Jump to content
  • Dear Guest

On behalf of whiskyforum.gr and Hellenic Malt Whisky Society, we would like to thank you for visiting our forum. Feel free to navigate to our forum and enjoy content and topics. Always remember that our forum is free for all and if you share the same passion or you just want to be informed about whisky, you are more than welcome to join us!

forum21.png

Slainte!

Recommended Posts

Posted

Καλησπέρα. Νέο μέλος και εγώ. Χτες βρήκα το φόρουμ σας και είναι πραγματικά πολύ οργανωμένο αν και ο κύριος λόγος που μπήκα ήταν για να βρω απαντήσεις μετά την ανακάλυψη κάποιων ποτών στο πατρικό μου.

Η ιστορία ξεκίνησε από μια Dom Perignon η οποία δεν ξέρω ποια έκδοση ειναι τελικά , καθώς και 2 κρασιών cabernet στα οποία όσο και αν έψαξα δεν μπόρεσα να βρω την ετικέτα που έχουν πάνω.

Επίσης έχω 3 ουίσκυ 12 ετών τα οποία δεν ξέρω πότε βγήκαν στην αγορά και αναζητώ τιμές πώλησης .Αν δεν συμφέρει φυσικά θα καταναλωθούν πάραυτα...

Τις φωτογραφίες (σαμπάνια και κρασιά) τις επισυνάπτω

Τα ουίσκυ ειναι

Glenfidich 12 years special reserve το οποίο βρίσκεται σε ξύλινο ορθογώνιο κουτί μαύρου χρώματος το οποίο έχει σκαλιστό απέξω το σήμα. Οι ετικέτες του ειναι σε μαύρο χρώμα.

Chivas 12 ετών σε δερμάτινη κυλινδρική θήκη

Johny black label 12 ετών σε χάρτινη κλασική συσκευασία.

Όλα ειναι κλειστά 

20190111_213914.jpg

20190111_213932.jpg

20190112_001959.jpg

20190112_002009.jpg

Posted

Για να σε βοηθήσουμε καλύτερα, χρειάζονται φωτογραφίες δικές σου, και του κουτιού και του μπουκαλιού.

Posted

Καλησπέρα

Η σαμπάνια και το κρασί ειναι δικές μου φωτογραφίες

Επισυνάπτω και την φώτο από το Glenfiddich

IMG_20190113_194920.jpg

Posted
1 hour ago, manolis79 said:

Καλησπέρα

Η σαμπάνια και το κρασί ειναι δικές μου φωτογραφίες

Επισυνάπτω και την φώτο από το Glenfiddich

IMG_20190113_194920.jpg

Η στάθμη που είναι? Μοιάζει σαν να είναι πολύ πεσμένη 

Posted

Οχι, καμία σχέση.

Είναι αρκετά πιο πάνω από το κάτω μέρος της ετικέτας στον λαιμό του μπουκαλιού.

• 2 weeks later...
  • 9 months later...
Posted

Καλησπέρα σας έχω ενα λικέρ νομίζω είναι και ενα καντι σαρκ τα οποία είναι κλειστά και δεν έχει πέσει η στάθμη τους 

Το ενα είναι BENEDICT DOM τα οποία είναι δύο μπουκάλια μαζί ενωμένα 

Posted
3 hours ago, Αντώνης civic said:

Καλησπέρα σας έχω ενα λικέρ νομίζω είναι και ενα καντι σαρκ τα οποία είναι κλειστά και δεν έχει πέσει η στάθμη τους 

Το ενα είναι BENEDICT DOM τα οποία είναι δύο μπουκάλια μαζί ενωμένα 

Φίλε μου οι πληροφορίες που δίνεις είναι ελάχιστες. Αναφορικά με το καντι σαρκ... οκ. Τουλάχιστον ας το έγραφες αγγλικά.

Αν θέλεις ανέβασε 2 φωτό αλλά επειδή εδώ είναι whiskyforum, δεν βλέπω να υπάρχει ενδιαφέρον για Liqueur (Benedictine DOM, double bottle) το οποίο όμως μπορεί να είναι και το παλιό και να έχει αξία https://www.thewhiskyexchange.com/p/7072/benedictine-liqueur-2-part-bottle-bot1950s 

Χωρίς φωτό... δεν θα βρεις άκρη.

Posted
16 hours ago, mitsubae said:

Mallios πάρε γιαταγάνι

2 hours ago, Χεντυ said:

ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΠΑΡΕ...!!!

24 minutes ago, ioannis said:

31nRSdr9B6L.jpg

Boyzzzzzzz.... and girlzzzzzzzz παρακαλώ ηρεμία!  Και λίγο Loch Dhu κάνει την δουλειά!  😂 

Posted
1 minute ago, mallios said:

Και λίγο Loch Dhu κάνει την δουλειά!

Μ'αυτά και μ'εκείνα το whiskyforum.gr θα καταχωρηθεί ως no 1 καταναλωτής Loch Dhu τουλάχιστον στας Ευρώπας..

• Like 1
  • Haha 1
  • 8 months later...
Posted

Καλησπέρα παιδιά ! Γράφω σε αυτό το τοπικ μιας και βρίσκομαι και εγώ στην ίδια θέση με τον Μανώλη! 

Μου έδωσαν από το πατρικό μου δύο μπουκάλια ουίσκι καθώς και κάποια άλλα και δε μπορώ να βρω πουθενά τιμή πώλησης ή κάποια άλλη πληροφορία .θα επισυναψω φωτογραφίες και εάν γνωρίζει κάποιος κάτι θα με βοηθούσε πάρα πολύ.

Posted
2 minutes ago, Kostas Kotsanis said:

Καλησπέρα παιδιά ! Γράφω σε αυτό το τοπικ μιας και βρίσκομαι και εγώ στην ίδια θέση με τον Μανώλη! 

Μου έδωσαν από το πατρικό μου δύο μπουκάλια ουίσκι καθώς και κάποια άλλα και δε μπορώ να βρω πουθενά τιμή πώλησης ή κάποια άλλη πληροφορία .θα επισυναψω φωτογραφίες και εάν γνωρίζει κάποιος κάτι θα με βοηθούσε πάρα πολύ.

Screenshot_20200801-153642~2.png

Posted
5 minutes ago, Kostas Kotsanis said:

IMG_20200731_193209~2.jpg

Posted
5 minutes ago, Kostas Kotsanis said:

Screenshot_20200801-153620~3.png

Posted

https://www.whiskybase.com/whiskies/whisky/103018/daniel-crawfords-old-matured

https://www.whiskyhammer.com/item/8613/Bells/Bells-Extra-Special-1980s.html

Μάλλον πέτυχα και τις χρονιές, αλλά γενικά αν η ερώτηση αφορά στο πόσο κάνουν και αν υπάρχει συλλεκτική αξία, η απάντηση είναι κατά πάσα πιθανότητα όχι.

Posted
30 minutes ago, mallios said:

https://www.whiskybase.com/whiskies/whisky/103018/daniel-crawfords-old-matured

https://www.whiskyhammer.com/item/8613/Bells/Bells-Extra-Special-1980s.html

Μάλλον πέτυχα και τις χρονιές, αλλά γενικά αν η ερώτηση αφορά στο πόσο κάνουν και αν υπάρχει συλλεκτική αξία, η απάντηση είναι κατά πάσα πιθανότητα όχι.

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια ! 

• Thanks 1
  • 3 years later...
Posted

Καλησπέρα!Θα ήθελα να μάθω που θα μπορούσα να πουλήσω ένα ουίσκι glenfiddich 30y και σε τι τιμή.Ευχαριστώ

Posted
6 hours ago, zoi said:

Καλησπέρα!Θα ήθελα να μάθω που θα μπορούσα να πουλήσω ένα ουίσκι glenfiddich 30y και σε τι τιμή.Ευχαριστώ

Καλημέρα @zoi . Υπάρχουν πάρα πολλά Glenfiddich 30 απο διαφορετικές χρονιές, εμφιαλώσεις κλπ.  Στην Ελλάδα η τιμή σε κάβα είναι κάπου εδώ https://www.skroutz.gr/s/32430461/Glenfiddich-30-Y-Ol-Oyiski-Single-Malt-43-700ml.html (για την συγκεκριμένη εμφιάλωση) αλλά σαν ιδιώτης δεν μπορείς να "πιάσεις" τέτοια τιμή.

Μια προοπτική είναι και οι δημοπρασίες, αλλά εκεί θα πρέπει να υπολογίσεις μεταφορικά και προμήθειες που θα είναι"δικά" σου και θα μειώσουν το συνολικό ποσό.

Αν ανεβάσεις φωτογραφία του συγκεκριμένου Glenfiddich που έχεις, σημαντικό να φαίνεται όλο το μπουκάλι, θα μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε περισσότερο.