Jump to content
  • Welcome to our whiskyforum

Dear Guest,

On behalf of whiskyforum.gr and Hellenic Malt Whisky Society, we would like to thank you for visiting our forum. Feel free to navigate to our forum and enjoy content and topics. Always remember that our forum is free for all and if you share the same passion or you just want to be informed about whisky, you are more than welcome to join us!

forum21.png

Slainte!

Recommended Posts

Posted

Μου έκανε εντύπωση μια μεγάλη συλλογή από μινιατούρες whisk(e)y που βρήκα τυχαία στο διαδίκτυο. Έχει το όνομα "Nikos collection" και είναι χωρισμένη σε διάφορες κατηγορίες. Λέτε ο συλλέκτης να κυκλοφορεί ανάμεσά μας ???

http://whiskyminiatures.gr

• Like 2
  • Wow 1
  • 2 years later...
Posted

Πω πω ζήλεψα ένα προς ένα τα 200άρια του. Πάντως όταν επενδύεις, πέρα από το υλικό, και για την παρουσίαση του υλικού αν μη τι άλλο δείχνει ότι έχεις μεράκι.

• 2 years later...
Posted

Φοβερή συλλογή. 

Μάθαμε μήπως ο άνθρωπος αυτός βρίσκεται ανάμεσα μας? 

Posted
1 hour ago, Chrisous said:

Φοβερή συλλογή. 

Μάθαμε μήπως ο άνθρωπος αυτός βρίσκεται ανάμεσα μας? 

Όχι 

Πουλαγε στο eBay δεν ξέρω αν πουλάει ακόμα .

Posted

Είναι πραγματικά μια καταπληκτική συλλογή whisky minis, πιθανότατα από τις top του είδους σε παγκόσμιο επίπεδο. Δεν είχαμε την χαρά να γνωρίσουμε τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από αυτη τη σπουδαία συλλογή. Άν θυμάμαι καλά από κάποια σχετική κουβέντα στο παρελθόν, πρόκειται για κάποιον μικρό επιχειρηματία σε άλλο είδος αντικειμένου, σε συνοικία πέριξ του Αθηναϊκού κέντρου. Δεν αναφέρω περισσότερες λεπτομέρειες για ευνόητους λόγους.

• Like 2
Posted

Επιβεβαιώνω ότι είναι Έλληνας, του έστειλα email και μου απάντησε στα ελληνικά 😁😁

Να τολμήσω να πω κάτι? Αν είναι στην Αθήνα και λογικά αγαπάει το whisky, θα είχε ενδιαφέρον να τον προσεγγίζαμε και αν ήθελε και ο ίδιος να μας έκανε ίσως μια παρουσίαση (έστω online για εμάς που είμαστε μακριά) μέρους της συλλογής του. 

Posted
Just now, Chrisous said:

Επιβεβαιώνω ότι είναι Έλληνας, του έστειλα email και μου απάντησε στα ελληνικά 😁😁

Δεν μας είπες όμως τι τον ρώτησες....Για πιο ενδιαφέρεσαι? Γιατί έχω και γω κάνα δύο

• Haha 2
Posted
4 minutes ago, Alkisd8 said:

Δεν μας είπες όμως τι τον ρώτησες....Για πιο ενδιαφέρεσαι? Γιατί έχω και γω κάνα δύο

Αν ξεκινήσω να γράφω τώρα θα τελειώσω μεθαύριο (και χωρίς να κοιμηθώ τις νύχτες).

Εσυ βάλε μια απ' όλα και έρχομαι (η αρκούδα που λέγαμε..) 😀

• Like 1
Posted

Τις πουλάει δηλαδή τις μινιατούρες μετά από προσωπική επικοινωνία?

Posted

Δεν ξέρω @panos74. Εγώ μόνο συγχαρητήρια του είπα για την συλλογή του και ο άνθρωπος με ευχαρίστησε 

• Like 1