Jump to content
  • Dear Guest

On behalf of whiskyforum.gr and Hellenic Malt Whisky Society, we would like to thank you for visiting our forum. Feel free to navigate to our forum and enjoy content and topics. Always remember that our forum is free for all and if you share the same passion or you just want to be informed about whisky, you are more than welcome to join us!

forum21.png

Slainte!

Recommended Posts

Posted

Έχω δοκιμάσει 4 εμφιαλώσεις από το συγκεκριμένο αποστακτήριο 10 px 57,5%, 12 στους 40%, 18 46,3% και 20 55,3%

Εν αντιθεσει με το 12αρι 40% αυτό είναι 2-3 κλικ παραπάνω μιας κ το 40% το είχα ψιλοθάψει

Posted
12 hours ago, giorgos said:

Εν αντιθεσει με το 12αρι 40% αυτό είναι 2-3 κλικ παραπάνω μιας κ το 40% το είχα ψιλοθάψει

Νομίζω οτι γι' αυτό ευθύνεται το 46,3%

Posted

Μπορεί προσωπικά να μην μου άρεσε αλλά μπήκε άλλο 1 τικ στη λίστα με τα αποστακτήρια που δεν είχα δοκιμάσει ακόμα οπότε σε κάθε περίπτωση thanks DMTK!

Posted
9 minutes ago, McRookie said:

Μπορεί προσωπικά να μην μου άρεσε αλλά μπήκε άλλο 1 τικ στη λίστα με τα αποστακτήρια που δεν είχα δοκιμάσει ακόμα οπότε σε κάθε περίπτωση thanks DMTK!

Τι έχεις κι εσύ αυτό το κόλλημα με τα αποστακτήρια; Τουλάχιστον δεν είμαι μόνος! Πάντως για το συγκεκριμένο μην μείνεις στο τικ, κάνε μια δοκιμή παραπάνω τουλάχιστον σε δείγματα, δεν θα χάσεις...

Posted

Εννοείται ότι προσπαθώ να δοκιμάσω όσο πιο πολλά γίνεται οπότε το χω γυρίσει κι εγώ στα δείγματα. Σίγουρα θα το ψάξω κι άλλο το αποστακτήριο!