Jump to content
  • Welcome to our whiskyforum

Dear Guest,

On behalf of whiskyforum.gr and Hellenic Malt Whisky Society, we would like to thank you for visiting our forum. Feel free to navigate to our forum and enjoy content and topics. Always remember that our forum is free for all and if you share the same passion or you just want to be informed about whisky, you are more than welcome to join us!

forum21.png

Slainte!

Πρόταση για νέο Online event

Recommended Posts

Παρασκευή 04.12 είναι η παγκόσμια ημέρα γατόπαρδου και η επέτειος από τον θάνατο του Φρανκ Ζάππα. Παράλληλα, αν το πάμε και μετά τα μεσάνυκτα, θα είναι και η επέτειος της λήξης της ποτοαπαγόρευσης. 

Αν θέλετε να τα πούμε Online για ποτάκι, με χαρά να φτιάξω ένα zoom link. Παρακαλώ συμμετοχές!

10 hours ago, mallios said:

Παρασκευή 04.12 είναι η παγκόσμια ημέρα γατόπαρδου και η επέτειος από τον θάνατο του Φρανκ Ζάππα. Παράλληλα, αν το πάμε και μετά τα μεσάνυκτα, θα είναι και η επέτειος της λήξης της ποτοαπαγόρευσης. 

Αν θέλετε να τα πούμε Online για ποτάκι, με χαρά να φτιάξω ένα zoom link. Παρακαλώ συμμετοχές!

да. Το θέμα με τους γατόπαρδους πρέπει να λυθεί άμεσα!

• Like 1

16 minutes ago, DMTK said:

Η Αλίκη στη χώρα των γατόπαρδων!

Να προσθέσω και το απαγορευμένη? Λόγω Prohibition. Η Αλίκη στην απαγορευμένη χώρα των γατόπαρδων! 

Συμφωνείς?

• Like 3

8 minutes ago, mallios said:

Να προσθέσω και το απαγορευμένη? Λόγω Prohibition. Η Αλίκη στην απαγορευμένη χώρα των γατόπαρδων! 

Συμφωνείς?

ακόμη καλύτερο

• Like 1

• 2 weeks later...

Αγαπητά μέλη..

Πόσοι από εμάς δεν έχουμε ήδη αναπολήσει τις μαγευτικές παραλίες Calangute και Dona Paula? Υπάρχει μέλος που να μην θυμάται τα μαγευτικά νερά της Talpona Beach και τα υπέροχα αρώματα από τον @DMTK που έκανε "μπιμπικιου" στην παραλία που έδωσαν το όνομά τους Έλληνες μετανάστες, την Varca Beach που έφτασαν εκεί θαλασσοδαρμένοι με μια απλή βάρκα.. 

Πόσοι από εμάς δεν χαθήκαμε στα αρώματα του Paul John, του υπέροχου αυτού single malt που αντλεί τις καταγωγή του σε αυτούς ακριβώς τους 2 Έλληνες, τον Παύλο και τον Γιάννη Γκοάκη, κρητικούς πρόγονους του @Uisge-Beathaπου μαζί με την βάρκα τους είχαν φέρει και 1 καζάνι για ρακή.

Όλα αυτά σας καλώ να θυμηθούμε αυτό το Σάββατο, στις 19 Δεκεμβρίου που είναι η επέτειος της απελευθέρωσης της αγαπημένης όλων μας Goa στην Ινδία. Ανάμεσα στην Kaharashtra και την Karnataka, αυτή η γεμάτη Ελλάδα περιοχή μας περιμένει! 

Ας φωνάξουμε όλοι μαζί "Δεν θέλουμε κινόα, μονάχα malt στην Goa".

(αλλαγές στον τίτλο φυσικά και επιτρέπονται - παρακαλώ προτάσεις).

(Τα αδέρφια στην Θεσσαλονίκη που πήραν απουσία στο προηγούμενο event παρακαλώ να δηλώσουν συμμετοχή, αλλιώς θα τους στείλω KAOS)

• Like 3
  • Haha 1

9 minutes ago, DUCATI13 said:

Θα βγω για φαγητό δεν ξέρω !!

Ε και?! 10 το βράδυ πρέπει να έχεις επιστρέψει. Μπαίνεις χαλαρά και φαγωμένος.

2 hours ago, mallios said:

(Τα αδέρφια στην Θεσσαλονίκη που πήραν απουσία στο προηγούμενο event παρακαλώ να δηλώσουν συμμετοχή, αλλιώς θα τους στείλω KAOS)

Εάν πρόκειται για το παρακάτω KAOS δεν έχω καθόλου πρόβλημα γιατί μου αρέσει.

Μόνο εάν προλάβει να έρθει η usb web camera που παρήγγειλα θα σας δω, αλλά όπως καταλαβαίνεις γίνεται της που...νας με τις παραδώσεις των courrier.  

viber_image_2020-12-14_14-55-23.jpg

• Thanks 1

6 hours ago, mallios said:

Όλα αυτά σας καλώ να θυμηθούμε αυτό το Σάββατο, στις 19 Μαΐου

Είδες πόσο γρήγορα περνάει ο χρόνος στην καραντίνα;

• Haha 1

12 minutes ago, Wisdom said:

Είδες πόσο γρήγορα περνάει ο χρόνος στην καραντίνα;

Τώρα το είδα!!! Θα φταίει που πήγα χτες για κούρεμα μετά από 2 μήνες. 🤣 

Just now, mallios said:

Αυτό λέω! Το είδα που το είπε... αλλά τελικά, δεν το είδα. 🤣

Μη μου αγχώνεσαι για τέτοια πράγματα. Σιγά το πράμα, άλλωστε και το Μάιο για online event μας βλέπω 😜

• Haha 1

1 hour ago, Uisge-Beatha said:

Διαθέσιμος όλο το ΠΣΚ αποφασίστε και ενημερώστε 🥃

Ωραία, ας το κάνουμε Παρασκευή (αφού είπαμε Σάββατο ρε γέροντα, να μας παιδεύεις θέλεις;8P)

1 hour ago, DMTK said:

Ωραία, ας το κάνουμε Παρασκευή (αφού είπαμε Σάββατο ρε γέροντα, να μας παιδεύεις θέλεις;8P)

Ρε γέροντας, είσαι και φαίνεσαι εγώ είμαι τεκνό😋😀 αφού κάποιοι είπαν δεν μπορούν για Σάββατο κτλ οπότε εγώ προσπαθώ να διευκολύνω και σας λέω είμαι διαθέσιμος γενικά 😋😀

• Haha 1