Jump to content
  • Welcome to our whiskyforum

    Dear Guest,

    On behalf of whiskyforum.gr and Hellenic Malt Whisky Society, we would like to thank you for visiting our forum. Feel free to navigate to our forum and enjoy content and topics. Always remember that our forum is free for all and if you share the same passion or you just want to be informed about whisky, you are more than welcome to join us!

    forum21.png

    Slainte!

Whisk(e)y and food pairing


Recommended Posts

1 minute ago, mitsubae said:

Το 2012 τελείωσε ο φίλος.

Εσύ νεαρέ μου?

Κι εγώ το 2012 γέροντα. Να δεις που θα βγούμε και γνωστοί στο τέλος

Link to comment
Share on other sites

Με πρόλαβε ο συνάδελφος..Βασικά μπήκα το 2006 (κατασκευαστικό)...για λεπτομέρειες στείλε π.μ. γιατί ο moderator βαράει..βέβαια για 4 χρόνια ήμουν λίγο φοιτητής φάντασμα...

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, DMTK said:

Μάλλον με φιλέτο από ντοντο και σούσι από καλαμάρι γίγαντα πρέπει να τα συνδυάσει κάνεις γιατί με εξαίρεση 2 όλα τα άλλα είναι είδος υπό εξαφάνιση ακόμα και σε δημοπρασίες ?

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

dessert and whisky ?

 

προχθές δοκίμασα γραβιέρα Τραχείας Αργολίδας, με μέλι βανίλια Μαινάλου και glenfarclas 105 .... ακόμα τρέχουν τα σάλια σε λέω.... 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Μετά από το σχετικό event στην Κύπρο και το pairing με σοκολατοξηροκαρποτέτοια πράγματα, νομίζω ότι για όποιον αντέχει το budget του το Balvenie 21 Portwood μαζί με σοκολάτα με εσπρεσσο απλά είναι τέλειο! (Σοκολάτα Dark "Espresso" ΙΟΝ).

 

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, mallios said:

Μετά από το σχετικό event στην Κύπρο και το pairing με σοκολατοξηροκαρποτέτοια πράγματα, νομίζω ότι για όποιον αντέχει το budget του το Balvenie 21 Portwood μαζί με σοκολάτα με εσπρεσσο απλά είναι τέλειο! (Σοκολάτα Dark "Espresso" ΙΟΝ).

 

έτσι, σιγά σιγά στον ίσιο δρόμο, γατάκια ...:girl_haha:

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, mallios said:

Μετά από το σχετικό event στην Κύπρο και το pairing με σοκολατοξηροκαρποτέτοια πράγματα, νομίζω ότι για όποιον αντέχει το budget του το Balvenie 21 Portwood μαζί με σοκολάτα με εσπρεσσο απλά είναι τέλειο! (Σοκολάτα Dark "Espresso" ΙΟΝ).

 

το budget μου αντεχει τη σοκολάτα Dark "espresso" ION. Οπότε μην αγχώνεσαι γι' αυτό, φέρε μόνο το balvenie, τη σοκολάτα την κερνάω εγώ !

  • Like 1
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
2 hours ago, DMTK said:

για να μη λες οτι δε σε προσέχουμε @ioannis... Bourbon…It’s What’s with Dinner

https://thebourboneer.net/2018/05/28/bourbon-its-whats-with-dinner/

Έχε χάρη που είμαστε 500χλμ μακριά...θα'χαν αναστενάξει τα κάρβουνα..

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Meat the girls - Κρεοπωλείο

Το καλύτερο food pairing για φέτος το Πάσχα...

Τι να σας κάνω που είστε στην Αθήνα..

(ότι τάχα έχω βαρύ πρόγραμμα και δεν μπορώ να κατέβω..πες εσύ φίλε συμφορουμίστα στη γυναίκα σου που κραδαίνει το μπαλτά..Αγάπη μου θα κατέβω ένα 2ημερο Αθήνα για ουίσκια με τα παιδιά που γνώρισα στο φόρουμ:shok:)...Άντε και καλή μας Ανάσταση!

  • Like 2
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

https://www.blisspoint.gr/wp-content/uploads/2017/04/Oriz_BliPo_Prod_p17year_Photo_GravieraPalaiomeni2Troufa_RGB.png

Γραβιέρα τρίμηνης παλαίωσης με τρούφα. Γήινα αρώματα και γεύσεις και ενώ οι παραγωγοί μας προτείνουν να την συνοδεύσουμε με ξινόμαυρο, εμείς θα επιλέξουμε (ω, τι έκπληξη) τύρφη.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

13 minutes ago, Desmond said:

https://www.blisspoint.gr/wp-content/uploads/2017/04/Oriz_BliPo_Prod_p17year_Photo_GravieraPalaiomeni2Troufa_RGB.png

Γραβιέρα τρίμηνης παλαίωσης με τρούφα. Γήινα αρώματα και γεύσεις και ενώ οι παραγωγοί μας προτείνουν να την συνοδεύσουμε με ξινόμαυρο, εμείς θα επιλέξουμε (ω, τι έκπληξη) τύρφη.

Τύρφη... πάει με όλα!

Link to comment
Share on other sites

Και μιας και το έχουμε το topic.... με Talisker, Port Charlotte, αλλά και ένα classic Highlander (χωρίς βλαχομπαροκτρεχαγυρευετελειώματα) η συγκεκριμένη γραβιέρα ΣΚΟΤΩΝΕΙ! Τη συνδυάζω πάντα με κριτσίνι ολικής και αλλαντικούλια. Απλά πραγματάκια, πολύ χαμηλά για το επίπεδο του @DMTK , αλλά για τους κοινούς θνητούς σαν εμάς... αξίζουν.

Image result for γ�αβιέ�α κα�αλη� 4 �ι�ε�ια

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Καράλης... Από τα πάτρια μέρη της Ηπείρου. Από Καράλη να πάρεις τσαλαφούτι... εκεί σε θέλω @DMTK

Link to comment
Share on other sites

44 minutes ago, SimoG said:

Καράλης... Από τα πάτρια μέρη της Ηπείρου. Από Καράλη να πάρεις τσαλαφούτι... εκεί σε θέλω @DMTK

'Έχω και εγώ καταγωγή (εν μέρη) από εκεί. Παππούς (από πλευρά μαμάς). Πολυεθνική είμαι! Αλλά ο Καράλης, καταπληκτική γραβιέρα με 4 πιπέρια.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...