Jump to content
  • Welcome to our whiskyforum

    Dear Guest,

    On behalf of whiskyforum.gr and Hellenic Malt Whisky Society, we would like to thank you for visiting our forum. Feel free to navigate to our forum and enjoy content and topics. Always remember that our forum is free for all and if you share the same passion or you just want to be informed about whisky, you are more than welcome to join us!

    forum21.png

    Slainte!

New boys in town


giorgos

Recommended Posts

  • Replies 942
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ήρθε και πήρε την θέση του! Η αλήθεια είναι ότι άσχετα από το καλλιτεχνικό κομμάτι και αν συμφωνούμε ή όχι, δίνουν ένα άλλο χρώμα. 

y89kYt_48FOWAkcZLt054Q5Jl478Z7hzn4-pfz5G

 

  • Like 7
  • Wow 2
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, mallios said:

Ήρθε και πήρε την θέση του! Η αλήθεια είναι ότι άσχετα από το καλλιτεχνικό κομμάτι και αν συμφωνούμε ή όχι, δίνουν ένα άλλο χρώμα. 

Πανέμορφα! Να σου ζήσουν!!!

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Corry Vreckan said:

Από τους στόχους στο προηγούμενο Outturn το SMWS 52.34, τελικά αποφάσισα να προσθέσω στην κάβα μου 4 πιο χαμηλά σε κόστος μπουκάλια αλλά (ελπίζω) εξίσου καλά. Να το ξαναπώ για άλλη μια φορά ακόμα ξανά και πάλι (και να μεταφέρω και την "εσωτερική" πληροφόρηση) υπάρχει μία μεγάλη στροφή υπέρ των μελών στην SMWS, η "κακή" περίοδός φαίνεται να αποτελεί παρελθόν (άλλωστε είχε και όνομα και αιτία) και μέχρι το τέλος του 2020 θα δούμε και άλλα πολλά όμορφα.

Το 2021 προβλέπεται πολύ ζεστό και είναι μία συνδρομή που σε καμία περίπτωση δεν έχω μετανιώσει που πληρώνω. 

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, mallios said:

Από τους στόχους στο προηγούμενο Outturn το SMWS 52.34, τελικά αποφάσισα να προσθέσω στην κάβα μου 4 πιο χαμηλά σε κόστος μπουκάλια

Υπάρχει ειδικός λόγος που προτίμησα το μεγάλο σε κόστος 52.34

1.Old Pulteney-αγαπημένο αποστακτήριο απο speyside μερια

2.Ευελπιστώ να ανοίξει μετά την έλευση της δεύτερης κόρης σε αυτό τον κόσμο τον Οκτώβρη

Το δε Black Oak το δοκίμασα στο Αυστριακο Gathering πριν 10 μέρες και με εντυπωσίασε(εμένα και σχεδόν όλους τους συνδαιτυμόνες).Τα Armagnac barrels έχουν κάνει δουλίτσα...Το παρήγγειλα κατευθείαν απο την Αυστριακιά Αmbassador που μου το έστειλε άμεσα μεσά σε μερίκες μέρες.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, Corry Vreckan said:

1.Old Pulteney-αγαπημένο αποστακτήριο απο speyside μερια

Ένα τσιγάρο δρόμος! ☺️ αλλά μάλλον πιο κοντά στα Highlands είναι! 

Στα σοβαρά θέματα τώρα, με το καλό η κόρη τον Οκτώβριο! Και με το καλό να το δοκιμάσεις και να το απολαύσεις μόλις έρθει η κόρη! Θα έλεγα πάντως να ξεκινήσεις και αυτό που κάνω εγώ, το family pack με malts Που έχουν γίνει distilled την ημέρα γέννησης των παιδιών. Οκ. θα αργήσεις λίγο με τις κόρες μέχρι να βρεις 10-12 ετών malt, αλλά ξεκίνα με τις άλλες ημερομηνίες (γάμο, δικά σας γενέθλια κλπ).

Map of Scotch Whisky Regions & Distillery Locations

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, mallios said:

Ένα τσιγάρο δρόμος!

Ένα king size απ οτι βλεπω τσιγαρο δρομος!Θενκς για την διορθωση.

Σε γευστικά χαρακτηριστικά όμως σύμφωνα με αυτά που έχω πιει το θεωρώ πιο κοντά στο speyside. Ενω εχει καποια μπαχαρια κατα τη γνωμη μου ειναι γλυκοπιοτο και ντελικατο.

Δεν έχει αυτά τα μπαχαρικά που έχουν κάποιες χαιλαντερ εμφιαλώσεις που έχω πιει πχ Benriach(παλι απ την SMWS) που ηταν αρκετα πικαντικο,σε εκαιγε(ισως πιπερακι,ισως τζιντζερ ποιος ξερει).

Θα μου πεις κάποια είναι έτσι και κάποια γιουβέτσι,μπλεκεται πολύ το πράγμα,ειδικά όταν προσπαθούμε να ξεχωρίσουμε εμφιαλωσεις Highlands απο Speyside.

Δεν είναι Islay που σου κανει κρα με τη μια,όμορφα,τσεκουράτα και καπνιστά:smoke: (εκτος απο ενα μικρο Γαλατικο Αποστακτηριο καπου εκει στα Βορεια που βγαζει κυριως μπουκαλακια  με καθολου η χαμηλα ppm εχοντας βεβαια στην φαρετρα του και καποια αρκετα μπαρουτοκαπνισμενα ετσι για να αποδειξει οτι ειναι Illeach και οχι καμια φλωράντζα😜).Τεσπα μεγάλη συζήτηση και έχω να μάθω πολλά ακόμα.

2 hours ago, mallios said:

με το καλό η κόρη τον Οκτώβριο

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!Καλη φάση αυτό με τo family pack θα την ψαξω αλλα εγω θελω να βαλω μεσα και γιαγιαδες,παππουδες,συννυφαδες,ξαδερφες,μπατζανακηδες😅να ανοίγει κανα μπουκαλι που και που ρε αδερφέ!!

  • Haha 2
Link to comment
Share on other sites

22 minutes ago, Chris84 said:

τα dreams os Scotland τα έβγαλε και σε 100 ml?

Ναι αλλά πέταξαν σε άλλη γη σε αλλά μέρη πριν προλάβεις να πεις Port Charlotte!Μην νομίζεις κι εγω πάλευα με το Θεριό κανα 2ωρο γινόταν πανζουρλισμός(πάλι καλά που είχα διακοπές και χρόνο να σπαταλήσω).Δεν μπορούσα να μπω ουτε καν στην σελίδα του Brühler για να δώσω παραγγελία.Και κάπου εκεί προς το τέλος τα κατάφερα και η συναλλαγή ολοκληρώθηκε, πρεπει να τσάκωσα τα τελευταία που μείνανε.Άσε χαμός! Στα καπάκια,μετά απο κανα 2 βδομάδες έβγαλε ένα άλλο Port Charlotte,αυτό δεν το πήρα καν μυρωδιά!

39 minutes ago, Chris84 said:

Με το καλό η κοράκλα!

Σε ευχαριστώ πολύ!Να είσαι καλά!

Link to comment
Share on other sites

  • Celtic pinned this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...