Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Whiskyforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Secret Highland HMWS Bottling

Dear Guest

On behalf of whiskyforum.gr and Hellenic Malt Whisky Society, we would like to thank you for visiting our forum. Feel free to navigate to our forum and enjoy content and topics. Always remember that our forum is free for all and if you share the same passion or you just want to be informed about whisky, you are more than welcome to join us!

forum21.png

Slainte!

Νέα μέλη - συστηθείτε εδώ.

Featured Replies

Kαλώς ήλθες στο whiskyforums cos..

Νομίζω ήλθες στον κατάλληλο διαδικτυακό τόπο για το whisky και αφού σε έμπασε στα κόλπα ο Mchariz τότε έχεις ήδη ξεκινήσει πολύ δυνατά.

Σύντομα θα καταλάβεις πως δεν είμαστε ένα απλό forum που απλά μιλάνε τα μέλη του στο ίντερνετ,αλλά κάτι πολύ παραπάνω,μια παρέα,μέλος της οποίας αν έχεις διάθεση θα γίνεις σύντομα.

Καλή αρχή στο whiskoταξίδι που μόλις ξεκίνησες.

• Replies 2.7k
  • Views 163k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Σύμφωνα με τα κιτάπια ετούτου εδώ του πανάρχαιου φόρουμ η τελευταία δημοσίευσή μου ήταν αυτή εδώ (Μιλάμε για φοβερή συνεισφορά στην όλη συζήτηση).   Η τελευταία πραγματική δημοσίευσή μο

• Dimitris_Saba
    Dimitris_Saba

Γειά χαρά σε όλους και ευχαριστώ για την αποδοχή στην παρέα σας. Με λένε Δημήτρη Σαμπατάκο και ασχολούμαι αρκετά χρόνια με το κοινό μας πάθος - χόμπι, το whisk(e)y. Είμαι άνθρωπος που θα μπει και θ

• Καλησπέρα σε όλους.  Χαίρομαι που βρίσκομαι ανάμεσά σας, ομολογουμένως καθυστερημένα! 😅 Είμαι η Βασιλική Χρυσοβιτσιώτη απο το The Tasters Club. Είμαι επίσης απο τους ανθρώπους που πιστε

Posted Images

Welcome!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα πιείς και θα δεις πολλά!!! :drinks:

Kαλώς ήρθες cos.., πολύ μυστήριο το nickname σου....

Καλώς ήρθες cos... Θα τα δεις όλα!!!!!!!! :drinks:

• 3 weeks later...

Καλησπέρα, ονομάζομαι Ηλίας και είμαι καινούργιος στο θέμα των malt. Την περίοδο αυτη τελειώνω ένα μπουκάλι Dalwhinnie 1991, το προηγούμενο που ήπια ήταν ένα srpingbank 10 y.o.Είμαι 28 ετών και έχω πόλλα ακόμα να απολαύσω,πάντως το forum είναι ένας πολυ καλός μπουσουλας για να ξεκινήσει κάποιος να ταξιδεύει στον χώρο των malt whiskies

• Author
Καλησπέρα, ονομάζομαι Ηλίας και είμαι καινούργιος στο θέμα των malt. Την περίοδο αυτη τελειώνω ένα μπουκάλι Dalwhinnie 1991, το προηγούμενο που ήπια ήταν ένα srpingbank 10 y.o.Είμαι 28 ετών και έχω πόλλα ακόμα να απολαύσω,πάντως το forum είναι ένας πολυ καλός μπουσουλας για να ξεκινήσει κάποιος να ταξιδεύει στον χώρο των malt whiskies

Καλώς ήλθες στη τρέλλα μας αδελφέ :D

Η ηλικία δεν παίζει κανέναν ρόλο,ρώτα και τον Celtic :rofl: ,το θέμα είναι να αισθάνεσαι την διαφορά στη γεύση του malt whisky!

Γράψε μας και τις εντυπώσεις σου από τα 2 whisky που δοκίμασες;Χωρίς να νοιώθεις λιγότερο έμπειρος από τους άλλους.

Όπως ακριβώς σου ήρθαν στη γεύση σου.Αναμένω.....

Καλώς ήρθες στην παρέα μας φίλε Ηλία!!! Καλά εδώ θα μάθεις και θα πάθεις πολλά!!!

Και εγώ καινούργιος είμαι στο forum ένα μήνα και κάτι ...

Μην παραξενευτείς κάποιες φορές το forum βρίσκεται σε εμπόλεμη

κατάσταση.... με παρατάξεις από τη μιά μπαρουτάδες από την άλλη

γαρουφαλάδες... και κάπου ενδιάμεσα ο στόλος :yahoo:

Διάλεξε παράταξη με τα δικά σου κριτήρια αλλά όχι με άδεια χέρια...

όπως είπα είμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση..... κράταγε και ένα malt μη φας καμιά αδέσποτη...

και φύγαμε....

Λοιπόν και λίγο να σοβαρευτούμε... Αυτό ισως είναι το καλύτερο whisky forum στο κόσμο :o

Τα παιδιά εδώ είναι άπιαστα!!! Είναι ενήμερα για τα πάντα..με άλλα λόγια μιλάμε δίπλωμα PHD Whisky..

Εγώ βρίσκομαι στο αρχικό στάδιο....γευσιγνωσίας.... Δοκιμάζω διαφορετικά malts και το ταξίδι

συνεχίζεται.......

Α και να μην ξεφύγω από το θέμα του forum... Αυτή τη στιγμή έχω αρχίσει και πίνω ένα Highland Park 18άρι.

Καλως ηρθες στην παρέα συνοδοιπόρε στο ταξίδι Ηλία, γράψε τις εντυπώσεις σου χωρίς άγχος. Το φόρουμ είναι πράγματι καλός μπούσουλας πιστεύω κι εγώ, αλλά χρειάζεται η ενεργός συμμετοχή όλων σας για να γίνει ακόμα καλύτερο. Απευθύνω το μήνυμα σε όλα τα νέα μέλη (αλλά και κάποια "παλαιά" που ώρες ώρες μου δίνουν την εντύπωση οτι ψιλοβαριούνται).

• 3 weeks later...

Καλως ορισες κι απο μένα McDan.

Και με την ευκαιρία, φίλοι Ambu, Jbelig, Gemalt, Ckotsis, Iliaspittaras, Dasinos, Cos.., M-camel, Polystrofos, ...που χαθήκατε?

Ργώ χάθηκα στον ελληνικό στρατό και την έλλειψη Internet εκεί. Και η νέα μονάδα στη Αθήνα, σε συνδιασμό με κάποιες αλλαγές στη ζωή μου με... αποξένωσαν από το φόρουμ. Θα επανέλθω δριμύτερος!

Καλώς όρισες Ambu, ως νέο μέλος στην παρέα μας!!!!!!!! :D

Πού'σαι ρε θηρίο;; :yahoo::unknw:

• 3 months later...

kαταρχήν χαιρετώ όλους τους φίλους του φόρουμ.Είναι το πρώτο μήνυμα που στέλνω.Αυτή τη στιγμή ανοιχτές φιάλες υπάρχουν σπίτι μου οι εξης:highland park18,caol ila1993 dist edit,caol ila 18,midleton bottling1998,jameson18.

Καλός ήρθες στην παρέα μας Νίκο ωραίες επιλογές έχεις κάνει :good:

Slainte και happy posting :drinks:

Καλός ήρθες στην παρέα μας Νίκο ωραίες επιλογές έχεις κάνει :good:

Slainte και happy posting :drinks:

σε ευχαριστώ για το καλωσορισμα uisge-beatha.

καλως ηρθες κι απο μενα νικο.

ευχομαι η παρεα μας να σου κρατησει μακραν καλη συντροφια,

μαζι με βεβαια τα αγαπημενα μας gathering με σκοπο τη γευσιγνωσια,

και το γελιο.

υπαρχει αναρτηση για 8/7 στο ΑΑW χαλανδριου.

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του wf κ ευχαριστώ avaton(υπάρχει κ ένα ωραίο μπαρ στη Δράμα μαυτό το όνομα) και tomy για το καλωσόρισμα.Ελπίζω με τη σειρά μου σε μια καλή παρέα στο wf.Οσον αφορά,φίλε tomy,για την αναρτηση για 8/7 στο ΑΑW,σε ευχαριστώ για την πληροφόρηση αλλά ζω κ διαμενώ στο Αγρινίο,έτσι είναι δύσκολο να έρθω.Επίσης διάβασα στο φόρουμ για το balvenie21.Oμοίως το προμηθεύτηκα απο το balvenie club k το βρήκα πολύ καλό κ εκλεπτυσμένο whisky.χαιρετώ κ τα ξαναλέμε.

Καλώς ήλθες και από εμένα NIKO.K στη Forumara μας και σου εύχομαι καλή συνέχεια στο ταξίδι του Whisky.

ps:Αξίζει πάντως μια φορά να κάνεις την υπέρβαση και να δώσεις το παρόν σε μια συγκέντρωση μας-ρώρα και Theo που κατεβαίνει από Θεσσαλονίκη και Koulos από Τρίπολη ;) .

Καλώς ήλθες και από εμένα NIKO.K στη Forumara μας και σου εύχομαι καλή συνέχεια στο ταξίδι του Whisky.

ps:Αξίζει πάντως μια φορά να κάνεις την υπέρβαση και να δώσεις το παρόν σε μια συγκέντρωση μας-ρώρα και Theo που κατεβαίνει από Θεσσαλονίκη και Koulos από Τρίπολη ;) .

Ευχαριστώ giorgos για το καλωσορισμα!θα γίνει η υπέρβαση,όπως λες,για μάζωξη στην αιώνια πόλη(έτσι ονομάζω την αθήνα).

A ένταξη γιατί προς στιγμή νόμισα ότι ανοίξαμε παράρτημα AAW και στη Ρώμη :tongue:

η όπως λέει και το τραγουδάκι της Βέμπο... :yahoo::drinks:

A ένταξη γιατί προς στιγμή νόμισα ότι ανοίξαμε παράρτημα AAW και στη Ρώμη :tongue:

η όπως λέει και το τραγουδάκι της Βέμπο... :yahoo::drinks:

πολύ καλό uisge-beatha!χαίρε!

Χαίρε και ευφραίνεστε και εσείς :drinks:

ειδικά με το Talisker 18 που έχω στο Glencairn μου :yahoo::clapping:

Παιδιά χαιρετίζω εσας κ το forum.Είμαι σχετικά πρόσφατο μέλος κ σήμερα είδα για πρώτη φορά ότι υπάρχει σχετικό θέμα "χαιρετίζω το φόρουμ".Επίσημα πλέον σας συστήνομαι,με λένε Νίκο,διαμένω κ ζω στο Αγρίνιο Αιτ/νίας,είμαι 40 ετών,παντρεμένος με 2 παιδάκια.Πρωτομπήκα στον κόσμο των μαλτ πριν14χρόνια με ενα lagavulin16,όπου ήταν μια αποκάλυψη για μένα.Συνέχισα με caol ila12,glenfiddich12,jameson12,glenmorangie15,highland park12.Aγαπημένα είναι τα:caol ila,ardbeg,springbang,glenfiddich,mortlach,highland park,midleton.Aπό blend τα jw gold,blue και jameson12,18,gold.Σας χαιρετώ κ ξανά και καλή συνέχεια στην παρέα μας.