Jump to content
  • Welcome to our whiskyforum

Dear Guest,

On behalf of whiskyforum.gr and Hellenic Malt Whisky Society, we would like to thank you for visiting our forum. Feel free to navigate to our forum and enjoy content and topics. Always remember that our forum is free for all and if you share the same passion or you just want to be informed about whisky, you are more than welcome to join us!

forum21.png

Slainte!

Recommended Posts

Posted

Έχω την εντύπωση πως ένα τέτοιο θέμα έλειπε από <<τη γωνιά του Συλλέκτη>>.

Πριν λίγες μέρες αποφάσισα να τραβήξω ένα βιντεάκι τη συλλογή μου.

Με μεγάλη μου χαρά θα ήθελα να τη μοιραστώ μαζί σας(και με ολόκληρο τον κόσμο,μιας και την έχω ανεβάσει στο Youtube).

Η αλήθεια είναι πως έκανα ψιλοπρόχειρη δουλειά αλλά doesn't matter.

Περιμένω να δω τα χαρτιά και των υπολοίπων συλλεκτών και μη.

Και να αρχίσουμε και καμιά ανταλλαγή.

και

• Like 1
Posted

nice try

καλή φάση, αν και το έπιπλο απο πάνω είναι λίγο επίφοβο , θα το προτιμούσα ποιο κλειστό, τέσπα στην ουσία, αν και δεν βλέπω κάτι ενδιαφέρον για συλλογή [JD only] , βλέπω αρκετά ενδιαφέροντα για κατανάλωση! αν αποφασίσεις να ελαφρύνεις το ράφι με τα Port Ellen, η αν έχει κανα Scotish Oak εκεί μαζι με τα άλλα glengoynne χαμηλά, εδώ είμαστε!

Posted
αν αποφασίσεις να ελαφρύνεις το ράφι με τα Port Ellen

Γι'αυτά να είσαι σίγουρος οτί υπάρχουν κι άλλοι καλοθελητές :cool:

Εγώ πάλι που είμαι αρχάριος μέχρι να ξεκινήσει το video θα σταματήσει και θα έχετε δει whisky για γέλια μπροστά σ'αυτά που είδαν τα ματάκια μου.

Ρε giorgos τα μισά από αυτά τα χαζεύω καθημερινά στα διάφορα online whisky shops κι εσύ θα έχεις "βαρεθεί" να τα βλέπεις.

Posted

Συγχαρητήρια ρε φίλε.Άντε και να τα 1000σεις τα μπουκάλια.Περιμένω και από τον sir (ένας είναι ο sir) αν τα καταφέρει και τα συγκεντρώσει κάποτε να μας τα δείξει :D

Posted

Παρόλο που η γνώμη μου για τις συλλογές είναι συγκεκριμένη και γνωστή, πρέπει να ομολογήσω ότι με εντυπωσίασες. Προσεγμένη και στοχευμένη συλλογή σε αποστακτήρια που αγαπάς. Μπράβο giorgos. Είναι φανερό ότι τα μπουκάλια σου μαζεύτηκαν με μεράκι και αρκετά χρήματα. Η συλλογή σου αναδεικνύεται με τον τρόπο που την έχεις τοποθετήσει (θυμάσαι πως έχω τα δικά μου - το ένα μπουκάλια να κρύβει το άλλο). Εύγε.

1. Μόλις βγήκε ένα νέο limited Ardbeg που πωλείται προς το παρόν μόνο από το αποστακτήριο (δεν προσπαθώ ούτε να το διαβάσω ούτε να το γράψω, θα το βρεις)

2. Θα έβαζα και τα Benriach σε μια τέτοια συλλογή. Ειδικά τα ετήσια limited vintage. Ιδέα ρίχνω, η συλλογή σου και έτσι είναι πολύ καλή.

Posted

Και πάνω που σκεφτόμουν να ξεκινήσω ένα Post με τίτλο "Τί έχετε στο κελάρι σας;", έρχεται ο Giorgos και κάνει τη ζημιά.

Και πότε είπαμε θα έρθουμε σπίτι σου; :tongue::D

Posted

Πολύ ωραία συλλογή, την έχω δει κι από κοντά (δεν με άφησε να ανοίξω τίποτα :cray: )

Giorgos, στο υπενθυμίζω και από το φόρουμ, ζούμε σε σεισμογενή χώρα φίλε. "Φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά" λέει μια παροιμία. Ωραία η επίδειξη, αλλά καλύτερη η εξασφάλιση της ακεραιότητας της συλλογής σου. :clapping:

Σκέψου κι εμάς, τους φίλους σου, που περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί σου γιορτές, γενέθλια, επιτυχίες ..... κλπ :drinks:

Posted

Giorgos πολύ όμορφα και λαμπερά!!!

Που είπαμε ότι μένεις;;!!Θέλω να έρθω μία βόλτα με τον Ambu...

:lol:

Posted

Έτσι, Mallios! Εσύ θα τον κρατάς και εγώ θα τα βάζω στην τσάν..... εννοώ εσύ θα τον συγχαίρεις και εγώ θα τα θαυμάζω! :tongue::D

Posted
Πολύ ωραία συλλογή, την έχω δει κι από κοντά (δεν με άφησε να ανοίξω τίποτα :cray: )

Giorgos, στο υπενθυμίζω και από το φόρουμ, ζούμε σε σεισμογενή χώρα φίλε. "Φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά" λέει μια παροιμία. Ωραία η επίδειξη, αλλά καλύτερη η εξασφάλιση της ακεραιότητας της συλλογής σου. :clapping:

Φίλε Celtic έχεις δίκαιο και μάλλον θα βάλω <<γωνίες>> για να κοιμάμαι ήσυχος.

Ε όχι και τίποτα.....το PC6 που πρότεινα για σφαγή?????.

Και πότε είπαμε θα έρθουμε σπίτι σου; :tongue::D

Η απάντηση είναι απλή.....όποτε γουστάρετε.

Kαι μάλιστα μπορούμε να κανονίσουμε μια mini απογευματινή συγκέντρωση στο σπίτι μου και μετά πάμε Epoca.

Posted

εξαιρετη συλλογη γιωργο, μπραβο!!!!

ειμαι σιγουρος οτι ειναι η μοναδικη γωνια του σπιτιου

που σου προσφερει την τελεια χαλαρωση και ταυτοχρονα τη

μεγαλη περηφανεια, να το πω ετσι,του συλλεκτη.

να συμφωνησω με το celtic

πρεπει να κανεις κατι με αυτη τη κατασκευη.

αν θες μπορω καλιστα να σε βοηθησω

μιας και απο κατασκευες γνωριζω πολυ καλα.

εννοειται ανευ ανταλλαγματος,ετσι?

Posted
1. Μόλις βγήκε ένα νέο limited Ardbeg που πωλείται προς το παρόν μόνο από το αποστακτήριο (δεν προσπαθώ ούτε να το διαβάσω ούτε να το γράψω, θα το βρεις)

Το περιμένω ήδη.....Corryvreckan.....από προχθές.

την τελεια χαλαρωση και ταυτοχρονα τη

μεγαλη περηφανεια, να το πω ετσι,του συλλεκτη.

Είπες τις μαγικές λέξεις!!!!!.

Αυτό είναι... :good:

Posted
Kαι μάλιστα μπορούμε να κανονίσουμε μια mini απογευματινή συγκέντρωση στο σπίτι μου και μετά πάμε Epoca.

Και περιμένεις να πει κανείς όχι;

Posted
Το περιμένω ήδη.....Corryvreckan.....από προχθές.

Είπες τις μαγικές λέξεις!!!!!.

Αυτό είναι... :good:

Ειπες οτι ανοιγεις PC6? :tongue::rolleyes::D

Posted
Ειπες οτι ανοιγεις PC6? :tongue::rolleyes::D

Έτσι για να μην ξεχνοιόμαστε sir mihas :tongue:

Posted
Έτσι για να μην ξεχνοιόμαστε sir mihas :tongue:

Θα τιμησω το χρεος μου αυριο!!

Posted
Nα βάλω τζαμένια πορτάκια ή όχι??

Ρε φίλε, μας γ*****σες τώρα! Είχα προγραμματίσει να έχω ένα μπαράκι στο σπίτι που χτίζω μισό απ' αυτό και το περίμενα πως και πως... :(

ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΕΤΟΙΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!

Posted
Nα βάλω τζαμένια πορτάκια ή όχι??

ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ

ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ??

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ...... :blink:

Posted
:o Celtic πες μας σε παρακαλώ πολύ ότι αστειεύεσαι. Και γρήγορα παρακαλώ, δεν είναι να παίζεις με τέτοια πράγματα ...
Posted

Ειλικρινά εύχομαι αυτό που βλέπω να είναι αληθινό.

Όμως ένα άλλο post του Celtic με κάνει άπιστο Θωμά.Όπως έγραψε εχτές ο ίδιος έχει μόλις 8 μπουκάλια ανοιχτά(2 εκ των οποίων στο εξοχικό).Ενώ είναι εμφανές ότι στην φωτογραφία διακρίνονται πάμπολλα ανοιχτά...

Posted

Να πάρει άμεσα θέση ο SIR (ένας είναι ο SIR).

Πρέπει να γίνει σαφές εάν η φωτό είναι αλήθινή και αφορά στο υπόγειο του Celtic ή σε κάτι άλλο.

Σε κάθε περίπτωση, το μόνο που θέλω είνια η διεύθυνση του εν λόγω χώρου και.....θα το κανονίσω εγώ το θέμα. :lol:=@:pardon:

Posted

Aπ'όσο λίγο ξέρω τον Celtic μάλλον δεν είναι δικά του.

Αλλά πολύ καλός ο Μάγκας στη φωτό.

Μ'άρεσε πολύ ο χώρος και κάπως έτσι θα ήθελα να παίξω και εγώ μελλοντικά.

Posted

Λοιπόν μάγκες, ξεχάστε Γλυφάδα και Χαλάνδρι. ΝΑ που θα μαζευόμαστε απο δω και πέρα. Είναι δεν είναι του Celtic. Δε μου λες Celtic η φωτογραφική μηχανή σου είναι NIKON E4800; :D