Jump to content
  • Welcome to our whiskyforum

Dear Guest,

On behalf of whiskyforum.gr and Hellenic Malt Whisky Society, we would like to thank you for visiting our forum. Feel free to navigate to our forum and enjoy content and topics. Always remember that our forum is free for all and if you share the same passion or you just want to be informed about whisky, you are more than welcome to join us!

forum21.png

Slainte!

Recommended Posts

Posted
Όπως έγραψε εχτές ο ίδιος έχει μόλις 8 μπουκάλια ανοιχτά(2 εκ των οποίων στο εξοχικό).Ενώ είναι εμφανές ότι στην φωτογραφία διακρίνονται πάμπολλα ανοιχτά...

8 τα ανοιχτά μπουκάλια που πίνω εκ περιτροπής αυτή την εποχή είπα, άπιστε.

Aπ'όσο λίγο ξέρω τον Celtic μάλλον δεν είναι δικά του.

Πόσο λίγο με ξεεεεεεεέρεις (τραγουδιστά) :D

Δε μου λες Celtic η φωτογραφική μηχανή σου είναι NIKON E4800; :D

Νikon είναι ρε μάγκα Tzani, αλλά άλλο μοντέλο.

Λοιπόν, έτσι ήταν ο χώρος στην υπόγα, κάτω από την πυλωτή, πριν τον "φτιάξω"

emptyspace.jpg

Και αυτό είναι το γραφείο μου

officemalts.jpg

Posted

Τώρα μου έβαλες ιδέες. Θα έχω μια αποθήκη κοντά 30 τετραγωνικά στο υπόγειο και δεν ήξερα τι να την κάνω. Είναι τυφλή, αλλά δεν πειράζει. Ένα κλιματιστικούλι, τα ουισκάκια μου, κάνα τζουκ-μποξ σε μια γωνίτσα για εφέ, μια χαρά!

Posted
Nα βάλω τζαμένια πορτάκια ή όχι??

Να ΜΗ βάλεις τζαμένια πορτάκια. Αν το είχα αυτό, θα το ξεσκόνιζα ΚΑΘΕ μέρα και, πίστεψέ με, δε θα με πείραζε καθόλου. :D

Posted

Kι αυτές είναι από το "ντουλαπάκι μου" στο εξοχικό, αλλά εκεί είναι κυρίως κάτι παλιά blends και μινιατούρες, και τα'χω ψιλοχύμα ακόμα (έχω γεμίσει κανα 2 κούτες όμως - μόνο malts - που θα τα πάω το Πάσχα)

DSCN0880.jpg

DSCN0881.jpg

Posted
Ο Τζώνης είναι σε περίοπτη θέση βλέπω, ε; :lol::lol::lol:

Φίλε, αυτό με τον Τζώνυ που βλέπεις είναι παμπάλαιο διαφημιστικό φωτιστικό με ποδαράκια, που παίρνει μικρό κόκκινο λαμπάκι από πίσω, και το κληρονόμησα από τη Γιαγιά μου!!!!!!!! Συγχωρεμένη να είναι.

Posted

Φίλε τι να πω...μπράβο σου :clapping::clapping::clapping:

ps:Πάντως εντόπισα κανά 2-3 μπουκάλια που στις κατά καιρούς συζητήσεις που έχουμε κάνει

μου έχεις πει ότι δεν τα έχεις.....ενώ στις φωτό τα έχω εντοπίσει. <_<

βλ.Ardbeg Very young και Ardbeg 17.

Δεν επιμένω όμως.

Posted

Ρε φίλε, δηλαδή μέσα στο χρηματοκιβώτιο στο βάθος τι έχεις;;;;;;;;;;;;;;;;

Μπορούμε να έχουμε και από εκεί μία PHOTO;

Posted

[ σε μάθαμε ένα κολπο και μας έσπασες το ηθικό, φαντάσου να δήλωνες και συλλέκτης :lol:]

Posted
βλ.Ardbeg Very young και Ardbeg 17.

:huh: μήπως σου είχα πει οτι τα ξαναήθελα για καβάτζα?

Posted

Celtic, PHOTO από τα ενδότερα του *ντουλαπακίου* στο βάθος, μπορούμε να έχουμε;;;

Kαλημέρα!!

Posted

Giorgos, συγχαρητήρια για την καταπληκτική συλλογή σου!!!

Όπως προείπαν και τα παιδιά μάλλον επισφαλές κρίνεται το έπιπλο!

Να'ρχόμαστε πού και πού εκ περιτροπής, για τον φόβο σεισμού ρε αδελφέ, να κρατάμε τσίλιες μπροστά του!

Εμένα δε, δεν μου είναι καθόλου δύσκολο,μιας και μένεις σε απόσταση αναπνοής από το πατρικό μου σπίτι!

Μέχρι να γίνει ο σεισμός, κάτι θα βρίσκουμε να κάνουμε.........

Posted

Άντε παιδιά, οργάνωση θέλει...Στη βράση κολλάει το σίδερο!! Και εκεί λίγο πιο πάνω ας σημειωθεί, είναι και το υπόγειο...καπηλειό του Celtic!!!

Από θέληση, ας μην το αναφέρουμε.........

Posted

Ατελείωτο respect σε Celtic.

Φίλε μπράβο και εύχομαι να γίνουν σύντομα 1000 και μετά 10.000 και μετά.......ΟΥΣΤ ΟΛΟΡΟΣΟΙ!!!

Posted

ΨΑΡΩΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ?????

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Μόνο οι 2 φωτό με το ταπεινό "ντουλαπάκι" είναι σπίτι μου, τις άλλες (υπόγα, γραφείο) τις βρήκα στο forum του peatfreak.com, ενός Ολλανδού και ενός Καναδού νομίζω.

Maltakia & Giorgo, καλή η προσπάθεια, αλλά τελικά τσιμπήσατε κι εσείς :lol: :lol: :lol:

Θα δεχτώ ευχαρίστως respect για όσα άδεια μπουκάλια έχω κρατήσει για ανάμνηση guys. Φωτό μελλοντικά, προς το παρόν είναι χύμα σε μια ΠΑΡΜΑ σε αποθήκη.

(έλεγα να το συνεχίσω απαντώντας στον Αλέκο για το θυσαυροφυλάκιο οτι εκεί κρατάω τα πολύ ακριβά και σπάνια, όπως Springbank 1919 - 60y.o., Talisker μαύρη ετικέττα GordonMacphail, ένα blend Sandy McDonald από ναυάγιο αρχών του αιώνα κλπ :D :D )

Theo ευχαριστώ που κρατήθηκες και δεν με αποκάλυψες.

Posted
Theo ευχαριστώ που κρατήθηκες και δεν με αποκάλυψες.

Δεν ήταν αλήθεια, αλλά ένα ωραίο ανεκπλήρωτο όνειρο!

Posted

Με προλαβε ο celtic που αυτοξεγυμνωθηκε,τα λαγωνικα μου απο την scotland yard μου ανεφεραν οτι 'your friend is working you thin gazi' δηλ. ο φιλος σας σας δουλευει ψιλο γαζι :D

Τελος παντων,αν αξιωθω να συμφιλιωθω με την τεχνολογια καποτε ,θα βαλω φωτο και απο υην δικη μου συλλογη

Posted

Ρε φίλε δεν ψάρωσα και μακάρι(ολόψυχα στο εύχομαι) να ήταν δικά σου τόσα κι άλλα τόσα, αλλά δεν ήθελα να στο πω ευθέως.Το κουμπί της υπόθεσης γαι μένα ήταν το χρηματοκιβώτιο(γι'αυτό και φαγώθηκα με το συγκεκριμένο ), γιατί η λογική λέει ότι όποιος το έχει δεν το βγάζει φόρα παρτίδα.Μου προξένησε εντύπωση η diskoμπάλλα στο ταβάνι (δεν σε έχω για Saturday night fever) και τέλος το ποτήρι με τον καφέ στο γραφείο, εκτός από το ότι δεν ήταν glencairn, δεν είχε ούτε καν φραππεδάκι το ελληνικόν!!!

Γέλασα πάντως πολύ!!

ΜΠΡΑΒΟ!!

Posted

Ρε φίλε δεν ψάρωσα και μακάρι(ολόψυχα στο εύχομαι) να ήταν δικά σου τόσα κι άλλα τόσα, αλλά δεν ήθελα να στο πω ευθέως.Το κουμπί της υπόθεσης γαι μένα ήταν το χρηματοκιβώτιο(γι'αυτό και φαγώθηκα με το συγκεκριμένο ), γιατί η λογική λέει ότι όποιος το έχει δεν το βγάζει φόρα παρτίδα.Μου προξένησε εντύπωση η discoμπάλλα στο ταβάνι (δεν σε έχω για Saturday night fever) και τέλος το ποτήρι με τον καφέ στο γραφείο, εκτός από το ότι δεν ήταν glencairn, δεν είχε ούτε καν φραππεδάκι το ελληνικόν!!!

Γέλασα πάντως πολύ!!

ΜΠΡΑΒΟ!!

-ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ-

Posted
ΨΑΡΩΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ?????

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Μόνο οι 2 φωτό με το ταπεινό "ντουλαπάκι" είναι σπίτι μου,

δηλαδη ρε φιλε το φωτιστικο υπαρχει???

απο τη γιαγια οντως?????