Jump to content
  • Welcome to our whiskyforum

Dear Guest,

On behalf of whiskyforum.gr and Hellenic Malt Whisky Society, we would like to thank you for visiting our forum. Feel free to navigate to our forum and enjoy content and topics. Always remember that our forum is free for all and if you share the same passion or you just want to be informed about whisky, you are more than welcome to join us!

forum21.png

Slainte!

Recommended Posts

Posted

Πάμε γερά!!!!!!! Κάθε χρόνο και καλύτερα!!!!!!! Whiskyforum rules!!!!!!!

• Like 13
Posted

Μπράβο μπροο @DMTK ωραία παρουσίαση όπως πάντα .

Η επόμενη παρουσίαση σου  θα ειναι διαπλανητική 😉.

Μια ευχή για τέλος να είμαστε όλοι καλά να τα λέμε από κοντά .

• Like 12
Posted

Συγχαρητήρια σε όλους! Ειδικά σε όσους ασχολούνται πιο ενεργά και διοργανώνουν όλα αυτά τα καταπληκτικά πράγματα! Πραγματικά ευχαριστώ και μπράβο!
Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία και τύχη!

• Like 11
Posted

Μονο Μπραβο μπορω να πω για την μηχανή του Χρόνου ονόματι DMTK!!Με τις εικόνες και τις περιγραφές του ηταν σαν να ξαναζώ τις στιγμές αυτες που περάσαμε μαζι ειτε online ειτε δια ζώσης!!Γεματη χρονια παρα τις δυσκολίες των καιρών.Ευχομαι να εχουμε ολη την υγεια μας ώστε ο νέος χρόνος να μας επιτρέψει να κανουμε περισοτερα! Καλη χρονια ουισκοπαρεα!!

• Like 12
Posted

Καλή χρονιά με υγεία φιλαράκια!

Μπράβο και πάλι μπράβο για την προσπάθεια και τη συμβολή όλων μας σε όλα. Πολλά συγχαρητήρια βέβαια στους αντμιναρέους για την οργάνωση!

Και μια διόρθωση... ο @tolisrocks ανήκει πλέον στην υποπαρέα της Θεσσαλονίκης... χιχιχι:punk::jump:

• Like 12
  • Haha 1
Posted

Από που να ξεκινήσω και τι να πρωτοπώ; 

Ουδέν κακόν αμιγές καλού που λέει πολύ σοφά ο λαός! Μια γνωριμία που ξεκίνησε ως ''πριονοκορδέλα'', και κατέληξε σε καλή παρέα και πλατύ χαμόγελο. 

Χάρηκα πολύ την παρέα, την ανταλλαγή απόψεων, το τσούγκρισμα των ποτηριών και σαφώς την συσσωρευμένη πληροφορία που έχει το forum. 

Να είμαστε καλά και να περνάμε όμορφες στιγμές με ωραία αποστάγματα! Στα καλύτερα που έρχονται! 

Slàinte Mhath 🥃

• Like 14
Posted
2 hours ago, dimitris73 said:

μια διόρθωση... ο @tolisrocks ανήκει πλέον στην υποπαρέα της Θεσσαλονίκης... χιχιχι

διορθώθηκε 

ο @tolisrocks πήρε μεταγραφή και πλέον θα διαπραγματευτούμε σκληρά να σας πάρουμε και εμείς έναν παίχτη...:D

• Like 4
  • Haha 6
Posted

Μια πολύ ωραία χρόνια έφτασε στο τέλος της, η πρώτη μου σαν ενεργό μέλος του Φόρουμ, απόλαυσα πολύ ωραία αποστάγματα, ένα διασκεδαστικο Blind game, πολλα online event, ενα live tasting στον Φλοίσβο, πολλά ενδιαφέροντα άρθρα ,ουισκοκριτικές, ξεκαρδιστικές ατάκες όλα αυτά μέσω μιας ωραίας παρέας που μοιράζεται το ίδιο τρελό χόμπυ: την άγαπη για το κριθαρόζουμο.

Ευχαριστώ όλους αυτούς που έτρεξαν στα ταχυδρομεία να μου στείλουν δείγματα και να κάνουν εφικτή μια πιο ενεργή συμμετοχή μου στο φόρουμ, τον @mallios τον @thanasist ολα τα παιδια που βοηθήσαν με το πακετάρισμα και την προετοιμασία,

ευχαριστώ τον @DMTK για την ωραία και περιεκτική ανασκόπηση της χρονιάς 

και μια ευχή:

Μπαρουτοκαπνισμένοι η Κανελλογαρύφαλοι, Σερωχτυπημένοι η Μπερμπονπορωμένοι

να είμαστε καλά με υγεία, να βρισκόμαστε όπως μπορούμε δια ζώσης η διαδικτυακά και να δοκιμάζουμε ωραία αποστάγματα ανταλλάσσοντας γνώμες και συζητήσεις  σε ένα πολύ ωραίο κλίμα!

Καλή Χρονιά!

• Like 14
Posted

Φανταστική παρουσίαση @DMTK!!!!Εύγε!

Εγώ δεν μπορώ να πω ατομικά ευχαριστώ στον καθένα γιατί θα φάω ban για spam αλλά σας ευχαριστώ όλους!

Ιδιαίτερα όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά που μου έδωσαν την δυνατότητα για τις διαδικτυακές συναντήσεις. Λόγω δυσκολίας με την καραντίνα και την απόσταση ήταν ιδανικό για εμένα! 

Εύχομαι το 2022 να είναι ακόμα καλύτερο!!

• Like 12
Posted

Θα γίνω πάλι αιρετικός, αλλά θα το πω: Κατά τη γνώμη μου, το παραπάνω post ανασκόπησης του @DMTK είναι πιο σημαντικό ακόμα και από τα ίδια τα events που καταγράφει, αν τα δούμε ατομικά.

Επανάληψη μήτηρ μαθήσεως και οι ίδιες οι στιγμές θα ήταν για όλους μας φτωχότερες αν δεν συνοδεύονταν από αναμνήσεις που χαράσσονται στο μυαλό μας, αλλά ανακαλούνται πολύ ευκολότερα όταν καταγράφονται με τον ιδανικότερο τρόπο, όπως δηλαδή το κατάφερε εδώ ο @DMTK.

Επίσης, επειδή είναι δύσκολο να είμαστε όλοι σε όλα τα events (π.χ. εγώ από όλα τα παραπάνω συμμετείχα μόνο σε 2-3 online) μια τέτοια ανασκόπηση λειτουργεί και ως περιληπτικά ενημερωτική.

Τέτοια posts (συμπεριλαμβάνω εδώ και τις χρησιμότατες λίστες του @Celticμε τα ουίσκι που έχουμε δοκιμάσει) τα βλέπω ως μια απολαυστική περιήγηση στο μουσείο του WhiskyForum, σαν ένα δικό μας Hall of Fame, για το οποίο πρέπει να είμαστε όλοι μας περήφανοι.

Ευχαριστούμε λοιπόν όλους που συνετέλεσαν στις διοργανώσεις και όσους συμμετείχαν σε όλα αυτά τα events, αλλά προσωπικά ευχαριστώ ιδιαίτερα τον DMTK για αυτή την υπέροχη ανασκόπηση!

Καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία σε όλους!

Slainte!

• Like 13
  • Thanks 1
Posted

το whisky forum για εμένα ήτανε μία απο τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις το 2021. σας βρήκα στην Αθήνα και μετά σκαρφάλωσα πάνω...πέρα απο την τρέλα για το ουίσκι ( δε με θεωρώ απο τους πιο φανατικούς της παρέας) και που μου δώθηκε η ευκαιρία να εξερευνήσω νέες γέυσεις/αποστακτήρια γνώρισα και πολύ ωραία άτομα.

whisky forum forever and ever....θα μπαίνω και θα σας διαβάζω ακόμη και όλο το γεννάρη: κάθε γεννάρη κάνω αποχή απο το σπόρ (ελπίζω πάλι για όλο το μήνα) αλλά σπάω πλάκα που σας διαβάζω+self discipline exercise.  

καλή χρονιά να έχουμε με υγεία και ευτυχία! φιλιά σε όλους ;)

• Like 13
Posted

Συγχαρητήρια σε ολους όσους συνεισφέρουν στην παρέα με την παρουσία τους, το καλαμπούρι τους, την άποψη τους, το χαμόγελο. 

Πολλά περισσότερα εύγε και μπράβο σε αυτούς που τρεχουν λίγο (πολύ) παραπάνω το forum είτε με post είτε με δράσεις είτε με οτιδήποτε άλλο. 

Για μένα το στοίχημα αυτής της χρονιάς θα είναι να γνωριστώ από κοντά με όσους περισσότερους από εσάς μπορέσω. 

Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία και γεμάτα ποτήρια. 

• Like 14
Posted

Μετά τον @Wisdom, αιρετικός Νο 2 εδώ.....:biggrin1:

Καλά κι ωραία τα online events, κατανοώ οτι η παρέα έχει γίνει και κάπως global, αλλά σαν την Χαλκιδ...εεεεε σαν τα δια ζώσης πιώματα δεν έχει!

Πίνω τις τελευταίες γουλιές ενός μπουκαλιού Mortlach στην υγεία όλων, και με την ευχή πάλι με χρόνια με καιρούς, από κοντά να τσουγκρίζουμε τα ποτήρια μας!

Εξαιρετική δουλειά και πάλι @DMTK, μια ανασκόπηση που δεν είναι μια απλή καταγραφή γεγονότων, που είναι "ζωντανή" και μεταφέρει το κλίμα της στιγμής!

Και κάτι τελευταίο

On 1/4/2022 at 8:08 PM, tolisrocks said:

whisky forum forever and ever....θα μπαίνω και θα σας διαβάζω

Το whiskyforum δεν είναι site, δεν είναι blog, είναι αυτό ακριβώς που λέει κι ο τίτλος του, ένα φόρουμ. Να μπαίνεις, κι εσύ και όλα τα μέλη, να διαβάζεις, και παράλληλα να συμμετέχεις. Αυτό κρατάει το φόρουμ δυνατό!

• Like 14
Posted

Ευχαριστούμε @DMTK! Ωραια χρονιά ήταν, εδώ να είμαστε και του χρόνου όλοι γεροί να τα θυμόμαστε ξανά! Σας ευχαριστώ όλους, είστε εξαιρετική παρέα για μένα, είτε ηλεκτρονικά είτε φυσικά!

• Like 11
Posted

δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος που τα Χριστούγεννα δεν τα συμπαθώ.  και τις ανασκοπήσεις. και τα on line events. και τα καπιστά whisky.

αλλά έχω να πώ οτι η ανασκόπηση /απολογισμός που διάβασα είναι πολύ καλός, τα online άρχισα να τα συμπαθώ και που ξέρεις μπορεί να πιω και κανα buna

καλή χρονία και υγεία σε όλους

• Like 7
  • Haha 5
Posted
8 minutes ago, o_koulos said:

δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος που τα Χριστούγεννα δεν τα συμπαθώ.  και τις ανασκοπήσεις. και τα on line events. και τα καπιστά whisky..

%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CE

• Haha 8
Posted
39 minutes ago, dimitris73 said:

Ερώτηση, πόσα αστέρια έχει η παρακάτω φωτογραφία...???=@

stars.jpg.fca01c88f133145ac6884b63ebc59759.jpg

Εγώ δύο φεγγάρια βλέπω πάντως :biggrin1:

• Like 1
  • Haha 7
Posted
7 minutes ago, DMTK said:

Εγώ δύο φεγγάρια βλέπω πάντως :biggrin1: