Jump to content
  • Welcome to our whiskyforum

Dear Guest,

On behalf of whiskyforum.gr and Hellenic Malt Whisky Society, we would like to thank you for visiting our forum. Feel free to navigate to our forum and enjoy content and topics. Always remember that our forum is free for all and if you share the same passion or you just want to be informed about whisky, you are more than welcome to join us!

forum21.png

Slainte!

Recommended Posts

Posted

καλα ρε σεις,κανεις δεν κανει συλλογη????

γραφτε τι μαζευεται να σαλταρει ο κοσμος!!!!!!!!!!!

ντροπη σας,φοβαστε μη μπουκαρει κανεις και τα σηκωσει??? :D

λοιπον, το νεο balvenie 14 golden cask 47.5% available on duty free

κανει παρεουλα απο σημερα στα υπολοιπα 30 μπουκαλακια.

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!

Posted
Αφού μας έδειξε ο Celtic τη συλλογή του, θα σας δείξω κι εγώ τη δική μου (συλλογή) :D

whiskycollection.jpg

Σημερα μολις ανακαλυψα τη φωτογραφια της συλλογης απο μινιατουρες του Tzanis,επιβεβαιωνω την υπαρξη της,ειναι διπλα απο την συλλογη (ε)σωβρακων που εχει (113 τον αριθμο) διαφορων εθνοτητων,απο δευτερο ....χερι και την μαζευει χρονια,απο την εποχη που εισεπραττε χρηματα προσποιουμενος το σταχτοδοχειο σε διαφορα παρτυ της Μυκονου :tongue:

Posted
Σημερα μολις ανακαλυψα τη φωτογραφια της συλλογης απο μινιατουρες του Tzanis,επιβεβαιωνω την υπαρξη της,ειναι διπλα απο την συλλογη (ε)σωβρακων που εχει (113 τον αριθμο) διαφορων εθνοτητων,απο δευτερο ....χερι και την μαζευει χρονια,απο την εποχη που εισεπραττε χρηματα προσποιουμενος το σταχτοδοχειο σε διαφορα παρτυ της Μυκονου :tongue:

Eίναι fake,fake,fake σαν να λέμε GINKO ή μήπως GINGKO ή . . . . .

• 3 weeks later...
Posted

Και η καταμέτρηση-καταχώρηση συνεχίζεται . . . :search: .

Posted

inchgower 25 yo 1/70 b.

whisky doris .........ερχεται............

93 points-malt maniacs (GIANT)

Posted
inchgower 25 yo 1/70 b.

whisky doris .........ερχεται............

93 points-malt maniacs (GIANT)

Ψήσε Mchariz να ανοίξει το παλιό 12άρι που έχει ;) και τσοντάρω το Flora & Fauna που αποτελεί Χριστουγεννιάτικη αγορά :huh: από τη γιάφκα για να κανονίσουμε SUPER INCHGOWER TASTING!.

Posted

To μπουκάλι τα σπάει ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

ΚΑΒΑΝΤΖΑΡΕ ΤΟ.-

Posted
ΚΑΒΑΝΤΖΑΡΕ ΤΟ.-

:good:

αφου ειπαμε ,ειναι κατα σειρα το νο 2 αποστακτηριο που γουσταρω τρελα.!!!!!!!!!!!

Posted

πουλαω ολα μου τα μπουκαλια, η μαλλον τα σφαζω μαζι σας, πειτε μου ποτε θα αρχισουμε!!!

Posted

:o:blink::rolleyes::yahoo::clapping::drinks:

Και μετά από αυτό ρωτάω είσαι καλά Γιώργο μου η

να πάρω τηλεφωνώ τους καλους ανθρώπους με τα άσπρα να έρθουν επίσκεψη? :tongue::lol:

Posted

:lol:

:o:blink::rolleyes::yahoo::clapping::drinks:

Και μετά από αυτό ρωτάω είσαι καλά Γιώργο μου η

να πάρω τηλεφωνώ τους καλους ανθρώπους με τα άσπρα να έρθουν επίσκεψη? :tongue::lol:

Όλα καλά φίλε,όλα καλά και όταν είσαι παρέα με Tomy και Celtic και δοκιμάζεις πράμα ακόμα καλύτερα :lol: ,βέβαια άμα βάλει το χέρι του ο Celtic στο πληκτρολόγιο ..... τότε τα φουσκώνει λιγάκι .

Posted
πουλαω ολα μου τα μπουκαλια, η μαλλον τα σφαζω μαζι σας, πειτε μου ποτε θα αρχισουμε!!!

crazy-white-640_0.jpg

Posted
Όλα καλά φίλε,όλα καλά και όταν είσαι παρέα με Tomy και Celtic και δοκιμάζεις πράμα ακόμα καλύτερα :lol: .

Ok τότε :good:

απλά να σου θυμίσω ότι και ηλεκτρονικά γραπτά αποτελούν είδος συμβολαίου :spiteful::tongue::pardon::rofl:

Posted
Ok τότε :good:

απλά να σου θυμίσω ότι και ηλεκτρονικά γραπτά αποτελούν είδος συμβολαίου :spiteful::tongue::pardon::rofl:

Kέλτικος δάκτυλος φίλε μου :lol: .

Posted
A εγώ δεν ξέρω τίποτα αποδείξεις έχεις? :tongue::lol:

Θα καλέσω τη σήμανση για αποτυπώματα ;) .

Posted

Θα το δεχτώ αν είναι μονο από την Κρήτη ;)

τους δικούς της Αθηνας τους φοβάμαι μπορεί να τους ουίσκωσεις :tongue::lol:

Posted

Δεν εχω ιδέα για τι πράγμα μιλάει ο Giorgos και γιατι με μπλέκει και μένα. Τα γραπτά μένουν και οι Άντρες κρατούν την υπόσχεση τους Giorgo.

Λέω να ξεκινήσουμε το άλλο Σ_Κ με τα Glengoyne Choices και τα όλα τα Laddie και μέσα στον Ιούλιο να διοργανώσουμε βραδυές Bowmore-Talisker. Tον Αύγουστο θα σφάξουμε όλα τα Laphroaig και Ardbeg σου (μπορούμε να το κάνουμε στην ταράτσα μου αν θες). Σεπτέμβρη θα συνεχίσουμε με Lagavulin και Highland Park ενώ ο Οκτώβρης θα είναι αφιερωμένος στα sherry monsters με Glenfarclas Family Casks και Aberlour a'bunadhs.

Τον Νοέμβρη θα έχουν την τιμητική τους τα της σειράς Flora & Fauna, μέχρι τα μέσα Δεκέμβρη θα πατώσουμε όλα τα Rare Malts και στις γιορτές θα καταλήξουμε με οτι έχει απομείνει (παλιές discontinued εμφιαλώσεις κλπ).

Εκ μέρους όλων των μελών του φόρουμ εκφράζω τις ευχαριστίες μας, είσαι πραγματικός φίλος. :drinks::good:

Συγκινήθηκα ρε μπαγάσα :cray:

Posted

φιλαρακι μιας και ο celtic ανεφερε τα παντα,

εχει κανονισει προγραμματακι special που θα μας παει μεχρι του χρονου το πασχα,

αμα πιουμε ολα αυτα πλεον θα εχουμε καψει στομαχια ,λαρυγγια,οισοφαγους,συκωτια κ.α

επειδη η κατασταση που θα βρισκομαστε θα ειναι απογοητευτικη,

και επειδη ο celtic τωρα τελευταια εχει επιρεαστει απο το συνδρομο του islay,

πριν ξεκινησουμε.............

σκεφτομουν μηπως ενδιαμεσα βρισκαμε λιγο χρονο

να σφαξουμε τα BALVENIE???? :D:lol::yahoo::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Posted

Βασιζομαστε στον τιμιο ανδρικο λογο σας και ελπιζουμε οτι δεν θα αρχισετε τις γυρωβολιες και τις κωλοτουμπες,απο τα βαθη της καρδιας σας ευχαριστουμε για αυτες τις εκρηξεις αλτρουισμου.Το μηνυμα σας "οσοι εχουν τα πολλα να τα μοιραζονται με τους πολλους" ειναι πραγματικα φιλανθρωπο :good::rolleyes::D

Posted
Βασιζομαστε στον τιμιο ανδρικο λογο σας και ελπιζουμε οτι δεν θα αρχισετε τις γυρωβολιες και τις κωλοτουμπες,απο τα βαθη της καρδιας σας ευχαριστουμε για αυτες τις εκρηξεις αλτρουισμου.Το μηνυμα σας "οσοι εχουν τα πολλα να τα μοιραζονται με τους πολλους" ειναι πραγματικα φιλανθρωπο :good::rolleyes::D

πηρε το ματι μου κατι γιαπωνεζους υπεροχους.

μηπως να τους βαζαμε στο προγραμμα ???????????? :D

Posted
Υ.Γ

TA BALVENIE TOY GIORGOS ΕΝΝΟΩ :o

ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ :tongue:

:rofl::rofl::rofl:

:lol::tongue:

πηρε το ματι μου κατι γιαπωνεζους υπεροχους.

μηπως να τους βαζαμε στο προγραμμα ???????????? :D

Οι γιαπωνέζοι είναι μάπα,καταρχήν ο φελλός έχει ψιλοδιαλυθεί όπως παρατηρήσατε...για να μη μιλήσω για την ετικέττα.Αλλά και καλά να ήταν που να μας δώσει να δοκιμάσουμε ο Sir,μόνο από Τζίνκο ξέρει αυτός.