Jump to content
  • Welcome to our whiskyforum

    Dear Guest,

    On behalf of whiskyforum.gr and Hellenic Malt Whisky Society, we would like to thank you for visiting our forum. Feel free to navigate to our forum and enjoy content and topics. Always remember that our forum is free for all and if you share the same passion or you just want to be informed about whisky, you are more than welcome to join us!

    forum21.png

    Slainte!

Σφεντόνα - Sfentona Bistro Bar


Recommended Posts

Άχρονη και εικαστική, έντονη και αρμονική, η Σφεντόνα προσφέρεται και προσφέρει τη δυναμική της όλη μέρα, κάθε μέρα. Ένας άνετος καλλιτεχνικός χώρος vintage και industrial με ζωγραφισμένους τοίχους εξυπηρετεί τις αισθήσεις σας συνοδεία αρμονικής μουσικής είτε σε πρωινό καφέ είτε σε μεσημεριανό και βραδινό φαγητό είτε για κρασί και ποτό. Στα λίγα μόλις βήματα βρίσκεται ο Ι. Ν Προφήτη Ηλία, σημαντικό μνημείο του 14ου αιώνα και ένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά δείγματα ναοδομίας της Παλαιολόγειας περιόδου. Ο Ναός συμπεριλαμβάνεται στα Παλαιοχριστιανικά και Βυζαντινά μνημεία της Θεσσαλονίκης ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.

Έτσι αυτοπροσδιορίζεται η Σφεντόνα και αυτό είναι. Πρόκειται για έναν χώρο με χαρακτήρα, ζεστό και φιλόξενο με αγάπη προς το vintage χωρίς να γίνεται επιτηδευμένα. Έχει ξεκινήσει δυναμικά και δίνει ζωή στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης. Το προσωπικό είναι φιλικό και εξυπηρετικό ενώ το μενού αποπνέει χαρακτήρα όπως και ο χώρος. Συγκεκριμένες και προσεγμένες επιλογές ώστε να απολαύσεις τον καφέ, το πρωινό, το μεσημεριανό ή/και το βραδινό.

Ιδανική για παρέες όσο και για όλους αυτούς που αναζητούν έναν οικείο χώρο να περασουν λίγο χρόνο μόνοι. Σ'αυτό συμβάλει και η πληθώρα βιβλίων με εξαιρετικούς τίτλους για ανάγνωση!

See you there...

Ολυμπιάδος 50 Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης.

https://m.facebook.com/sfentonabistrothess/

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Την τιμητική της είχε χτες η Σφεντόνα και να ευχαριστήσουμε και τον οικοδεσπότη και όλα τα παιδιά που έχουν αγκαλιάσει πολύ ζεστά το forum!

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...