Jump to content
  • Welcome to our whiskyforum

Dear Guest,

On behalf of whiskyforum.gr and Hellenic Malt Whisky Society, we would like to thank you for visiting our forum. Feel free to navigate to our forum and enjoy content and topics. Always remember that our forum is free for all and if you share the same passion or you just want to be informed about whisky, you are more than welcome to join us!

forum21.png

Slainte!

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Celtic said:

Δεν ειχαμε πει ως 31/1? Μπορεί αυριο μεθαυριο να εγραφαν και οι @McRookie @Wisdom

Αυτο.

Συμπαθα με γέροντα. Δεν είδα την προθεσμία! 

• Like 1
Posted
Just now, Chris84 said:

Το φταίξιμο δικό μου. Έπρεπε να δω όλο το νήμα! Ζήτω συγνώμη 

Δεν πειράζει, αφού ο @mallios ο τρεχάλας σου εβαλε γκάζια.....

Ετσι κι αλλιώς δεν έπρεπε να καθυστερήσει τόσο γενικά όλο το περσυνό game. 

Ευελπιστώ φέτος να είμαστε όλοι πιο συνεπείς για να είναι πιο ενδιαφέρον και διασκεδαστικό.

Καλή επιλογή το Glenmo Quinta ! Ομολογώ το περίμενα πιο γλυκό στη γλώσσα μου, νομίζω οι @giorgos και @Eilean a' Cheo ήταν οι πιο σωστοί στην περιγραφή.

• Like 1
Posted

Δεν πρόλαβα να διαγράψω τα μηνύματα... Δεν ήταν online οι δύο που δεν είχαν μαντέψει... Σόρρυ από όλους @Chris84...

Posted

Πω ζημιά που θα πάθαινα!!!! Παραλίγο να βάλω αυτό στο bs4. Τελευταία στιγμή άλλαξα γνώμη.

Posted

Εγώ συγκριτικά με το 12αρι Quinta προτιμώ το 12. Θεωρώ τα 2 παραπανω χρόνια αντί να προσθέσουν περιπλοκότητα πρόσθεςαν απλά μια ευθεία γραμμή. 

Posted

Ρε γιατί με πετσοκοψατε έτσι; Αφού είπαμε μέχρι Κυριακή και το χα βάλει στο πρόγραμμα για αύριο

Posted
Just now, McRookie said:

Ρε γιατί με πετσοκοψατε έτσι; Αφού είπαμε μέχρι Κυριακή και το χα βάλει στο πρόγραμμα για αύριο

Μπράβο ρε... Χτύπα με και εσύ... 😪 

• Haha 2
Posted
5 minutes ago, McRookie said:

Νικητής ο μακντακ

• Haha 1
Posted
5 minutes ago, mallios said:

Μπράβο ρε... Χτύπα με και εσύ... 😪 

Χτύπα τον ρε @McRookie μην τον λυπάσαι να μάθει να μην προτρέχει😋😀

• Haha 2
Posted
1 minute ago, mitsubae said:

Νικητής ο μακντακ

Μην προτρεχουμε, θα το δοκιμάσω αύριο και θα γράψω τη μαντεψια μου να δούμε αν θα πέσω μέσα

• Haha 1
Posted

Λοιπόν το δοκίμασα και έτσι στα πεταχτά έγραψα κάποια tasting notes στα αγγλικά:

Aroma: Dark mint chocolate and Seville oranges mingle with sandalwood and walnut, with a spicy finish of pepper and nutmeg.

Taste:Mint chocolate and walnuts envelop the palate, laying the foundations for rose, Turkish delight and sweet Seville oranges.

Finish: Long-lasting, silky aftertaste leaving dark chocolate mints and traces of orange.

Εντελώς στην τύχη θα πω glenmorangie 14 quinta ruban

• Haha 6
Posted
9 minutes ago, McRookie said:

έγραψα κάποια tasting notes στα αγγλικά:

Τελικά εσύ πρέπει να είσαι τριχασμένη προσωπικότητα 🇬🇷🇬🇧🇩🇪 😋😀 

• Haha 4
Posted

Η πλάκα είναι ότι ένας φίλος μου έφτιαξε μια συλλογή με τραγούδια και είχα σκοπό να κάτσω Σάββατο βράδυ να την ακούσω ψάχνοντας να μαντέψω το δείγμα του @Chris84. Τώρα μάλλον απλά θα το πιω 😀

Έχω και γραπτή μαρτυρία για το παραπάνω, συνομιλία στο whatsapp με πρόσφατα μυημένο φίλο:

image.png.5862fd7f10c604abba686d44fe2b9f12.png

• Like 1
Posted

Νομίζω πως το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχω εγώ.... Που νόμιζα πως είμαι ο τελευταίος και πρότεινα να το μπουμπουνισει. 

Συγγνώμη παιδιά, πίνω ότι έχει μείνει στο μπουκάλι, έτσι για τιμωρία... 

• Haha 3
Posted
4 hours ago, Wisdom said:

Η πλάκα είναι ότι ένας φίλος μου έφτιαξε μια συλλογή με τραγούδια και είχα σκοπό να κάτσω Σάββατο βράδυ να την ακούσω ψάχνοντας να μαντέψω το δείγμα του @Chris84. Τώρα μάλλον απλά θα το πιω 😀

Έχω και γραπτή μαρτυρία για το παραπάνω, συνομιλία στο whatsapp με πρόσφατα μυημένο φίλο:

image.png.5862fd7f10c604abba686d44fe2b9f12.png

Ποιά είναι η Σοφία και γιατί ρωτάς αν είναι ωραία?! εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε???

Posted

Ο σοφός τη Σοφία την έχει μέσα του, δεν χρειάζεται να την ψάχνει στα viberia και στα messengeria

• Celtic changed the title to Chris84 blind sample (GLENMORANGIE 14Y.O., 'QUINTA RUBAN', 46%, OB)
Posted

Πάντως πιστός στην υπόσχεσή μου, δεν δοκίμασα, αλλά ήπια το δείγμα απόψε.

Χωρίς να κρατήσω σημειώσεις και χωρίς να κάνω ανάλυση χαρακτηριστικών (απλά το απόλαυσα ακούγοντας μουσική) οφείλω να ομολογήσω ότι θα πήγαινα κουβά, καθώς δεν μου θύμιζε Glenmorangie. Μου φάνηκε ανώτερο από το Glenmorangie 10 και πθανότατα θα πήγαινα σε κάτι μεταξύ Glenfiddich και Glengoyne. Μόνο το Glen θα έπιανα!

Ευχαριστώ @Chris84

Τα ξαναλέμε στο Blind#5 το 2023-24 :tongue:

• Like 2