Jump to content
  • Welcome to our whiskyforum

    Dear Guest,

    On behalf of whiskyforum.gr and Hellenic Malt Whisky Society, we would like to thank you for visiting our forum. Feel free to navigate to our forum and enjoy content and topics. Always remember that our forum is free for all and if you share the same passion or you just want to be informed about whisky, you are more than welcome to join us!

    forum21.png

    Slainte!

Ημερολόγιο Καταστρώματος - Ημέρες καραντίνας (Covid19 special edition)


Recommended Posts

Ημερολόγιο καταστρώματος ημέρα πρώτη. 

Ο καπετάνιος διέταξε να μείνουμε σφιχτά δεμένοι στον ντόκο. Κάπου μακρυά στα μπαλκονήσια, κανένας δεν κουνιέται. Τα χάπια για την μαλάρια δεν κάνουν τίποτα, οπότε προσπαθούμε για αυτή την δύστροπη αρρώστια να βρούμε τοπικά γιατροσόφια. Κάτω στο τρίτο αμπάρι βρήκα μπουκαλάκι με φάρμακο από τις πέρα χώρες.

Glengoyne 17 y.o. The Duncan's Dram. Τα γράδα του ψηλά, 57.3% αλκόλες και ένα το βαρελάκι του (το 561) το είχε διαλέξει ο Duncan λίγο πρωτού να φύγει, να βγει στη σύνταξη με τόσα χρόνια θύμησες, με αρώματα και γεύσεις.

254657-big.jpg

========================================================================================================================================

Ημερολόγιο καταστρώματος ημέρα δεύτερη

Δοκιμάσαμε να βγούμε "αρόδου", να δούμε το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, αλλά δεν επιτρεπόταν. Ο μαρκόνης δουλεύει υπερωρίες για να μιλάμε με συγγενείς και φίλους. Οι βόλτες ακόμα και μέσα στο πλοίο με προσοχή. Κολλάει λένε αυτό το χτικιό και θέλει προσοχή.

Το βράδυ μόνος σκέφτομαι, παρέα με το σκύλο του πλοίου. Βοηθάει αυτό το ρημάδι το κουμπιούτερ να "βρίσκομαι" με φίλους και να τα λέμε. Καθένας το βλέπει με τον τρόπο του. Λίγες οι πληροφορίες, πολλές οι απόψεις.  Όλη αυτή την ώρα δίπλα μου ένα "σκοτάδι" γλυκό και όμορφο. Μου θύμισε και το τραγούδι το παλιό του Boss.

Darkness σου λέει το όνομα, αλλά οι μυρωδιές δεν φέρνουν σε σκοτάδι. Αναμεμειγμένο λέει κριθαρόζουμο (Blended Malt)  20 y.o.  (είκοσι) τα χρονάκια του και μπήκε και σε βαρελάκι που φέρνει θύμισες απ'την πατρίδα (Old Moscatel Cask Finish). Τα γράδα του ήρεμα  (46.3%) και πολλές οι γλύκες του, μου θύμησαν λίγο και τον καπνό στην πίπα του καπετάνιου.

image.png

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Αν σας αρέσει το κάνουμε και ξεχωριστό τόπικ, να περάσουμε πιο συμμετοχικά αυτή την περίοδο αφού δεν μπορούμε να βγούμε και να τα πιούμε παρέα.

Link to comment
Share on other sites

@mallios το "ημερολόγιο" σου, παίζει να είναι ότι πιο όμορφο διάβασα στο δίκτυο εδώ και πολύ καιρό.....

Στο δικό μου κατάστρωμα, πασχίζω να τελειώσω κάποιες μποτίλιες πειρατικές, από μια πράσινη χώρα, με νερό της φωτιάς από τα μοντέρνα καζάνια των απογόνων του Ιωάννη του Γιαμέσιου και του Τήλινκγου, καθώς και κάποιες από απέναντι, από τη γη των Σκώτων και των Πικτών, αποστάγματα φτιαγμένα με μαεστρία, που κοιμόντουσαν για χρόνια μέσα στα κελάρια του Γόρδονα και του ΜακΦέϊλου, του Μιτσέλιου και άλλων.....

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

  • Celtic changed the title to Τι πίνουμε αυτήν την εποχή (Covid19 special edition) - Ημερολόγιο Καταστρώματος

SBauv7f.jpg

Εμάς ο καπετάνιος δεν έχει παπαγάλο...μα κουκουβάγια...

Και μόνο που το κοιτάς αυτό το πουλί μια λέξη σου φέρνει στο νου....σύνεση!

Και Cragganmore, και peated, και cask strength.....

Cragganmore λέμε και το κορονοϊό τον κλαίμε...

Εγώ μάλλον και πριν σε καραντίνα ζούσα..Γιατί δεν άλλαξαν κ πολλά...😂😂😂

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

37 minutes ago, ioannis said:

Εμάς ο καπετάνιος δεν έχει παπαγάλο...μα κουκουβάγια...

Και μόνο που το κοιτάς αυτό το πουλί μια λέξη σου φέρνει στο νου....σύνεση!

Σε ένα αποστακτήριο στο Βέλγιο, που έχουν λογότυπο την κουκουβάγια, λένε ότι η κουκουβάγια συμβολίζει τη γνώση και τη σοφία. Και για το whisky, είναι απαραίτητα και τα δύο. Χρειάζεται γνώση για να παραχθεί και σοφία για να καταναλωθεί...

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Χαίρομαι που σας άρεσε. Προσωπικά αισθάνομαι σα να μιλάμε από εδώ μέσα όλοι μαζί. Επανέρχομαι το βράδυ από τις νήσους Εβρίδες!

@Celtic thanks φίλε.

Link to comment
Share on other sites

Και πριν αρχίσουμε να κάνουμε τις αποψινές μας διηγήσεις από το κατάστρωμα του καθενός...

«Την Κυριακή 15 Μαρτίου και ώρα 21:00 ακριβώς βγαίνουμε στα μπαλκόνια μας και για πέντε λεπτά χειροκροτούμε τους Ανθρώπους που αγωνίζονται για μας... Τους Ανθρώπους του Συστήματος Υγείας... Ας ακουστεί το χειροκρότημα μας σε κάθε Νοσοκομείο και κάθε σημείο παροχής Υγείας για να τους δώσουμε κουράγιο για τις μέρες που ακολουθούν! Και όχι μόνο ...όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν αυτή την περίοδο για εμάς!»

Έστω και νοερά, με τη σκέψη μας, μέσα από αυτό το φόρουμ, να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας σε όλους όσους δίνουν και θα συνεχίζουν να δίνουν (ελπίζω όχι για πολύ ακόμη) μάχες σε όλα τα μέτωπα που είναι ανοιχτά στη χώρα μας, την περίοδο που διανύουμε...

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • mallios changed the title to Ημερολόγιο Καταστρώματος - Τι πίνουμε αυτήν την εποχή (Covid19 special edition)

Ημερολόγιο καταστρώματος ημέρα τρίτη

Μπαρκάραμε για βόρεια λιμάνια, δίχως να δούμε στεριά. Νησί στην άκρη του Ατλαντικού, δίνες στη θάλασσα πολλές και κρύος ο αέρας. Καλή μας τύχη, βρήκαμε απάνεμο, το λιμανάκι της Ελένης. Μια βάρκα κατεβάσαμε και στα κρυφά στο ντόκο, ένα μπουκάλι όμορφο, δικό μας περιμένει,  περίεργα τα γράμματα, δεν τα καταλαβαίνω.

Μια λέσχη φίλων λέει μας το δίνει, συντροφιά για το ταξίδι. SMWS 29.260 γράφει επάνω και άγνωστος φαίνεται κωδικός; για χάρτη με γεύσεις και αρώματα. Ψηλά τα γράδα και εδώ (56,9%) και τα χρόνια του δεκαεννέα.

Το χρώμα μπορύτζινο βαθύ, Σαντορινιό βινσάντο έμοιαζε...σαν άγιασμα μου μοιάζει

Σαν να στεκόμουν στην πλώρη, να με χτυπάει η αλμύρα και το ιώδιο, γέμισαν τα ρουθούνια μου θαλασσινό αέρα. Δίπλα παρέα άνοιξε γλυκό κρασί και σοκολάτες, και όλα αυτά μπερδεύτηκαν και γέμισαν την καρδιά μου. Θυμήθηκα παιδί, κρυβόμουν στην παλιά ξύλινη ντουλάπα, αρώματα βερνικιού και ξύλου αγαπημένα. Κι η αλοιφή που έφτιαχνε ο παππούς με ευκάλυπτο για το κρύο.

Στο στόμα δύσκολο πολύ, γεμάτο, θεριεύει σαν θηρίο. Μου μοιάζει σαν τότε που τρίβαμε τα ύφαλα του πλοίου και όστρακα, σκουριά, αλάτια και ιώδιο όλα ανακατεμένα. Και κάπου όταν ηρεμείς από τα μαύρα τα πιπέρια, ανοίγει η πόρτα και περνάει ο μάγειρας, γεμάτος με μπαχάρια, με πάπρικες και με γαρύφαλλα και με πολλές κανέλες. Κι' όλη η κουκέτα γέμισε με αρώματα από εκείνο το κρασί, το καλό του καπετάνιου, που πήραμε στα κρυφά, αρόδου στην Ισπανία. Κι οι μαρμελάδες οι βαριές και τα φρούτα τα αποξηραμένα που κρύβουμε στο αμπάρι. Όσο η νύχτα προχωρά, δίπλα σ'ενα βιβλίο, ανοίγει και απλώνεται, ξημερωμένο το θεριό γλυκαίνει και γεμίζει, μαύρες σταφίδες ώριμες και μαύρη σοκολάτα. Κι ο καπετάνιος μόνος του καπνίζει το τσιμπούκι, καπνός βαρύς μα και γλυκός. Άλλοι το λεν αλλιώτικα, σαν το καμένο ξύλο, σαν τη παλιά ξυλόσομπα που βγάζει ζέστη ακόμα.

Απομακρύνομαι απ'όλους τους, ν' αδειάσει το μυαλό μου, μεγάλη έχω συντροφιά, για ώρες την αλμύρα, την τύρφη και τη μυρωδιά της πίπας... και τις σοκολάτες... και τις σταφίδες, μαύρες. 

 

Laphroaig SMWS 29.260

 

 

 

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Στο δικό μου κατάστρωμα, σήμερα είχε αρκετό αέρα, προτίμησα λοιπόν να μείνω εντός της καμπίνας μου και να απολαύσω ένα dram (που λέει ο λόγος δηλαδή...), από το αγαπημένο αποστακτήριο του Καπετάν @mallios . Bruichladdich 15y.o., cask 1198, bottle 076 of 158, fadandel.dk, 62,3%

246275-big.jpg

Μου άρεσε αρκετά. Το χρώμα του, όπως φαίνεται άλλωστε, εξαιρετικό. Μαρμελάδα κόκκινων φρούτων, κεράσια, καφές, φρεσκοψημένο ψωμί, μαύρη σοκολάτα, πικρή καραμέλα...σώμα πλούσιο, ρωμαλαίο, επίγευση ικανοποιητική, το θέλει το νεράκι του

 

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

 Ημέρα 3η λοιπόν:

Εμείς μόλις είμαστε στα ανοιχτά του Skye και παίρνω από το αμπάρι ένα old malt cask Talisker 9 χρόνων. Απο το ποτήρι μου αναβλύζουν αλμυρά και τύρφη και λίγο πιπέρι στο βάθος. Πίνοντας το η αλμύρα γίνεται πιο έντονη και το πιπέρι βγαίνει μπροστά έντονα ίσως λόγο των 50 αλκοολικών βαθμών. Η αίσθηση που άφηνε στο τέλος είναι μακριά, πιπεράτη με μια υποψία αποξηραμένων φρούτων.

Τις επόμενες μέρες θα δέσουμε Port Askaig. Καλό κουράγιο συνταξιδιώτες μου. Να είμαστε καλά να απολαμβάνουμε το νερό της ζωής. 

HL_Talisker.jpg

  • Like 9
Link to comment
Share on other sites

4η ημέρα

Παραμένουμε αγκυροβολημένοι κάπου στ' ανοιχτά του Islay. Ο καιρός για δεύτερη μέρα είναι άστατος, η θερμοκρασία έχει πέσει αισθητά και ο αέρας κάνει τα μανιασμένα κύματα να χτυπούν με ορμή, στα παράθυρα του πλοίου. Το κατάστρωμα και σήμερα θα μείνει άδειο, στην καμπίνα μου όμως με περιμένει κάτι ενδιαφέρον...

Bruichladdich 15y.o., cask 1323, CMA/MG, 59,9%

246732-big.jpg

sherry, αρκετό κρεατάκι, λίγο θειάφι, κριθαράκι βρεγμένο, σταφίδα, ερυθρόσαρκα φρούτα του δάσους, μαύρη σοκολάτα με κομμάτια αλατισμένης καραμέλας... κατεβαίνει ευχάριστα χωρίς προσθήκη νερού, με αρκετά πιο μεγάλο ενδιαφέρον, σε σχέση με την πρώτη δοκιμή...

Εις υγείαν όλων μας...

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Μετά από ατελείωτο θαλασσοδαρσιμο , επιτέλους δέσαμε στα βρωμιαρικα νερά του λιμανιού του Δουβλίνου . Γύρω από τις προβλήτες με τα κακόφημα τα παμπς και τα ξεχαρβαλωμένα ξενοδοχεία με τις διεθνείς , αλλά και ντόπιες εταίρες , περπατώντας στον γεμάτο υγρασία παγωμένο αέρα ανέκραξα από τα βάθη της ψυχής μου : Patrick was a saint. I ain’t!!!

 36598C08-B13A-40F3-80E4-666D1027B7D1.jpeg.1bf1f9dfa24cc80ab1dfbb5cffd6b850.jpeg

  • Like 3
  • Wow 1
Link to comment
Share on other sites

Ημερολόγιο καταστρώματος ημέρα πέμπτη

Σήμερα ανέβηκε στην γέφυρα ο πρώτος μηχανικός. Φιγούρα "δύσκολη" και βέρα ναυτική! Κάποιοι λένε ότι είναι πιο παλιός κι' από το πλοίο το ίδιο, κάποιοι ότι τον βρήκανε ναυαγό έξω από την Ιρλανδία, γραπωμένο από ένα βαρέλι που έγραφε SINE METU και τον πήραν στο πλοίο. Εμείς απλά τον λέμε Κέλτη.

Τράβηξε στην άκρη τους χάρτες, κοίταξε για λίγο την ήρεμη θάλασσα στο λιμανάκι της Ελένης και μας είπε "έχετε ώρα λεύτερη, πείτε μου τί'ναι τούτο". Μας άφησε ένα μπουκαλάκι, χωρίς χαρτιά, χωρίς ετικέτα, τίποτα.. σκέτο, μόνο του το πιοτί.

Έβαλα στο ποτήρι του και πρώτα είδα το χρώμα το χρυσό, ξεκάθαρο και λαμπερό. 

Τι νάναι τούτο σκέφτηκα και τράβηξα μια δυο μυτιές να νιώσω τ' άρωμά του. Βανίλιες και αρώματα από βρεγμένο ξύλο, κριθάρια και γλυκές νότες από φρούτα, κάποια παπάγια ή μάνγκο νάναι? θα σας γελάσω αλλά γλυκό πολύ μου κάνει κι' όμορφο. Θυμήθηκα για λίγο το βρεγμένο το γρασίδι, ανέμελο παιδί να παίζω μπάλα και κάτι σαν τσιχλόφουσκα που μοιάζει, γλυκιά και μακρινή μα γνώριμη η γεύση. Σάμπως να βγάζει λίγο αλάτι στο βάθος αλλά ίσως να είναι και το ξύλο, νέο και έντονο που άρωμα του δίνει.

Μια πρώτη δυνατή, γεμάτη και μεγάλη, γουλιά μου δίνει αλάτια έντονα και καφές, πολύ καφές και σοκολάτες και μπαχάρια. Δύσκολο και διαφορετικό, απ'οτι βγάζει η μύτη, σαν σε βαρέλι κράσινο να πέρασε για λίγο, Πικρό μου μοιάζει έντονα και ξύλινες έχει νότες, τα γράδα του ελαφριά και μια αίσθηση από λάδι στο στόμα (ελαιώδη την λένε οι γραμματικοί) που το κάνει φιλικό και ελαφρύ, κάπου στα 46% το πιο πολύ του δίνω. Ξύλο πολύ μου βγάζει, έντονο και νέο, και spicies από το ξύλο και στο βάθος λίγες βανίλιες.

Μου κρατάει απαλή συντροφιά πιο απαλή και με βανίλιες, και ξύλο βγάζει έντονο μα δεν ενοχλεί καθόλου. 

Θα το κρατήσω συντροφιά, παρέα για το βράδυ, μέχρι να σαλπάρουμε για άλλα μέρη. 

 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Καπετάν @mallios προτείνω το νήμα να γίνει γενικού περιεχομένου και όχι μόνο "τι πίνουμε", γιατί τρώμε που τρώμε σαν ζώα αυτή την περίοδο, αν πίνουμε και κάθε μέρα για να γράφουμε στο ημερολόγιο, θα συναντηθούμε σε λίγο καιρό και δε θα γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο :biggrin1:

  • Haha 2
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, DMTK said:

Καπετάν @mallios προτείνω το νήμα να γίνει γενικού περιεχομένου και όχι μόνο "τι πίνουμε", γιατί τρώμε που τρώμε σαν ζώα αυτή την περίοδο, αν πίνουμε και κάθε μέρα για να γράφουμε στο ημερολόγιο, θα συναντηθούμε σε λίγο καιρό και δε θα γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο :biggrin1:

1 ποτάκι την ημέρα... το επιτρέπει και ο γιατρός 🤣  ... τώρα εάν αποφασίσουν να την κάνουν την καραντίνα για κανά δίμηνο.... μας βλέπω να γράφουμε κανονικά από πλοίο..

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, mallios said:

.. τώρα εάν αποφασίσουν να την κάνουν την καραντίνα για κανά δίμηνο....

Μ'αρέσει που έχεις και αμφιβολίες...:p

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ημερολόγια καταστρώματος ημέρα έκτη

Δύσκολη μέρα σήμερα. Ο πρώτος έδωσε ρότα για έναν γλωσσοδέτη.. Brudhach a Chladdaich μας είπε και φάγαμε τους χάρτες. Τύχη καλή μας, ήταν αρκετά κοντά στο λιμανάκι της Ελένης. Μια βραχώδης ακτή δίπλα στο λοφάκι μας λέει ο πρώτος και θέλει προσοχή γιατί ρηχά είναι τα νερά και άγρια πολύ όταν φυσάει. Φτάσαμε σχετικά εύκολα και στο μικρό ντόκο μας περίμενε μία γλυκιά, ευγενική κυρία. Δύσκολα νέα έφερε, .... καλός μας φίλος και μηχανικός, άξιος, λατρεμένος, έφυγε για ταξίδι δίχως γυρισμό. Νέα βαριά μα κι' όμορφα αφού θα γίνει άγγελος, μερίδιο απ'το ποτό να παίρνει πρώτος από όλους.

Κάθισα μοναχός, έτσι όπως μου είχε πει φίλος καλός ο Mark, δίπλα στην θάλασσα, σε ξύλινο παλιό παγκάκι. 

Χρώμα χρυσό και κόκκινο, περίεργο κι ωραίο, σαν μια σταγόνα τριαντάφυλλο να έχει πέσει μέσα. 

Θάλασσες και αέρηδες, γέμισαν τα ρουθούνια, και μία νότα υπέροχη λεμόνι κι ο ανθός του! Αχλάδια πολλά, ξινά και άγουρα, υπέροχα μυρίζουν και το γρασίδι το φρεσκοκομμένο, πόσο υπέροχα με συνοδεύει. Στο βάθος κάτι που δεν το μπορώ, να πω με σιγουριά, μοιάζει με φράουλα άγουρη, ξινή μα και γλυκιά, φρεσκοκομμένη. Πόσο ωραία όλα αυτά, όμορφα ανακατεμένα με τις κριθαρένιες νότες και το αλκοόλ να σου θυμίζει πως τούτο το θεριό θέλει σεβασμό. 

Στο στόμα μου επιτίθεται, λεμόνια και κριθάρια, υπέροχες νότες γλυκιές, βούτυρο και εκείνο το γλυκό που φτιάχνουν στην Σκωτία "για τους πλούσιους", αλλά και μαρμελάδα λίγο πικρή, μάλλον να είναι κίτρο. Κι αυτό το χώμα το δύστροπο, που βγάζει νότες καμένου ξύλου, τύρφη το λένε εδώ, εύκολα το καταλαβαίνεις. Κοιτάζω κάτι γράμματα, στην ετικέτα επάνω, κριθάρι δυσεύρετο και δεν το βάζουν όλοι, apaloosa γράφει - δεν κατέχω τι θα πει  μα σίγουρα έχει σχέση, με όλα τα αρώματα κι' αυτό το βούτυρο που γέμισε τη γλώσσα μου. Υπέροχο και ξεχωριστό, - καλό ταξίδι Duncan - θα μου θυμίζει όμορφες στιγμές, με φίλους από εδώ μέσα.

Υπόσχεση έδωσα κρυφά, για ώρα να παίζω μαζί του, σαν αν μιλάω με τον Duncan άλλη μια φορά, να βλέπω το χαμόγελό του. Μια ιστορία απ'τις πολλές, θυμήθηκα να γράψω. Πριν από τον γάμο του, δούλευε στα καζάνια, εκεί που βάζουν τον χυλό και φτιάχνουνε ουίσκι. Μου είχε πει, Παρασκευή πως ήτανε... το απόγευμα παντρευόταν.... Το δάχτυλο έκοψε και ο γιατρός του λέει να μπει σε πλοίο, να πάει να το φτιάξουνε. Αδύνατον.. το έφτιαξε πρόχειρα στο νησί και βράδυ όλα ωραία... 

Και όσο καιρό σας έγραφα, αυτή την ιστορία, εκεί συνέχεια για αρκετά, μου κάνει συντροφιά, λεμόνια, τύρφη απαλή, γρασίδι - το βρεγμένο, και κάτι όμορφο γλυκό με οινόπνευμα ανακατεμένο.

 

 

Bruichladdich 2009

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Έτσι είναι το ρημάδι το ταξίδι καπετάν Γιάννο, κάποιους θα πάρει ο Χάρος, αλλά και κάποια νέα πλάσματα θα βγάλει η μήτρα. Στο δικό μας βαπόρι ένοιωσα μια συγκίνηση απόψε. Πάνε 15 περιστροφές του Θεού Ήλιου γύρω από τη Μητέρα Γη, από τότες που ήρθε στο φως το δεύτερο σπλάχνο μου, μια ατίθαση θυγατέρα, η ωραία Ελένη μου. Έπρεπε να το γιορτάσω με κατιτίς κατάλληλο για την περίσταση και θυμήθηκα οτι είχα φυλαγμένο στο σεντούκι μου από μια πειρατεία κάποτε στη Μεσόγειο, ένα χαρμάνι από κάποιους ξακουστούς Λονδρέζους εμπόρους κρασιών, Justerini τον ελέγαν τον έναν, μάλλον σκαστός Ιταλιάνος, και Brooks τον άλλον. Εβρήκα τη μποτίλια με το χαρμάνι τους, ένα κριθαρόζουμο που το φυλάγαν λέει για 15 χρόνια στα βαρέλια τους, πριν το βάλουν στο γυαλί......Το έσφαξα το λοιπόν, και πίνω στην υγειά της !!!

ξjb5.jpg

  • Like 11
Link to comment
Share on other sites

Να τη χαίρεσαι @Celtic!!!!Πίνω κι εγώ στην υγεία σας ένα Springbank Cask Strength και ενας λογος που χαθηκα  τελευταια μαζι με ολα τα τραγελαφικα που συμβαινουν ειναι οτι κι εγω θα γινω τον Οκτωβρη δευτερη φορα πατερας!!!Μεγαλη χαρα μεσα σε ολη αυτη τη μαυριλα,απο την αλλη μετακομισαμε κιολας και ειχε πολυ δουλεια και κουβαλημα κι ετσι εξαφανιστηκα τον τελευταιο καιρο.Λογω εγκυμοσυνης το Feis Isle το ανταλλαξαμε με Arran και Campbelltown το Μαιο για πιο χαλαρα, αλλα μας βλεπω να πηγαινουμε το πολυ μεχρι το διπλανο σουπερ μαρκετ για κανα χαρτι υγειας😂😂😂.Ρε τι πάθαμε με την κορωνοπαπαρια.

Στα αλλά νέα του μήνα είναι η σφαγή που έγινε για τα μπουκαλάκια από το Bunna,το Glen Scotia kαι το Dalmore 11αρι που εβγαλε η SMWS και εξαφανιστηκαν στο μισαωρο αλλα μαλλον αυτο θα γινεται καθε μηνα στο outturn οταν βγαινουν μεγαλα ονοματα.Απλα σαν καινουργιος στο κουρμπετι μου εκανε εντυπωση.Εννοειται οτι φυλαγα κι εγω καραουλι και καταφερα να αρπαξω στην κυριολεξια απο ενα μπουκαλι τα οποια τα περιμενω την Δευτερα για συνεχιστει ετσι εποικοδομητικα και δημιουργικα η περιοδος της Καραντινας😁

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...