Jump to content
  • Welcome to our whiskyforum

    Dear Guest,

    On behalf of whiskyforum.gr and Hellenic Malt Whisky Society, we would like to thank you for visiting our forum. Feel free to navigate to our forum and enjoy content and topics. Always remember that our forum is free for all and if you share the same passion or you just want to be informed about whisky, you are more than welcome to join us!

    forum21.png

    Slainte!

Whisky Fair Belgrade 25-26/11/ 2017


Recommended Posts

Επισημος προσκεκλημενος της Ενωσης Μπαλωματων της Σταρα Παζοβα  ο Sir και του περιποιηθηκε υψιστη τιμη καθοτι ειχε τη χαρα να συμπεσει η επισκεψη με την whiskoσπεριδα του Whisky Fair στην σερβικη πρωτευουσα. Με τη συνοδεια φιλου τοπικου παραγοντα/μαφιοζου/εμπορα,παρευρεθηκε στο δρωμενο την πρωτη νυχτα και, ως αλκοολικος ανταποκριτης του φορουμ, κατεβαλε δυναμικες προσπαθειες καταγραφης της ολης συναξης στο μνημονικο και αναλογης φωτογραφικης αποτυπωσης,με την τελευταια προσπαθεια να κρινεται ως ελεγχομενα ανεπιτυχης διοτι λαθος χειρισμοι του υποφαινομενου ειχαν ως τραγικο αποτελεσμα να σβηστουν πληθος  ενσταντανε. 

Η διοργανωση ηταν (σχεδον) τραγικη,προχειρη και αρκουντως ερασιτεχνικη. Ο χωρος ηταν παλαια αποθηκη με εικαστικες αποψεις και καλλιτεχνικες ιντριγκες,πλην ομως επιεικα ουδετερη για σοβαρη διαργανωση φεστιβαλ ουισκιου. Το κρυο δυσκολο (σπασμενα παραθυρα εμπαζαν δινες τραμουντανας),τουαλετες με πορτες σπασμενες και απανταχου κατουρημενες,καμποσοι μεθυσμενοι-ες να περιφερονται ημιαλαλαζοντας απο σταντ σε σταντ εκλιπαροντας για μεζουρες και κανα κοψιδι (ναι,σε μια απομερη(?) γωνια ειχε και φαγητο σενιαρισμενο -και καλα- για τις αναγκες του φεστιβαλ με ουισκικες μαγειρικες καταβολες). Πατιναζ απο χυμενο αποσταγμα στα ρυπαρα πλακακια ,μπουγελα απο βεβιασμενες κινησεις και τον παλλομενο συρφετο,σε μια σκηνη να παιζουν ανα ωρα και διαφορα ντοπιολαλικα γκρουπακια μουσικη, με τα λαρυγγια αντι να γευονται και να τεσταρουν,να πασχιζουν σαν λαιμουδιες κοκορα να τσιριξουν μισοπνοες προτασεις στα αναπηρα ωτα των συνομιλητων.  :vava:

Στο καθαρα αθλητικο κομματι,οι συμμετοχες σε ευλογημενο υδωρ ηταν - μετρημενες - 51 ,προσφερομενες στο συνολο τους απο τοπικες καβες και εταιρειες. Φουλ του bourbon και καρε του blended η εκδηλωση,με το Jack Daniels μακραν καλυτερο στο σερβις και στην εμπορικη προωθηση. Ιδιαιτερη εντυπωση προκαλεσε η μουτσουνα virtual reality που γυροφερνε σε ιδρωμενα κεφαλια και λιπαρες μυτες και η οποια προσεφερε σημαντικες στιγμες απο την διαδικασια παραγωγης και ολιγον απο την διασημη ιστορια φελλομπασκετικης υπομονης. Malt whiskies υπηρχαν ελαχιστα (Glenfiddich ουσιαστικα ),Ινδοι και Ιαπωνες εκπροσωπηθηκαν απο εμφιαλωσεις Κερατεας/Σπατων,ο παγος βασιλευε σε καθε (δωρο) ποτηρι σε ποσοτητες ρωσολιγαρχικες.

Συνοπτικα,η διοργανωση επασχε απο καθε πλευρα. Παραδοξως,ολοι εδειχναν ευχαριστημενοι και - τηρουμενων των αναλογιων (οικονομικη κριση,απειρια,διαφορετικη αντιληψη) - ειχαν να πουν τα καλυτερα (οταν καταφερναν να ψελλισουν δυο κουβεντες βεβαιως). Το ραντεβου ανανεωθηκε θεσμικα για τον επομενο χρονο και ο Sir,με περισσια σιγουρια μπορει να πει οτι δεν θα παρευρεθει...! :scaut_en:

ΥΓ...1) την 1 Δεκεμβριου εγινε πλειστηριασμος των ανοιχτων και περισσευουμενων φιαλων. Ειπαμε,οκ,βαλκανικες αβροτητες και νοοτροπιες αλλα και επαγγελματικη συνεπεια. (αντιδρομα με τα δικα μας παλια φεστιβαλ οπου διαγκωνιζονταν ολοι οι εισιτηριουχοι για την αρπαγη/λεηλασια/σκυλευση ακομα και των φελλων ) :whistle3::innocent:

        2) στο χωρο λειτουργουσε και μπαρμπερικο περιποιησης κεφαλοτριχας και φατσικης γουνας,με τα εσοδα να πηγαινουν σε ευγενεις σκοπους και ευαγη ιδρυματα. Σεβασμος.

DSC_0051.JPG

DSC_0050.JPG

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...