Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Whiskyforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dear Guest

On behalf of whiskyforum.gr and Hellenic Malt Whisky Society, we would like to thank you for visiting our forum. Feel free to navigate to our forum and enjoy content and topics. Always remember that our forum is free for all and if you share the same passion or you just want to be informed about whisky, you are more than welcome to join us!

forum21.png

Slainte!

Blind samples game #1 - Γενικά

Featured Replies

5 βαθμούς.....παναγία μου...

24 βαθμούς στο Ναύπλιο σήμερα, πήραμε και το μπανάκι μας.....

• Replies 187
  • Views 60k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Το Σαββατοκύριακο θα κάνω ένα αναγκαστικό break από posts γιατί στο πρόσφατο ταξίδι μου στο Μιλάνο μου έκλεψαν όλες τις αποσκευές, μεταξύ των οποίων και το laptop. Και Συνεπώς posts για νέα samples απ

• Πέρα απ' την πλάκα, ωραία ήταν... Ξεκίνησε σαν ιδεά και σκέψη του Celtic, ο οποίος και δημιούργησε το αντίστοιχο νήμα, στις 8 Ιουλίου. Έπεσαν πολλές ιδέες, το κάναμε λίγο Κυπριακό, ρίξαμε στο τραπέζι

• Eilean a' Cheo
    Eilean a' Cheo

Κανείς άλλος..? Για να προσθέσουμε ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον προτείνω και ένα επιπλέον βήμα πριν την αποκάλυψη των ετικετών..αφού λοιπόν θα έχουν όλοι γράψει τα σχολιά τους να ανακοινωθούν τα μπουκ

Posted Images

1 minute ago, McRookie said:

ή θα πλακώσεις τα λουκάνικα ή και τα 2!

Και μετά μου λέτε δεν είστε του food pairing :lol:

Μόλις διαπίστωσα ότι έχουμε φτάσει τα 152 posts για να βγάλουμε άκρη στο πειραματικό παιχνιδι μας! Ουαου!

:dance:

Το Σαββατοκύριακο θα κάνω ένα αναγκαστικό break από posts γιατί στο πρόσφατο ταξίδι μου στο Μιλάνο μου έκλεψαν όλες τις αποσκευές, μεταξύ των οποίων και το laptop. Και Συνεπώς posts για νέα samples από Δευτέρα.

Έλα @giorgos γράψε και για το sample του thanasist να έχουμε και γεννητούρια απόψε :D

3 minutes ago, DMTK said:

Έλα @giorgos γράψε και για το sample του thanasist να έχουμε και γεννητούρια απόψε :D

Αύριο βραδάκι γιατί τώρα έπιασα δουλειά και συσκευάζω samples !

1 minute ago, giorgos said:

Αύριο βραδάκι γιατί τώρα έπιασα δουλειά και συσκευάζω samples !

ΩΩΩ κατάλαβα, κι έτσι που τα φτιάχνεις εσύ..... αυγά στη Μόσχα να στείλεις, άθικτα θα φθάσουν :lol:

Υπο προυποθέσεις η σημερινή νύχτα μπορεί να εξελιχθεί σε νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου... στα χέρια των @giorgos και @James βρίσκεται το παιχνίδι, απασφαλίζουν και =@8)

Αρα μένουν τρείς προβλέψεις του @James και μια του @mitsubae για να αποκαλυφθούν τέσσερα δείγματα. Είπα εγώ μπορεί η νύχτα να είναι μεγάλη80

Θα γράψω αργότερα για του γιατρού το δείγμα....αφού κοιμήσω τα παιδιά

On 03/11/2017 at 1:26 PM, Wisdom said:

Το Σαββατοκύριακο θα κάνω ένα αναγκαστικό break από posts γιατί στο πρόσφατο ταξίδι μου στο Μιλάνο μου έκλεψαν όλες τις αποσκευές, μεταξύ των οποίων και το laptop. Και Συνεπώς posts για νέα samples από Δευτέρα.

4η περίπτωση που ακούω για το Μιλάνο. Ελπίζω να μην έχασες πράγματα που δεν είχες κάνει back up. Κουράγιο με την χαρταδούρα στην Ελλάδα.

Λόγω ενός "τεχνικού" προβλήματος(οι σημειώσεις βρίσκονται στο σπίτι, εγώ όχι), θα συμπληρώσω τα υπόλοιπα την Πέμπτη το πρωί.

Wisdom, και εγώ έχω ακούσει κάποιες παρόμοιες καταστάσεις από Ρώμη. Ελπίζω να μην έχασες κάτι αναντικαταστατο.

19 minutes ago, James said:

Λόγω ενός "τεχνικού" προβλήματος(οι σημειώσεις βρίσκονται στο σπίτι, εγώ όχι), θα συμπληρώσω τα υπόλοιπα την Πέμπτη το πρωί.

Wisdom, και εγώ έχω ακούσει κάποιες παρόμοιες καταστάσεις από Ρώμη. Ελπίζω να μην έχασες κάτι αναντικαταστατο.

Που γυρνάς βρε ρεμάλι, παντρεμένος άνθρωπος???

Μαζί με τη γυναίκα φυσικά.... 

Νομίζω ότι εκτός του γνωστού προβλήματος με τον @James που χρωστάει 4 reviews, και οι @giorgos και @McRookie έχετε μάλλον ξεχάσει να γράψετε εντυπώσεις από το δείγμα @mitsubae εδώ:

22 minutes ago, Wisdom said:

Νομίζω ότι εκτός του γνωστού προβλήματος με τον @James που χρωστάει 4 reviews, και οι @giorgos και @McRookie έχετε μάλλον ξεχάσει να γράψετε εντυπώσεις από το δείγμα @mitsubae εδώ:

Αργάμιση σήμερα το τακτοποιώ. 

• Author

Μου κακοφαίνεται που σήμερα δεν έχω να ανοίξω θέμα για κάποιο blind sample.....ήταν η βραδυνή συνήθεια πριν τον ύπνο για μια βδομάδα.....:lol:

Άντε να αποκαλυφθούν και τα υπόλοιπα και με το καλό να το ξανακάνουμε !

Άντε, καιρός για αποκαλυπτήρια!

Πρέπει να λείπει μόνο η πρόβλεψη του @mitsubae για το δείγμα του Κέλτη

9 hours ago, Wisdom said:

Άντε να αποκαλυφθούν και τα υπόλοιπα και με το καλό να το ξανακάνουμε !

Βεβαίως και να το ξανακάνουμε. Μόνο σας παρακαλώ την επόμενη φορά να έχει μορφή multiple-choice :lol:

Αμόλα το Χρηστάρα

Πότε ξεκινάμε το part 2 ?

Πέρα απ' την πλάκα, ωραία ήταν... Ξεκίνησε σαν ιδεά και σκέψη του Celtic, ο οποίος και δημιούργησε το αντίστοιχο νήμα, στις 8 Ιουλίου. Έπεσαν πολλές ιδέες, το κάναμε λίγο Κυπριακό, ρίξαμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων διαιτητές, παρατηρητές, κυανόκρανους, ειρηνευτικές δυνάμεις κλπ και αφού το κάναμε γόρδιο δεσμό, το απλοποιήσαμε, ξεβουλώσαμε τις μυτόγκες μας και ξεκινήσαμε επισήμως. Συμμετείχαμε εννέα μέλη, σπάσαμε τα στενά σύνορα (giorgos, McRookie), δοκιμάσαμε εξαιρετικές εμφιαλώσεις και κυρίως γελάσαμε και το ευχαριστηθήκαμε! Άλλωστε ένα παιχνίδι ήταν μόνο... και σαν τέτοιο έπρεπε να το δούμε. Απο πλευράς μου, να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν σε αυτό το όμορφο παιχνίδι και μου έδωσαν την ευκαιρία να δοκιμάσω/απολαύσω τόσο δυνατά αποστάγματα! :drinks: