Jump to content
  • Welcome to our whiskyforum

Dear Guest,

On behalf of whiskyforum.gr and Hellenic Malt Whisky Society, we would like to thank you for visiting our forum. Feel free to navigate to our forum and enjoy content and topics. Always remember that our forum is free for all and if you share the same passion or you just want to be informed about whisky, you are more than welcome to join us!

forum21.png

Slainte!

Recommended Posts

Posted

Ε ναι λοιπόν,το νέο μέλος της οικογένειας ARDBEG,το γένος Glenmorangie,μαζί με το μικρό αδερφάκι του ήρθε στην Ελλάδα για μιά αποκλειστική φωτογράφιση για την παρέα του whiskyforums.

http://i285.photobucket.com/albums/ll59/gi...logd/BLASDA.jpg

Ωραίο μπουκάλι και με το κ@$λοτικό Α να σε φτιάχνει,και το κουτί Δυνατό.

ps:Κανείς δεν του είπε όμως πως μετά την φωτογράφιση θα έρθει και η σφαγή :o:D:lol::D .

• 2 weeks later...
Posted

απο σημερα κοσμει την συλλογη μου....

Balvenie 25 yo C/S 52.7%

1979-2005

bourbon hogshead

1/234

Cadenhead"s :yahoo:

Posted

Balvenie???Περίεργο.....και ειδικά από σένα,δεν το περίμενα ποτέ αυτό tomy :tongue: .

Άντε και εις ανώτερα!

Posted
Balvenie???Περίεργο.....και ειδικά από σένα,δεν το περίμενα ποτέ αυτό tomy :tongue: .

Άντε και εις ανώτερα!

thanks mate

welcome back!!!!!

Posted

Diageo to display world's largest whisky collection

What is thought to be the world's largest whisky collection is set be put on display in Scotland, after being purchased by Diageo.

The collection, containing 3,384 bottles and built up over 35 years by Brzailian Claive Vidiz, has been shipped from Sau Paolo to a high security location in Scotland, Diageo said this week.

The drinks giant bought the collection for an undisclosed fee, but will loan the collection to be displayed in a specially designed vault at the Scotch Whisky Experience in Edinburgh. The vault is part of a GBP2m investment in the tourist attraction.

Among the rarer bottles is a Strathmill single malt, produced to celebrate the Speyside distillery's 100th anniversary. It is one of only 100 bottles ever produced.

"We are delighted to have worked with Claive to bring this wonderful collection safely back to Scotland and to play a part in preserving its legacy and historic significance," said Bryan Donaghey, managing director of Diageo Scotland.

• 4 weeks later...
Posted

αρτια αφιχθεντα

balvenie 27 yo cadenhead

balvenie10 yo founders reserve 1λτ (παλιο μπουκαλι)

Posted

Αρχιζει και με τρωει το χερι μου να δημοσιοποιησω και τη δικη μου συλλογη :cool: ...

Μολις οργανωθω καλυτερα θα γινει και αυτο και μετα θα τις ....μετρησουμε :tongue:

Posted
Αρχιζει και με τρωει το χερι μου να δημοσιοποιησω και τη δικη μου συλλογη :cool: ...

Μολις οργανωθω καλυτερα θα γινει και αυτο και μετα θα τις ....μετρησουμε :tongue:

Θα πονέσει;;; Οι φατσούλες δείχνουν τα "αισθήματα" μου κατά την διάρκεια του "μετρήματος": :unsure::o:blink::shok::give_rose:

Posted

Θα πονέσει;;; Οι φατσούλες δείχνουν τα "αισθήματα" μου κατά την διάρκεια του "μετρήματος": :unsure::o:blink::shok::give_rose:

Posted
και μετα θα τις ....μετρησουμε :tongue:

σεμνα εχουμε πει η μαλλον πιο διακριτικα.

Posted

Άντε βρε mihas με αυτό το λαπιτόπι να τελειώνουμε μπας και δούμε τι έχεις σε σπίτια,εξοχικά κτλ κτλ...

Posted

Σας γνωρίζω ότι ο Sir, έχει θαμένη συλλογή στην Ουκρανία σε ενα χωράφι με φράουλες.

Στη χώρα των κοντών δε, έχει νταραβέρια με τη Γιακούζα και στην τελετή μύησής του (sakazuki) ήπιε μονορούφι 2 Hanyu, 1 yoichi single cask 10 και έγινε επίτιμο μέλος του θρυλικού Chichibu. :lol::lol::lol:

Posted
Στη χώρα των κοντών δε, έχει νταραβέρια με τη Γιακούζα

Δεν κανει να τα λεμε ολα στο φορουμ Tzanis,omerta!! :cool:

Posted

περηφανα αναφερω οτι απο σημερα παρεα στα αδελφακια του βρισκεται

ενα balvenie 14 yo rumwood :D

Posted

Αφού μας έδειξε ο Celtic τη συλλογή του, θα σας δείξω κι εγώ τη δική μου (συλλογή) :D

whiskycollection.jpg

Posted
Εγώ!!! :clapping::good:

Ένα θα ξεσκονίζω ένα θα πίνω όμως :tongue::yahoo::yahoo:

Aν είναι έτσι τότε σίγουρα θέλεις και βοήθεια... :D ,θα'ρθω και γω λοιπόν :lol::lol::lol: .

Posted
Tην κόβω κομματάκι πέτσινη, σαν το υπόγειο του Celtic!!! :tongue:

Πέτσινη / ξε-πέτσινη θα βοηθήσω και εγώ.

Άλλωστε μινιατοούρες είναι....δεν παχαίνουν!! (άσχετο!) :lol:

Posted
Aν είναι έτσι τότε σίγουρα θέλεις και βοήθεια... :D ,θα'ρθω και γω λοιπόν :lol::lol::lol: .

Όσο ποιο πολλοί τόσο ποιο γρήγορα θα τελειώσει... η δουλειά :tongue:

• 1 month later...
Posted

οσα μελη του forum ειναι και μελη του balvenie club,

πιστευω οτι θα παραλαβατε ενα portwood 21 :D αυτες τις μερες.

μια κινηση απο το club η οποια θα επρεπε να εχει γινει εδω και αρκετο καιρο,

και βεβαια να επαναλαμβανεται σε τακτα χρονικα διαστηματα. :rolleyes:

anyway ,το συγκεκριμενο μπουκαλι το υπολογιζα να το ξεμεσιασω,αυριο βραδυ, :o

παραμονη του νεου χρονου.

για καλη τυχη ομως η κακη μου <_< ,η ετικεττα στη φιαλη ειναι τελειως διαφορετικη :shok: απο το 21

που εχω ηδη στη συλλογη μου καθως και το ιδιο συμβαινει με το κουτι.

το αποτελεσμα ειναι οτι απο εχθες το βραδυ λοιπον ,αλλο ενα portwood 21 yo

θα κανει παρεα :good: στα μπουκαλια του αγαπημενου αποστακτηριου. :yahoo: