Jump to content
  • Welcome to our whiskyforum

    Dear Guest,

    On behalf of whiskyforum.gr and Hellenic Malt Whisky Society, we would like to thank you for visiting our forum. Feel free to navigate to our forum and enjoy content and topics. Always remember that our forum is free for all and if you share the same passion or you just want to be informed about whisky, you are more than welcome to join us!

    forum21.png

    Slainte!

XMAS 2012 GATHERING!!! 17/12/2012 @ James Joyce


Recommended Posts

Ο καιρός γαρ εγγύς. Ανοίγω το θέμα για να το μελετήσουμε, να πέσουν προτάσεις κλπ

Νομίζω επιβάλλεται αυτά τα Χριστούγεννα να γίνει μια καλή συγκέντρωση.

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ και επειδή δεν σας έχω δει ποτέ από κοντά, θα ήθελα να κανονίσουμε καμιά έξοδο σε κανά μπαράκι που θα μπορούμε να δοκιμάσουμε και κάτι καλό. Όσον αφορά τις προτάσεις, θα αφήσω σε εσένα Celtic και σε άλλους παλαιότερους εδώ μέσα, με περισσότερες γνώσεις από μένα σε ποικιλίες, να προτείνουν κάτι καλό και προσιτό γενικά από κάθε άποψη. Το μόνο που προτείνω, είναι ότι για να είναι όσο το δυνατόν ευκολότερη για όλους η πρόσβαση, μιας και μένουμε όλοι σε διαφορετικές περιοχές, να είναι κάπου προς κέντρο.

Link to comment
Share on other sites

Με εξαίρεση την περίπτωση επίσκεψης μελών εκτός Αθήνας όπως ο Theo, εγώ προτείνω να γίνει μετά τις 6/1 για να είμαστε όλοι εδώ. Εχω χάσει πολλά τέτοια gatherings και δεν θέλω να χάσω άλλα.

Link to comment
Share on other sites

Να πω απλά ότι όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος είναι χαρά και τιμή μας να κοπεί η πίττα της HMWS στο σπίτι μας (αρκεί να τα καταφέρει και ο Wisdom).

Επειδή είμαι λίγο off topic να πω ότι για XMAS 2012 είμαι μέσα, νομίζω ότι το Jaymes Joyce έχει αποδειχτεί φιλόξενο και επιτυχημένο και θα έλεγα ότι τα Χριστούγεννα αποτελούν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για την πρώτη μας ανοικτή εκδήλωση.

Προσωπικά θα την ήθελα μέσα στο 2012 (Πέμπτη και Παρασκευή 27/28 Δεκεμβρίου μοιάζουν ιδανικές για εμένα).

Το μόνο που παρακαλώ τα μέλη (επειδή λόγω δουλειάς το Αθήνα - Κύπρος το έχω κάνει μπάνιο - κουζίνα) αν δεν είναι κάτι ανάμεσα στα Χριστούγενα με Πρωτοχρονιά, να κανονιστεί Παρασκευή ώστε έστω και αν ταξιδεύω να έρθω καρφί από αεροδρόμιο.

Εν συντομία (ή πρότασή μου):

James Joyce

27 / 28 Δεκεμβρίου.

Link to comment
Share on other sites

Πιστευω πως πρεπει να κανονισουμε κατι πριν τα Χριστουγεννα και με το νεο ετος μαζι με τηην καθιερωμένη πιττα κανουμε και ΗΜWS συγκεντρωση.

Ανοιχτός για όλες ημερομηνίες πλην το χρονικό διάστημα από 20/12/2012-02/01/2013

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Από ότι καταλαβαίνω 27-28 είναι εκτός συζήτησης, οπότε τώρα είμαστε πιο "συγκεντρωμένοι" και ενημερωμένοι για ημερομηνίες.

Επειδή Wisdom πρέπει να είναι παρών και επειδή Theo λείπει από εκδηλώσεις, να το πάμε για μετά τις 6 Ιανουαρίου (τώρα που πήραμε και την δόση είμαστε πιο ασφαλείς για μεσο-μακροπρόθεσμες εκδηλώσεις και προβλέψεις :mamba::laugh4: ) και προτείνω σαν βάση συζήτησης την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου.

Παρακαλώ τα μέλη να τοποθετηθούν.

(ΥΓ. για πίττα HMWS κανονίζουμε σε άλλο post).

Link to comment
Share on other sites

(ΥΓ. για πίττα HMWS κανονίζουμε σε άλλο post).

Κοίτα, η πίττα με τα δυο ταυ μοιαζει με άλλη λέξη και με παραπέμπει σε τελείως διαφορετικές τροχιές σκέψης. Να βάλω μήπως τα μέσα να κατέβω;;; (Πλάκα κάνω δεν τίθεται καν το θέμα και μην ανησυχείτε δεν μας διαβάζουν παιδιά του δημοτικού)

Link to comment
Share on other sites

Καταρχήν, άν γίνει κάτι στο JJ, νομίζω μας υποδέχεται όλες τις μέρες εκτός ΠΣΚ, γιορτών-αργιών, κρίσιμων ποδοσφαιρικών ματς κλπ

Θα συμφωνήσω σε γενικές γραμμές με τον Giorgos. Aς κάνουμε κάτι μέσα στον Δεκέμβριο κοντά στις 20, και το Γενάρη HMWS-"κοπή τη πίτα".

Πολύς κόσμος ακόμα δεν εχει τοποθετηθεί βέβαια...

Link to comment
Share on other sites

βλεποντας τις δυνατοτητες των περισσοτερων εως 20 / 12 δηλωνω παρων,κι αφου συνηθως μαζευομαστε JJ, Δευτερα, η 17/12 ισως ειναι η καλυτερη.τι λετε???????

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά να ρωτήσω, πρέπει οπωσδήποτε να είναι στις 17 που πέφτει και Δευτέρα;; Γιατί για παράδειγμα δεν το κάνουμε λίγο αργότερα μέσα σε κείνη την βδομάδα, 19 ή 20 δηλαδή..Αν υπάρχει κάποιος λόγος που δεν τον γνωρίζω, οκ.

Link to comment
Share on other sites

Βολευουν οι Δευτερες γιατι εχουμε συμφωνησει με το JJ ετσι.Τις υπολοιπες μερες εχει προβλημα να μας διαθεσει (ή ρεζερβαρει) θεσεις για τις αφεντιες μας και ανοχη για τις υγρες ορεξεις μας.Ασε που στις 20 παιζω και ποδοσφαιρο... :yahoo:

Link to comment
Share on other sites

Βασικά δεν έχουμε συμφωνήσει μόνο για Δευτέρες με το JJ, απλά μέχρι τώρα έτσι κάθεται γιατι βολεύει τους περισσότερους.

Υπενθυμίζω οτι η συγκεκριμένη Δευτέρα 17/12 είναι γιορτή, του Διονυσίου Ζακύνθου (άν έχει κάποια σημασία για κάποιον, κάποια υποχρέωση κλπ).

Κατα τ'άλλα, ας περιμένουμε και τυχόν άλλες τοποθετήσεις μέχρι και αυτη την Κυριακή τα μεσάνυχτα και τη Δευτέρα το οριστικοποιούμε και στέλνω προσκλήσεις και σε άλλα ενεργά μέλη που ίσως δεν έχουν διαβάσει το θέμα.

Προσωπικά θα προτιμούσα αντί της Δευτερας να το κάναμε την προηγούμενη (Κυριακή 16/12), απλά για να είμαστε πιο ξεκούραστοι λόγω ΣΚ

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...