Jump to content
  • Welcome to our whiskyforum

Dear Guest,

On behalf of whiskyforum.gr and Hellenic Malt Whisky Society, we would like to thank you for visiting our forum. Feel free to navigate to our forum and enjoy content and topics. Always remember that our forum is free for all and if you share the same passion or you just want to be informed about whisky, you are more than welcome to join us!

forum21.png

Slainte!

Recommended Posts

Posted

Καλησπέρα σας,

Είμαι κάτοχος μερικών μπουκαλιών ουισκι που επιθυμώ να πουλήσω.

Το συγκεκριμένο φόρουμ προβλέπει τέτοια χρήση ;

Διότι δεν βρίσκω κατάλληλη ενότητα

Ευχαριστώ πολύ

Posted
54 minutes ago, Odysseasg said:

Καλησπέρα σας,

Είμαι κάτοχος μερικών μπουκαλιών ουισκι που επιθυμώ να πουλήσω.

Το συγκεκριμένο φόρουμ προβλέπει τέτοια χρήση ;

Διότι δεν βρίσκω κατάλληλη ενότητα

Ευχαριστώ πολύ

Καλησπέρα Ododysseag και καλώς ήρθες στο forum. Το forum δεν είναι ένα sales forum για αγοραπωλησίες. Υπάρχουν άλλα sites  για κάτι τέτοιο. Παρόλα αυτά, τα μέλη συχνά πυκνά βγάζουν αγγελίες για πωλήσεις και με μηνύματα κανονίζουν μεταξύ τους. Δεν είναι όμως ο σκοπός του  forum αυτός. Αν έχεις κάποιο μπουκάλι που επιθυμείς να πωλήσεις, στα topis  που σου παρέθεσε ο DMTK μπορείς να το ανεβάσεις, με καθαρά δική σου ευθύνη για όποια πώληση / συννενόηση.

Πριν από αυτό, θα ήταν καλό να μας έλεγες και δυο λόγια για σένα και την ενασχόλισή σου με το whisky.

Posted

Ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις.

Για να είμαι ειλικρινής δεν γνωρίζω και πάρα πολλά για τα ουισκι.

Επιθυμώ απλά να πουλήσω μερικά μπουκάλια του πάππου μου (οχι πάνω απο 12 μπουκάλια)

Αν το συγκεκριμένο φορουμ δεν κάνει για αυτήν την χρήση, θα το σεβαστώ πλήρως και θα αποχωρήσω.

Posted
24 minutes ago, Odysseasg said:

Ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις.

Για να είμαι ειλικρινής δεν γνωρίζω και πάρα πολλά για τα ουισκι.

Επιθυμώ απλά να πουλήσω μερικά μπουκάλια του πάππου μου (οχι πάνω απο 12 μπουκάλια)

Αν το συγκεκριμένο φορουμ δεν κάνει για αυτήν την χρήση, θα το σεβαστώ πλήρως και θα αποχωρήσω.

Odysseag μπορείς να βάλεις τα μπουκάλια σου στο post που σου έδωσε ο DMTK. Απλά, επειδή το φόρουμ δεν είναι site πωλήσεων, δεν εγγυάται κανείς ότι κάποιο μέλος τα θέλει και θα πωληθούν.

Σε καμία περίπτωση μην αποχωρήσεις για αυτό (και μόνο) το λόγο. Μπορείς εδώ να βρεις σχεδόν τα πάντα για το whisky. Σε ότι αφορά την πώληση, δοκίμασε πρώτα εδώ γιατί υπάρχουν πολλοί συλλέκτες αλλά και μέλη που θα σε βοηθήσουν να ορίσεις μία σωστγ τιμή.

Posted

Εγώ απλώς θα πω μπράβο στον @Odysseasg που έκανε την άκρως ευγενική χειρονομία και ζήτησε την άδεια και διευκρινίσεις και δεν κοτσαρε ένα ποστ όπως έχουν κάνει άλλοι κατά το παρελθόν και ελπίζω να γίνει αφορμή και να μπει στην ουισκοπαρεα μας :drinks:

• Like 1