Jump to content
  • Welcome to our whiskyforum

Dear Guest,

On behalf of whiskyforum.gr and Hellenic Malt Whisky Society, we would like to thank you for visiting our forum. Feel free to navigate to our forum and enjoy content and topics. Always remember that our forum is free for all and if you share the same passion or you just want to be informed about whisky, you are more than welcome to join us!

forum21.png

Slainte!

Recommended Posts

Posted

Αυτή τη φορά δε θα μεταφράσω. Θα παραθέσω όμως κάποια επιλεγμένα άρθρα, για ένα νήμα αφιερωμένο αποκλειστικά στο Midleton Very Rare. Το ανοίγω σε αυτή την ενότητα, γιατί θεωρώ ότι για κάποιους έχει συλλεκτική αξία ...

Ένα αφιέρωμα, στους δημιουργούς του:

https://www.midletonveryrare.com/en-EN/creators-of-midleton

faa2bee54a866d267a4cf116ff69731e.jpg

στις εμφιαλώσεις:

1984-2017:

https://www.midletonveryrare.com/en-EN/midleton-very-rare-vintage-release/midleton-very-rare-vintage-collection

2018:

https://www.midletonveryrare.com/en-EN/midleton-very-rare-vintage-release

...και στην ιστορία του:

https://scotchwhisky.com/magazine/features/16450/midleton-very-rare-a-retrospective/

https://www.google.com/amp/s/potstilled.com/2015/07/22/midleton-very-rare-a-guide/amp/

https://irishspirit.com/midleton-rare-special/

d52cfbfe31112fd02f4be8194d4a2b9f.jpg

• Like 3
  • 10 months later...
  • 2 months later...
  • 10 months later...
Posted
1 hour ago, Vaggelis82 said:

Φίλε Βαγγέλη αυτό δεν είναι νέα κυκλοφορία (όπου να ναι βγαίνει το 21) αλλά ανήκει στο νήμα "Whisky Blogs" η αν υπάρχει νήμα "Midleton" μια πού πρόκειται για κριτική του. @DMTK Removals🚚😋

• Like 1
Posted
2 hours ago, Uisge-Beatha said:

Φίλε Βαγγέλη αυτό δεν είναι νέα κυκλοφορία (όπου να ναι βγαίνει το 21) αλλά ανήκει στο νήμα "Whisky Blogs" η αν υπάρχει νήμα "Midleton" μια πού πρόκειται για κριτική του. @DMTK Removals🚚😋

Mi scusi😜

• Haha 1
Posted
2 hours ago, Uisge-Beatha said:

4 minutes ago, Vaggelis82 said:

Mi scusi😜

Μεταφέρθηκαν.

• Thanks 1
Posted
25 minutes ago, Vaggelis82 said:

Mi scusi😜

Όχι ακόμα αλλά αν συνεχίσεις θα σου στείλω τον @sir mihas και τότε θα σκούζεις😋😀

• Haha 3
Posted
19 minutes ago, Uisge-Beatha said:

Όχι ακόμα αλλά αν συνεχίσεις θα σου στείλω τον @sir mihas και τότε θα σκούζεις😋😀

Δεν ξαναγράφω τίποτα!!!! 🤐

• Haha 2
Posted
29 minutes ago, Vaggelis82 said:

Δεν ξαναγράφω τίποτα!!!! 🤐

Όχι και έτσι😀 απλά καλύτερη ταξινόμηση και γλυτώνεις και από μένα και από @sir mihas😋😀

• Like 1
  • Haha 1
Posted

Κι όμως, καλά έκανε ο @Vaggelis82 και έγραψε εδώ για το 2020 VR. Άν και το πιο πρόσφατο, έχει ήδη γίνει από τα πιο συλλεκτικά Midleton VR εξ'αιτίας περιορισμένης διάθεσης. Αν το εντοπίσετε κάπου (μαγαζί εννοώ, όχι σε δημοπρασίες) σε νορμάλ τιμή, σφυρίξτε μου, κυριολεκτικά και μεταφορικά :biggrin1:

• Thanks 1
Posted
5 minutes ago, Celtic said:

Κι όμως, καλά έκανε ο @Vaggelis82 και έγραψε εδώ για το 2020 VR. Άν και το πιο πρόσφατο, έχει ήδη γίνει από τα πιο συλλεκτικά Midleton VR εξ'αιτίας περιορισμένης διάθεσης. Αν το εντοπίσετε κάπου (μαγαζί εννοώ, όχι σε δημοπρασίες) σε νορμάλ τιμή, σφυρίξτε μου, κυριολεκτικά και μεταφορικά :biggrin1:

Δεν έγραψε εδώ, εδώ το μετέφερα :pardon:

• Like 1
  • Haha 3
Posted
44 minutes ago, DMTK said:

Δεν έγραψε εδώ, εδώ το μετέφερα :pardon:

Μετά από πρόταση κάποιου 😉😀

51 minutes ago, Celtic said:

Κι όμως, καλά έκανε ο @Vaggelis82 και έγραψε εδώ για το 2020 VR.

Μα δεν τα διαβάζεις όλα γέροντα 😋😀

52 minutes ago, Celtic said:

Άν και το πιο πρόσφατο, έχει ήδη γίνει από τα πιο συλλεκτικά Midleton VR εξ'αιτίας περιορισμένης διάθεσης. Αν το εντοπίσετε κάπου (μαγαζί εννοώ, όχι σε δημοπρασίες) σε νορμάλ τιμή, σφυρίξτε μου, κυριολεκτικά και μεταφορικά :biggrin1:

Το 2019 εννοείς; είχαμε μέχρι πρόσφατα στο μαγαζί αλλά τώρα... και να έχει μείνει πως τα παίρνει κανείς 😝

• Haha 1
Posted
1 hour ago, Uisge-Beatha said:

Το 2019 εννοείς;

Μετά λες για μένα γέροντα...Το 2020 ρε συ. ΤΖΙΖΑΣ

• Haha 2
Posted
1 hour ago, Celtic said:

Μετά λες για μένα γέροντα...Το 2020 ρε συ. ΤΖΙΖΑΣ

Σε αυτή την περίπτωση νομίζω ότι έχεις λάθος κόμμα 😋😀 έτσι που χωρίζεις την πρόταση δίνει την εντύπωση ότι αναφέρεσαι στο πιο πρόσφατο από αυτό του 20 δηλαδή το 19😀 

• Like 1
Posted
9 minutes ago, Uisge-Beatha said:

Σε αυτή την περίπτωση νομίζω ότι έχεις λάθος κόμμα 😋😀 έτσι που χωρίζεις την πρόταση δίνει την εντύπωση ότι αναφέρεσαι στο πιο πρόσφατο από αυτό του 20 δηλαδή το 19😀 

Πιο πρόσφατο του VR2020 δεν υπάρχει. Θα ήταν το VR2021 άν είχε βγει. ΤΖΙΖΑΣ ΕΓΚΕΝ ! Τέλειωσε το SRR και έχεις λαλήσει???:biggrin1: Εγω μια χαρά τα έγραψα.

• Haha 2
Posted
2 hours ago, Celtic said:

Πιο πρόσφατο του VR2020 δεν υπάρχει. Θα ήταν το VR2021 άν είχε βγει. ΤΖΙΖΑΣ ΕΓΚΕΝ ! Τέλειωσε το SRR και έχεις λαλήσει???:biggrin1: Εγω μια χαρά τα έγραψα.

Ρε φίλε κινδυνεύω να ξεχάσω τα ελληνικά μού αλλά και εσύ δεν βοηθάς 😀 όταν μιλάμε για το 2020 φυσικά και το 2019 είναι "πιο πρόσφατο"  

πρόσφατος -η-ο  [prósfatos] Ε5 : που έχει συμβεί ή που έχει γίνει τον τελευταίο καιρό ή που υπάρχει ένα σχετικά μικρό χρονικό διάστημα από σήμερα: Πρόσφατα γεγονότα / νέα. Πρόσφατες έρευνες / μελέτες. H πρόσφατη περίοδος / ιστορία. Γεγονότα του πρόσφατου και απώτερου παρελθόντος. || (ψυχ.) πρόσφατη μνήμη, που συγκρατεί πρόσφατα γεγονότα. πρόσφατα & (λόγ.) προσφάτως ΕΠIΡΡ πριν από ένα σχετικά μικρό χρονικό διάστημα, τελευταία: Tο κτίριο κατασκευάστηκε ~. Tον είδα εντελώς ~. Έως πολύ ~ έμενε εδώ.

• Like 1
Posted

@Uisge-Beatha

Δεν μπορεί...επίτηδες το κάνεις...θέλεις να τρελαθώ εντελώς, να βλέπω άσπρο και να λέω οτι είναι μαύρο, να αρχίσω να πιστεύω οτι δεν πίνω ούτε έπινα ποτέ ουίσκυ αλλά βότκα, να νομίζω οτι δεν είμαι εγώ που γράφω τώρα αλλά ένας ελέφαντας....Ε σόρυ φίλε, όχι, δε θα σου κάνω το χατήρι.

Πάω να βάλω κατι δυνατό να πιω, γιατι δεν παλεύεσαι!

• Haha 1
  • 1 year later...