Jump to content
  • Welcome to our whiskyforum

Dear Guest,

On behalf of whiskyforum.gr and Hellenic Malt Whisky Society, we would like to thank you for visiting our forum. Feel free to navigate to our forum and enjoy content and topics. Always remember that our forum is free for all and if you share the same passion or you just want to be informed about whisky, you are more than welcome to join us!

forum21.png

Slainte!

Recommended Posts

Posted

Aleko, παίζεις το παιχνίδι "βρείτε τις διαφορές" μήπως??? :lol: :lol: Εκτός από φραπέ πίνουμε και ζεστούς πάντως.

Θα παραδεχόμουν όποιον μάγκα μου έλεγε "φίλε δεν είναι δικά σου, διέκρινα ένα Tomintoul 16y.o. που σου είχε φανεί "νεράκι" όταν το δοκίμασες"

Tomy ναι, το Johnnie φωτιστικό υπάρχει όντως και ήταν της γιαγιάς μου!! Όπως υπάρχουν και οι μινιατούρες, και όλα τα ΣΠΑΝΙΑ blended της φωτογραφίας (δεκαετίες 60-70-αρχές Ογδόντα) που δεν άκουσα εγκωμιαστικά σχόλια :D :D (χάνουν βέβαια στη φωτογραφία)

Πάντως, δεν μπορείτε να πείτε, έδωσα ιδέες σε όσους χτίζουν-φτιάχνουν χώρο.

Posted

Τελικά είδες που δεν υπάρχει Ardbeg 17 και Very young?.

Kαι εκείνα τα Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια πάλι τι είναι?.(πάνω αριστερά mymalts 1)

Posted

Ομολογώ πως ψάρωσα.

Και να φανταστεί κανείς ότι πριν από μία εβδομάδα έκανα περιήγηση στους peat freak!!!!! :angry:

Σε κάθε περίπτωση (που λέω και εγώ) αποδεικνύεται ότι οι ΜΠΑΡΟΥΤΟΚΑΠΝΙΣΜΕΝΟΙ έχουν χιούμορ και κάνουν και καλές πλάκες.

Για αυτό, πολύ απλά σας λέω,

.

.

.

.

ΟΥΣΤ ΟΛΟΡΟΣΟΙ!!! :lol:

Posted
Σε κάθε περίπτωση (που λέω και εγώ) αποδεικνύεται ότι οι ΜΠΑΡΟΥΤΟΚΑΠΝΙΣΜΕΝΟΙ έχουν χιούμορ και κάνουν και καλές πλάκες.

Και ότι οι Olorosoi είναι ιδιαιτέρως παρατηρητικοί και οξυδερκής.

Posted

Η φωτογραφική σου είναι NIKON όμως; Γιατί αυτή η φωτό είναι τραβηγμένη με την 4800... :D

Posted
Η φωτογραφική σου είναι NIKON όμως; Γιατί αυτή η φωτό είναι τραβηγμένη με την 4800... :D

Ρε κόλλημα....μιά απλή Nikon L6 υποτίθεται έχω. Υποτίθεται γιατι στην ουσία την έχω πάρει δώρο στα πεθερικά μου και κάθε λίγο και λιγάκι.....μου τη δανείζουν. Ξεφτίλα !! Όλο λέω να πάρω μία ολόδικη μου και όλο αντί για μηχανή παίρνω ....μπουκάλι :lol: :lol: :lol:

Απο δω και στο εξής θα σε λέω ...Tzanikon :lol: :lol:

Posted

silogi1.jpg

sillogi2.jpg

jackgreen.jpg

sillogi3.jpg

μερικά απο τα μπουκάλια τις συλλογής μου [only JD]

λείπουν τα scenes [είναι σε άλλη ραφιέρα που δεν εχω καταφέρει να κεντράρω φωτογραφικά] και μερικά single barrel ειδικές εμφιαλώσεις

Posted

[να βάλω και φωτό απο την αποθήκη που έχω πεταγμένα κάτι platinum, τα family casks και τα choices ; :lol: ]

Posted

Ωραίος και Southern !!

Eίχα δει κάπου μια μπουκάλα Jack, δεν θυμάμαι τώρα 2λιτρη,3λιτρη,5λιτρη θα σε γελάσω, διάφανη, με άσπρα γράμματα σαν να ήταν γραμμένα με blanco πάνω στο γυαλί, χωρίς ετικέτα, έτσι κάπως παλιομοδίτικο στυλ. Άν ενδιαφέρεσαι, να το ψάξω και να σου πω λεπτομέρειες.

Posted
Ωραίος και Southern !!

Eίχα δει κάπου μια μπουκάλα Jack, δεν θυμάμαι τώρα 2λιτρη,3λιτρη,5λιτρη θα σε γελάσω, διάφανη, με άσπρα γράμματα σαν να ήταν γραμμένα με blanco πάνω στο γυαλί, χωρίς ετικέτα, έτσι κάπως παλιομοδίτικο στυλ. Άν ενδιαφέρεσαι, να το ψάξω και να σου πω λεπτομέρειες.

αδεια η γεματη;

[μηπως λες αυτο;

http://www.jdcollectorspage.com/decanters1.html

]

Posted
αδεια η γεματη;

[μηπως λες αυτο;

http://www.jdcollectorspage.com/decanters1.html

]

Αυτό ακριβώς λέω!! Γεμάτη κανονικά, πουλιόταν σε κάβα, έχει περάσει κάνας χρόνος και βάλε, δεν ξέρω άν θα υπάρχει ακόμα. Ενημέρωσε με άμα είναι να το τσεκάρω και να σου πω.

Posted
Αυτό ακριβώς λέω!! Γεμάτη κανονικά, πουλιόταν σε κάβα, έχει περάσει κάνας χρόνος και βάλε, δεν ξέρω άν θα υπάρχει ακόμα. Ενημέρωσε με άμα είναι να το τσεκάρω και να σου πω.

πιστευω οτι το εχω, [ξεχναω ρε γμτ], αλλα γενικα οτι jd related πεφτει στην αντιληψη σας, εδω ειμαι, δεν θα πω οχι ;)

• 1 month later...
Posted

ορίστε και μια φωτο απο το έπιπλο με τα whisky, μπορώ και χειρότερα....... :tongue:

10062008209.jpg

Posted
ορίστε και μια φωτο απο το έπιπλο με τα whisky, μπορώ και χειρότερα....... :tongue:

10062008209.jpg

ρε μεγαλε , blind tasting κανουμε???

βαλε λιγο φλας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted
ρε μεγαλε , blind tasting κανουμε???

βαλε λιγο φλας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:lol::lol::lol:

Posted

Άμα είναι κελάρι ok το δέχομαι :tongue: .

Διακρίνω κάτι Port Ellen,από 4th release πως πάμε?.

Posted

οταν τα σφάξω θα σου πω :lol:

[νομίζω 2nd είναι όλα, θα κοιτάξω κ θα ενημερώσω αν κάνω λάθος]

• 2 weeks later...
Posted

μολις προσθεσα στη συλλογη μου το νεο balvenie signature,batch no 1 limited edition και το σετ μινιατουρων με το διπλο φλασκακι.

επονται κι αλλα........

yeaaaaa!

Posted

well done my friend!!!!!!!!!.

Τα χαιρετίσματα μου από την Κέρκυρα :D:tongue::D ,λόγο δουλειάς αλλά καλά περνάμε ;).