Jump to content
  • Welcome to our whiskyforum

Dear Guest,

On behalf of whiskyforum.gr and Hellenic Malt Whisky Society, we would like to thank you for visiting our forum. Feel free to navigate to our forum and enjoy content and topics. Always remember that our forum is free for all and if you share the same passion or you just want to be informed about whisky, you are more than welcome to join us!

forum1.jpg

Slainte!

Recommended Posts

Και που είπαμε ότι μένεις Mallios? Και πότε λείπεις από το σπίτι; Από ενδιαφέρον ρωτάω! :rolleyes::D
μεσα κι εγω!!!!!!! :lol::lol::lol:

ρε μπας και χρειαζεται καμμια " babysiter "να του στειλουμε?????

Φίλε wisdom δεν ξέρω γιατί αλλά μάλλον προκαλείς επικαλούμενος τον όρο ''ανεξάρτητο forum''.

Επειδή λοιπόν δεν αισθάνομαι σε καμία περίπτωση αυτό το forum δικό μου αλλά της παρέας δεν θα μπω στον κόπο να γίνω τζάμπα μάγκας πίσω από ένα πληκτολόγιο (και να χαλάσω ένα πολύ ωραίο κλίμα που έχει δημιουργηθεί) γράφοντας αόριστα π@π@ριές και μ@λ@κίες.Αυτά είναι χαρισμάτα και γνωρίσματα πιτσιρικά φίλου σου.

Για όσους δεν με γνωρίζουν με λένε Χαριζόπουλο,Χαριζόπουλο Πέτρο :hi:

Είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που απαντάω στο θέμα,όσο και αν με προκαλέσεις δεν θα κάνω την χάρη ούτε σε'σένα αλλά και σε κανέναν να μου χαλάσει την παρέα και τις ωραίες στιγμές που μοιράζομαι μαζί της.

Πέτρο μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος γιατί δεν κατάλαβα απολύτως τίποτα; Γιατί προκαλώ; Επίσης ποιος είναι ο "πιτσιρικάς φίλος μου" που επικαλείσαι; Και τι ακριβώς σε κάνει να πιστεύεις ότι "θα μου κάνεις χάρη αν σου χαλάσω την παρέα";

Εγώ απλά απάντησα σε μια ερώτηση ενός χρήστη που ξεκίνησε το thread και ρωτάει πού μπορεί να βρει Glenfarclas. Όσοι έγραψαν πριν από εμένα ήδη ανέφεραν τα All About Whisky και άλλες κάβες και εγώ προσέθεσα άλλη μία που λογικά θα έχει εφόσον το εισάγουν. Αν απάντησα λάθος ας με διορθώσετε.

Πέτρο σε παρακαλώ εξήγησέ μου λίγο το νόημα του post σου γιατί ειλικρινά αδυνατώ να καταλάβω το πνεύμα του. Δεν μπορώ να το εκλάβω ως προσωπική επίθεση γιατί είσαι φίλος μου, άρα προφανώς κάτι άλλο συμβαίνει που εγώ αγνοώ.

Φίλοι Tomy και Ambu έχω babysitter η οποία ΔΕΝ ΠΙΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ (τα ελέγχω αυτά).

Η εμφιάλωση που βλέπετε είναι από ένα παλιοmalt που δεν πίνεται καθόλου. Για μουσειακούς λόγους το πήρα και για να μην βαραίνει την κάβα και το ράφι που το βρήκα.

Αν θέλετε σας το χαρίζω.......(και τώρα αλλάξτε πλευρό να δείτε western!!!!) :lol:

Wisdom μίλησα με McChariz γιατί και εγώ δεν κατάλαβα τι έγινε. Νομίζω παρεξήγηση με βάση ένα μεγάλο κομμάτι δίκιο που έχει ο McChariz (αλλά 10000000% δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση σε σένα).

Προτείνω να ανοίξω ένα Banff 21 και να τα βρούμε! (όχι ότι τα χάσαμε ποτέ, αλλά ευκαιρία ψάχνω). :lol::lol:

Wisdom μίλησα με McChariz γιατί και εγώ δεν κατάλαβα τι έγινε. Νομίζω παρεξήγηση με βάση ένα μεγάλο κομμάτι δίκιο που έχει ο McChariz (αλλά 10000000% δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση σε σένα).

Εγώ όμως ακόμα δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει και το κακό είναι ότι είμαι στο γραφείο και δεν μπορώ να μιλήσω τηλεφωνικά με McChariz. Τεσπα, αν θέλει ας απαντήσει.

Εγώ όμως ακόμα δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει και το κακό είναι ότι είμαι στο γραφείο και δεν μπορώ να μιλήσω τηλεφωνικά με McChariz. Τεσπα, αν θέλει ας απαντήσει.

Φίλε Wisdom, δεν σε έχω για τόσο αφελή, εκτός κι αν δεν γνωρίζεις ορισμένα γεγονότα και πιο συγκεκριμένα επίσημες κατηγορίες για τον McChariz (με "φωτογραφικά" υπονοούμενα) απο το συγκεκριμένο κατάστημα που υπέδειξες. Οπότε μίλα μαζί του για να σε πληροφορήσει και να καταλάβεις.

Φίλε Wisdom, δεν σε έχω για τόσο αφελή, εκτός κι αν δεν γνωρίζεις ορισμένα γεγονότα και πιο συγκεκριμένα επίσημες κατηγορίες για τον McChariz (με "φωτογραφικά" υπονοούμενα) απο το συγκεκριμένο κατάστημα που υπέδειξες. Οπότε μίλα μαζί του για να σε πληροφορήσει και να καταλάβεις.

Και όλα αυτά τι σχέση έχουν με εμένα και το ότι ανέφερα ότι το συγκεκριμένο μαγαζί (στο οποίο έχω πολλούς μήνες να πάω) πιθανότατα να έχει Glenfarclas προς πώληση; Εξακολουθώ λοιπόν να μην καταλαβαίνω τη δική μου εμπλοκή, ποιος είναι ο πιτσιρικάς φίλος μου, ποια η πρόκληση και ποια η διάθεσή μου να χαλάσω την παρέα. :huh:

Τι θέλω και μπλέκομαι;;!!!

Προσωπικά δεν θεωρώ ότι χαλάει καμία παρέα.

Μην είμαστε τόσο αυστηροί, ιδιαίτερα εφόσον δεν υπάρχει άμεση αντίληψη σχετικά με το τι έγινε.

Από την άλλη τα επίπεδα ανέχειας του καθένα είναι διαφορετικά ανά άνθρωπο. Γνωρίζοντας πόσο μ&**^$&*&^ είναι η αντίληψη κάποιων γεγονότων από κάποια άτομα σε άλλο forum και μαγαζί (ήμουν ο πρώτος που δέχτηκα ευθεία επίθεση, όπως έχω πει και στον McChariz), θεωρώ ότι η όποια κόντρα πάει να δημιουργηθεί μεταξύ μας είναι:

1. φυσιολογική (όλοι οι άνθρωποι κάποτε παρεξηγιούνται)

2. αντικειμενική (υπάρχουν σαφείς λόγοι που τα πήρε ο McChariz, άσχετα αν δεν πέρασαν από το μυαλό κανενός άλλου, συμπεριλαμβανομένου και εμένα)

3. άκαιρη (τώρα που τα πράγματα στρώνουν, δεν υπάρχει λόγος να δίνουμε τροφή σε τρίτους)

4. ενδεικτική (εν όψη "οργάνωσης" των μελών, φαίνεται ξεκάθαρα η ανάγκη για ύπαρξη κανόνων)

5. πεπερατή (Ambu σε κούφανα) αφού πιστεύω θα εκλείψει άμεσα με την πρώτη τηλεφωνική επαφή, χωρίς την μεσολάβηση κανενός και χωρίς υπέρμετρους και αχρείαστους εγωισμούς.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΟΥΣΤ ΟΛΟΡΟΣΟΙ ;)

Wisdom, το πρόβλημα πιστεύω είναι ότι έκανες έμμεση διαφήμιση κάπου απ'όπου εκτοξεύτηκαν απαράδεκτες κατηγορίες προς κάποιον άγνωστο, που όμως μοιάζει εξαιρετικά με έναν φίλο μας.

Δεν χρειάζεται, πιστεύω, συνέχεια του θέματος από forum με ελεύθερη θέα στο δίκτυο. Ας μιλήσουν τα παιδιά μεταξύ τους με την πρώτη ευκαιρία, και πιστεύω θα χαμηλώσει η ένταση.

@ mallios καλά ρε μπουρί της κακιάς ώρας, με τις επιλογές σου σε κόβω για κρυφο-ολορόσο. :D:tongue:

Ανεκδιήγητε οπαδέ της μαύρης σοκολάτας και του ποτού που πίνουν τα ποντίκια στο Xereth (Theo για σένα λέω) το θέμα έιναι απλό!!! :lol:

Με χρηματοδοτεί η μυστικη οργάνωση (TBTS)* ώστε να αγοράσω όλα τα σπάνια απεχθή ολορόσικα δήθεν αποστάγματα, ώστε να παραμείνουν στην αγορά τα αγνά παραδοσιακά προϊόντα του Islay και γενικότερα των Islands.

*TBTS= To Bouri Tis Sompas :lol::tongue:

Wisdom, το πρόβλημα πιστεύω είναι ότι έκανες έμμεση διαφήμιση κάπου απ'όπου εκτοξεύτηκαν απαράδεκτες κατηγορίες προς κάποιον άγνωστο, που όμως μοιάζει εξαιρετικά με έναν φίλο μας.

Φίλε Theo δεν έκανα διαφήμιση. Ενημέρωση επιχείρησα να κάνω μετά από σχετική ερώτηση συμφορουμίστα. Δεν παίρνω καμία θέση στην κόντρα που υποννοείτε για τον απλούστατο λόγο ότι ο McChariz είναι και θα παραμείνει φίλος μου και συνεπώς είμαι και θα είμαι προκατειλημμένος υπέρ του εξ ορισμού. Αν κάποιος κάνει κάτι μεμπτό και κατακριτέο δεν σημαίνει ότι παύει να υπάρχει. Αν δηλαδή ο McChariz γράψει ότι όποιος είναι ΑΕΚ είναι %$%^&* και τσακωθούμε και δεν του ξαναμιλήσω, τι σημαίνει; ότι αν κάποιος με ρωτήσει πού μπορεί να βρει καλό malt whisky στη Γλυφάδα θα του πω τράβα στον Ανθίδη; Και καλά πες ότι εγώ είμαι τόσο τσατισμένος που δεν τον στέλνω στο All About Whisky. Αν τον στείλει κάποιος από εσάς εκεί θα σημαίνει ότι με προκαλεί και ότι προσπαθεί να μου χαλάσει την παρέα; Sorry guys αλλά διαφωνώ κάθετα με αυτή τη λογική.

Εγώ όταν έκανα google search πριν λίγα χρόνια για malt whisky στην Ελλάδα έπεσα πάνω στο site του VWS. Το πρώτο dedicated μαγαζί για whisky που επισκέφθηκα στη ζωή μου στην Ελλάδα ήταν το VWS στην οδό Μητροπόλεως στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο τότε εργαζόταν ο McChariz. Θυμάστε οι περισσότεροι το post που είχα κάνει τότε ηδονισμένος. Τον McChariz τον γνώρισα μέσω του Άκη Εμπεσλίδη όταν μου ζήτησε να τον συναντήσω στη Γλυφάδα που ερχόταν για να βρει κατάλληλο χώρο για το VWS Γλυφάδας. Τους περισσότερους από εδώ μέσα όπως McChariz, Celtic, Theo, o_koulos, mallios, SirMihas κ.ά. τους γνώρισα προσωπικά είτε μέσω του VWS forum είτε μέσω εκδηλώσεων των VWS. Το ότι στη συνέχεια έγινα φίλος με τον McChariz, το ότι διαφώνησα με τον τρόπο λειτουργίας (ενίοτε και λογοκρισίας) του VWS forum, το ότι 2 φορές στο παλιό forum χάθηκαν εκατοντάδες χρήσιμα posts που είχαμε ξοδέψει ώρες για να γράψουμε, το ότι ο φίλος μου McChariz ανεξαρτητοποιήθηκε από τα VWS και άνοιξε το πρώτο All About Whisky, το ότι στη συνέχεια ψυχράνθηκαν οι σχέσεις του με κάποιον ή κάποιους από τα VWS δεν σημαίνει ότι εγώ πρέπει να ξεχάσω ότι υπάρχουν, ή να μην τα αναφέρω στο forum αυτό.

Χαίρομαι που εδώ σε αυτό το forum δεν έχω καμία λογοκρισία από συντονιστές, αλλά στενοχωριέμαι το να θεωρείται πρόκληση από άλλα μέλη το να αναφέρω έστω την ύπαρξη του καταστήματος VWS Κηφισιάς σε απάντηση σε άλλο μέλος που ρωτάει πού μπορεί να βρει Glenfarclas στην Αθήνα. Ομολογώ ότι δεν έχω επισκεφθεί ποτέ το VWS Κηφισιάς από την τελευταία φορά που βρεθήκαμε όλοι μαζί εκεί (μαζί και ο McChariz), αλλά δεν θα διστάσω να το κάνω αν διοργανώσει κάποια εκδήλωση που με ενδιαφέρει (αρκεί να το πληροφορηθώ γιατί όπως έμαθα από άλλα μέλη του forum έγιναν 1-2 εκδηλώσεις που ούτε καν τις μάθαμε). Μάλιστα όποτε με το καλό το επισκεφθώ θα επιδιώξω να πάρω και την άλλη άποψη στο όλο θέμα γιατί "μηδενί δίκην δικάσεις πριν αμφοίν μύθον ακούσεις". Αυτό που δεν θα ξανακάνω είναι να ξαναγραφτώ στο forum των VWS γιατί αρνούμαι να συμμετέχω κάπου όπου λογοκρίνονται ή "χάνονται" τα posts επειδή το forum πάνω από όλα εξυπηρετεί εμπορικά συμφέροντα.

Και μια και το πιάσαμε το θέμα και να με συμπαθάτε που βγήκα τόσο off-topic, σας ρωτώ κάτι υποθετικό: Αν το VWS Κηφισιάς φέρει στην Ελλάδα έναν master blender από ένα αποστακτήριο και ανοίξει και ένα σούπερ ντούπερ μπουκάλι από το συγκεκριμένο αποστακτήριο, εμείς ως άτυπη λέσχη των Ελλήνων φίλων του malt ή όπως αλλιώς τέλος πάντων ονομάζεται η παρέα μας δεν θα ανακοινώσουμε την είδηση στο forum μας; Δεν θα συμμετάσχουμε στην εκδήλωση; Ή μήπως κάποιοι από εμάς θα πάνε στα κρυφά, αλλά στο forum θα σφυρίζουμε κλέφτικα; Την άποψή μου βέβαια την ξέρετε και την έχετε διαπιστώσει νομίζω από τη μέχρι στιγμής πολιτεία μου στο forum μας.

Αυτά είχα να πω και θα περιμένω την τοποθέτηση του Πετράν.

ΥΓ. Και ακόμα δεν μου είπε κανείς ποιος είναι ο πιτσιρικάς φίλος μου.

Βρε mallios,*τα επιπεδα ανεχειας?* :D:tongue: Μαλλον ανοχης εννοεις εκτος και αν μιλας για τις τσεπες μας(οι δικες μου προσωπικα απο το πολυ βαλε-βγαλε με τις μπουκαλοαγορες εχουν τρυπησει και το χερι οποτε μπαινει πιανει πλεον κατευθειαν το γονατο....Επισης *πεπερατη*? :D ειναι αξεπεπεραστη η εμπνευση σου :D

Wisdom,προσυπογραφω και εγω το σκεπτικο της απαντησης σου,ωρες ωρες σκεφτομαι οτι ακροβατω αναμεσα σε δυο ακρα και αυτο ειναι κατι το οποιο πραγματικα με στεναχωρει ,αποδεχομενος ομως την δυσαρεστη εξελιξη των πραγματων αναφωνω οπως και ο mallios(συντομα θα τον προτεινω για sir,του αξιζει):: γεμιστε με Banff και Ardbeg και Benriach τις κολυμπηθρες και ολοι μαζι ,εν malt αδελφοι να αναβαπτισθωμεν και να εξομολογησωμεν τα δεινα μας :D

Αποτελεί ύψιστη τιμή και διάκριση για μένα μόνο και μόνο το γεγονός ότι ο Sir σκεύτεται να με προτείνει. Θα μείνω πιστός οπαδός της απλότητας και "χαμηλοπροφιλίασης" (low profil στα ελληνικά) που με διακρίνει και θα αναφωνήσω με όλη την δύναμη μου: ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο SIR!!!!

(ΥΓ. Μην ξεχνιόμαστε: ΟΥΣΤ ΟΛΟΡΟΣΟΙ)

(ΥΓ. Sir έχεις δίκιο όπως πάντα. Ανοχής ήθελα να πω, στα ελληνικά tolerance level)

Wisdom συμφωνώ απόλυτα στο σκεπτικό και στην διαπίστωση των διαφορών μεταξύ των δύο Forums.

Απλά κατανοώ και την ευαισθησία του McChariz, ιδιαίτερα τώρα που μπήκα στο παλιό Forum και διάβασα το σχετικό topic.

MORTLACH 32 y.o. O.B. και όποια κ@@##@#@ ολορόσος επιθυμεί...... να του στείλω μία μινιατούρα Cutty Shark 18 y.o. που μου έστειλαν δώρο. :lol:

Φίλε Theo ...

Δεν εξυπηρετεί τίποτα και κανέναν, η συνέχιση της συζήτησης, δημοσίως. Πολύ πιθανό να κάνει και κακό. Σου απαντώ με pm.

Δεν εξυπηρετεί τίποτα και κανέναν, η συνέχιση της συζήτησης, δημοσίως. Πολύ πιθανό να κάνει και κακό. Σου απαντώ με pm.
Αφού ανταλλάξαμε pms με τον ολορόσο και αφού μου τηλεφώνησε και ο McChariz μου έχουν πλέον λυθεί όλες μου οι απορίες. Δεν σημαίνει ότι συμφωνήσαμε σε όλα αλλά τουλάχιστον μου έφυγε η περιέργεια. Το θέμα θεωρείται λήξαν. :)

Και για να επανέλθουμε στο αρχικό θέμα, φίλε MacLeod εφόσον έχεις ήδη εντρυφήσει στα cask strength τότε το Glenfarclas 105 είναι πραγματικά ένα must. Αραιωμένο με λίγο εμφιαλωμένο νεράκι είναι από τα best value for money ουίσκυ. Πάντως για everyday και το Glenfarclas 12yo δεν είναι καθόλου μα καθόλου κακό. Και αυτά στα λέει ένας Ταλισκεράς ;)

MORTLACH 32 y.o. O.B. και όποια κ@@##@#@ ολορόσος επιθυμεί...... να του στείλω μία μινιατούρα Cutty Shark 18 y.o. που μου έστειλαν δώρο. :lol:

Να προσέχεις τα βράδια που γυρίζεις σπίτι, μπορεί να παραμονεύει ολορόσος κρυμμένος στις σκιές (ελπίζω να μην μας διαβάζεις κανένας εισαγγελέας) :tongue: . Μου'κανες μεγάλη ζημιά με το Mortlach. :(