασα χοντρά).!!! θέλω να βρώ ποτήρια glencairn εξάδα αλλα΄δεν τα καταφέρνω.

Link to comment
Share on other sites

Σκεφτομαι σοβαρα να παραγγειλω απο thewhiskyexchange 13-14 φιαλες με αναφερομενο κοστος μεταφορικων 55-60 ευρω, και συνολικο κοστος 635-690 ευρω. Επειδη ειναι αρκετα και τα χρηματα και τα μπουκαλια, εχει παραγγειλει κανεις σας απο εκει, κι αν ναι ποιες οι εντυπωσεις σας ως προς την αξιοπιστια τους ως προς τις πληρωμες με VISA, ταχυτητα τους, και καλες συσκευασιες μεταφορας???

ΥΓ - Τα νεα μελη εχουν ξεκινησει με φορα, ετσι ακαρδος...? :)

Link to comment
Share on other sites

Σκεφτομαι σοβαρα να παραγγειλω απο thewhiskyexchange 13-14 φιαλες με αναφερομενο κοστος μεταφορικων 55-60 ευρω, και συνολικο κοστος 635-690 ευρω. Επειδη ειναι αρκετα και τα χρηματα και τα μπουκαλια, εχει παραγγειλει κανεις σας απο εκει, κι αν ναι ποιες οι εντυπωσεις σας ως προς την αξιοπιστια τους ως προς τις πληρωμες με VISA, ταχυτητα τους, και καλες συσκευασιες μεταφορας???

ΥΓ - Τα νεα μελη εχουν ξεκινησει με φορα, ετσι ακαρδος...? :)

ZerOooL μπαίνεις με ανησυχιτικά :biggrin1: μεγάλη φόρα .

Όσο αναφορά το thewhiskyexchange (γνωστό και ως Ινδό)τώρα.Προσωπικά έχω παραγγείλει κανά δεκαπενταριά φορές.Οι τιμές του σε μερικά μπουκάλια είναι καλές σε άλλα πάλι από τσιμπημένες εώς και υπερτσιμπημένες.Επομένως κάνουμε αρχικά καλή έρευνα αγοράς.Ρίξε μια ματιά σε αυτό το εργαλείο πριν κάνεις την κίνηση σου.

Η αλήθεια να λέγεται πως δεν κάνει και την πιο προστατευτική συσκευασία αλλά τη μία φορά που μου έτυχε να μου έρθει σπασμένη φιάλη μου την αντικατέστησε χωρίς δεύτερη κουβέντα και χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Στα ΣΥΝ του και το tracking code και ο ελάχιστος χρόνος αναμονής.

Ίσως ο πλέον αξιόπιστος όσο αναφορά το θέμα της κάρτας.

Η γνώμη μου είναι να το πας low low το θεματάκι και πριν κάνεις την οποιαδήποτε παραγγελία να είσαι σίγουρος τι θέλεις γιατί όλοι μας λίγο πολύ την έχουμε <<πατήσει>> με μπουκάλια που αγοράσαμε και μετά για διάφορους λόγους μετανοιώσαμε-έχω ανοίξει και σχετικό ΘΕΜΑ.Μη σου ρίχνω τα φτερά όμως αν τα θέλεις πολύ πάρε 24 όχι μόνο 14 :good2: .

Ε πες μας όμως και ποιες θα είνια οι επιλογές σου.

Link to comment
Share on other sites

Σκεφτομαι σοβαρα να παραγγειλω απο thewhiskyexchange 13-14 φιαλες με αναφερομενο κοστος μεταφορικων 55-60 ευρω, και συνολικο κοστος 635-690 ευρω.

Πώπω, και εγώ που νόμιζα πως με τρία μπουκάλια σε μία βδομάδα (Bunnahabhain 12yo, Glenfiddich 15yo (Solera) και Laphroaig Quarter Cask) έκανα τρελές αγορές!!!

Καλές αγορές φίλε Zer0cool!

Link to comment
Share on other sites

Φίλε Zerocool θα συμφωνήσω κι εγώ με τον Giorgos (υπάρχει και το Γερμανικό spirituosen, ε Giorgos?), κάνε πρώτα μια καλή ερευνα αγοράς, καταστάλαξε σε λιγότερα μπουκάλια για πρώτη αγορά για να δεις και την εξυπηρέτηση από το μαγαζί που θα επιλέξεις και στο μέλλον κρίνεις πως θα συνεχίσεις. Από την άλλη αν θες να παρεις μια και δυο ντουζίνες άμεσα από εναν (προφανώς σου ερχονται και λιγότερα μεταφορικά ανα φιάλη έτσι;), με γεια σου με χαρά σου και καλή απόλαυση :drinks:

8 μπουκάλια ο akardos, 14 εσύ, εχετε πάρει γερη φόρα !!!!!

Θα περιμένουμε εντυπώσεις εν καιρώ στα αντίστοιχα topics των εμφιαλώσεων.

Link to comment
Share on other sites

Φίλε Zerocool θα συμφωνήσω κι εγώ με τον Giorgos (υπάρχει και το Γερμανικό spirituosen, ε Giorgos?)

http://www.spirituosen-superbillig.com/

Καλές τιμές και ελάχιστα μεταφορικά.Το ανωτέρω δεν εμφανίζεται στα αποτελέσματα από το whiskyfinder.eu οπότε πρέπει να το τσεκάρεις ξεχωριστά.

Καλές αγορές και νομίζω πως θα πρέπει να μεταφερθει η συζήτηση στο από που ψωνίζουμε από το εξωτερικό.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...