Jump to content
  • Welcome to our whiskyforum

Dear Guest,

On behalf of whiskyforum.gr and Hellenic Malt Whisky Society, we would like to thank you for visiting our forum. Feel free to navigate to our forum and enjoy content and topics. Always remember that our forum is free for all and if you share the same passion or you just want to be informed about whisky, you are more than welcome to join us!

forum21.png

Slainte!

Recommended Posts

Posted
13 hours ago, Uisge-Beatha said:

Όσοι (πρέπει) ξέρουν ξέρουν 😉😋

Και εγώ ξέρω 😉 θα με παίξετε;😉😀

• Haha 1
Posted

Φαντάζομαι να μπαίνει κάποιος από το αποστακτήριο (ή γενικά) να διαβάσει και να αναλύουμε το θέμα Γκορίλκα! Τρέλαααααα!!! 🤣😂🤣😂

• Haha 2
Posted
On 1/26/2021 at 10:33 AM, Kosmo said:

Και εγώ ξέρω 😉 θα με παίξετε;😉😀

Θα πρέπει να περάσεις εξετάσεις από τον @sir mihasαλλά είμαι αισιόδοξος ότι θα τον εντυπώσεις, έχεις καλή προϋπηρεσία 😉😋😀

23 hours ago, mallios said:

Φαντάζομαι να μπαίνει κάποιος από το αποστακτήριο (ή γενικά) να διαβάσει και να αναλύουμε το θέμα Γκορίλκα! Τρέλαααααα!!! 🤣😂🤣😂

Τι δεν φτιάχνουν Γκοριλκα εκεί;😋😀

• Haha 2
  • 1 month later...
Posted
55 minutes ago, mallios said:

Μην ξεχνιόμαστε!

high.jpg

και να θέλουμε; μας αφήνεις; :p

• Haha 2
  • 2 months later...
Posted

Για τους φίλους αυτών των σπορ, ένας άλλος τρόπος για να πάς σήμερα στο High Coast. Βέβαια έχει 5 βαθμούς μόνο, οπότε δεν προβλέπεται για μπάνιο. @DMTK Η φωτό πριν από 28 λεπτά. Μην λες ότι δεν σε ενημερώνω. 

High Coast.jpg

• Like 2
  • Thanks 1
  • 3 weeks later...
Posted

@DMTK για να μην λες ότι δεν σε ενημερώνω. Ζωή στην φύση, καφεδάκι και κολύμπι (οκ... λίγο κρύο ακόμα) και μετά χαλαρά ένα ποτάκι. 

CH4.jpg

HC1.jpg

HC2.jpg

HC3.jpg

• Like 2
  • Thanks 1
Posted

Και φυσικά, κι άλλα βραβεία! Θα πρέπει να μας πληρώσουν προμήθεια γιατί τους φέραμε τύχη. Βέβαια, περιμένουν και αυτοί το βαρελάκι μας για να πάνε στο πιο ψηλό επίπεδο!

198848092_10160795075324338_7660292620718472413_n.jpg 197397686_10160795074714338_1634228822302978623_n.jpg

• Like 4
  • 6 months later...
  • 1 month later...
Posted
2 minutes ago, mallios said:

@DMTK 28.01.2022 / 11:18

May be an image of sky, tree and nature

γατάκια, σιγά το χιόνι ... την προηγούμενη εβδομάδα σας είχαμε χαλαρά 

• Haha 1
  • YES 1
Posted
1 minute ago, DMTK said:

γατάκια, σιγά το χιόνι ... την προηγούμενη εβδομάδα σας είχαμε χαλαρά 

Σκέφτομαι το πόσο κρυώνει το βαρελάκι μας, και θέλω να πάω να το πάρω αγκαλιά να ζεσταθεί. Αλλά κάτι μου λέει ότι δεν με εμπιστεύεστε... μόνο μαζί του.

• Haha 2
Posted
4 hours ago, mallios said:

Σκέφτομαι το πόσο κρυώνει το βαρελάκι μας, και θέλω να πάω να το πάρω αγκαλιά να ζεσταθεί. Αλλά κάτι μου λέει ότι δεν με εμπιστεύεστε... μόνο μαζί του.

Φαπ φαπ 

• Haha 1
  • 7 months later...
Posted

Ακόμα καλύτερες οι καιρικές συνθήκες μέχρι τώρα για το βαρελάκι μας αφού η μέγιστη θερμοκρασία ήταν 28 βαθμοί για 3 μέρες (3 βαθμοί λιγότερο από πέρσι) και σταθερά πιο χαμηλές θερμοκρασίες για όλο τον χρόνο. Δεν θέλουν οι άγγελοι πολύ μερίδιο, το αφήνουν για εμάς.

Από αριστερά προς δεξιά (ανά σειρά) ξεκινώντας από Ιανουάριο 2022, Καλό χειμώνα να έχει το βαρελάκι και το 2023 ίσως και να είναι κοντά μας.

11.jpg

• Like 4
  • 2 months later...
Posted

Και για να μην λέει ο @DMTK ότι δεν σας ενημερώνω.... πρωί πρωί, το πρώτο χιόνι για τον χειμώνα!

314109237_10161925690904338_9058712856855417091_n.jpg

• Like 9
Posted

Και η αναμονή έχει αρχίσει να γίνεται πιο έντονη. 29 μερούλες ακόμα!

image.png

• Like 9
  • 4 weeks later...
Posted
2 hours ago, mallios said:

'Οταν το ξεκινήσαμε ήταν κάτι σαν μια ιδέα που ένας Θεός ήξερε αν θα τα καταφέρναμε. 

@DUCATI13 @James @DMTK @mitsubae @Ρένα @Uisge-Beatha @SimoG  @thanasist @zoubov @sir mihas @tomy @Dundonian @tzanis @Wisdom @McRookie @prowler86 @gtril @ALEKOS @Eilean a' Cheo @o_koulos @avaton  @mallios

Ο καιρός πέρασε γρήγορα με όλα αυτά τα πράγματα που πετύχαμε και κάναμε από τότε. Μεγάλη μέρα για την Society και το forum σήμερα. 

Καταγραφή.JPG

Επίσημα και από σήμερα είναι whisky. 

Την ιστορία μπορείτε να την βρείτε όλη σε αυτό το topic.

Εγώ (επιτρέψτε μου) δεν θα γράψω πολλά, είμαι λιγάκι συγκινημένος με αυτό το βαρελάκι που όταν το παραγγείλαμε, ήταν ακόμα κάπου στην Ισπανία και παρακολουθήσαμε όλο το ταξίδι μέχρι την Σουηδία ...κλπ κλπ κλπ.

Slainte Ωρέ!

εύγε !!! πότε θα το ρουφηξουμε ???

• Haha 4
  • 2 weeks later...