Jump to content
  • Welcome to our whiskyforum

Dear Guest,

On behalf of whiskyforum.gr and Hellenic Malt Whisky Society, we would like to thank you for visiting our forum. Feel free to navigate to our forum and enjoy content and topics. Always remember that our forum is free for all and if you share the same passion or you just want to be informed about whisky, you are more than welcome to join us!

forum21.png

Slainte!

Instrumentals only....

Recommended Posts

Τα instrumental κομμάτια περιλαμβάνουν πολλά μουσικά διαμαντάκια, και αξίζουν μιας ξεχωριστής κατηγορίας !

Θα ξεκινήσω με κάτι κλασσικό και αγαπημένο, αυτό που άκουσα πιτσιρικάς από μια κασέτα του πατέρα μου, και όλα πήραν το δρόμο τους.....

• Like 5

Θα ξεκινήσω και εγώ με ένα πρόσφατο και στην συνέχεια θα επανέλθω. Ωραίο thread εδώ!

ξεκινάω με το κεντρικό θέμα από το Don't look up με συνθέτη τον Νicholas Britell

• Like 4

38 minutes ago, Celtic said:

Μόνο άν το ακούσει κανείς από την αρχή ως το τέλος μπορεί να αντιληφθεί το μεγαλείο του..........

Sorry to much. Είναι απλώς πολύ μέτριο για ένα τόσο κορυφαίο GROUP. Ίσως να μην έχουμε την ίδια οπτική γωνία στην μουσική. 'Ίσως και να την έχουμε!!!!!!!!!. Αυτό βγαίνει με προσωπική επαφή. Απλώς με ΟΝΟΜΆΖΩ σαν Rrog Rock και Hard Rock.

21 hours ago, valasios said:

Είναι απλώς πολύ μέτριο για ένα τόσο κορυφαίο GROUP

Εγώ πάλι το θεωρώ αριστούργημα για αυτο που είναι, δηλαδή ένα δεκάλεπτο metal instrumental κομμάτι, με τα γυρίσματα του, τις άγριες στιγμές, τις ήσυχες στιγμές, μια υπέροχη μελωδία, την αρχή και το τέλος..

• Like 1

On 2/24/2022 at 9:33 PM, tolisrocks said:

αυτό και στο ποτήρι ένα Glen Garioch 15

Αξιζεί  να το ακούσεις και απο Elias Zaikos και Blues Wire και μιας και είσαι Θεσ/νίκη ψάξε να τους ακουσείς σε κάνα live!Όπως και να΄χει αγαπημένο!

• Like 3

Κάτι Ελληνικό απο μια ζωντανή ηχογράφηση σε studio στην Ολλανδία με εξαιρετικούς μουσικούς!Ταξίδια που δεν έκανα με ένα ταξιδιάρικο κομμάτι !

• Like 1

On 2/27/2022 at 12:38 PM, anspan said:

Αξιζεί  να το ακούσεις και απο Elias Zaikos και Blues Wire και μιας και είσαι Θεσ/νίκη ψάξε να τους ακουσείς σε κάνα live!Όπως και να΄χει αγαπημένο!

τους έχω δει live αμέτρητες φορές

• Like 2

• 1 year later...
40 minutes ago, Celtic said:

Instrumental μόνο παίζουν αυτοί ε; Καλοί, πολύ καλοί, αλλά από ένα σημείο και μετά βαριέσαι....

Σερραίοι stoners, μόνο instrumental, ναι. Το Desert Overcrowded είναι επικό album, εντελώς χάσιμο...

• Like 2

9 minutes ago, Makis said:

Σερραίοι stoners, μόνο instrumental, ναι. Το Desert Overcrowded είναι επικό album, εντελώς χάσιμο...

Σερραίοι ε; Μπράβο! Ε τότε δεν έπρεπε να μπει στο τοπικ αυτό....Άσε που υπάρχει και τοπικ Instrumentals......Όλα ανάποδα....Δεξί τιμόνι πάθατε???😁

• Haha 1

On 11/25/2023 at 7:27 PM, Celtic said:

Σερραίοι ε; Μπράβο! Ε τότε δεν έπρεπε να μπει στο τοπικ αυτό....Άσε που υπάρχει και τοπικ Instrumentals......Όλα ανάποδα....Δεξί τιμόνι πάθατε???😁

Να αναλάβουν οι admins να το πάνε στην θέση τους. Αυτό που ανέβασα είναι το καινούργιο τους

• Like 1

24 minutes ago, Wisdom said:

Ρε δεν ανεβάζεις καμιά φωτογραφία από Σκωτία λέω εγώ καλύτερα;

Έχω ανεβάσει όλες τις φωτο μου από την Παρασκευή.

• Confused 1
  • YES 1

Αυτό και το Firebird είναι τα αγαπημένα μου από την ΔΙΣΚΑΡΑ Desert Overcrowded. Από τους πιο ταξιδιαρικους δίσκους που έχω ακούσει. Ό,τι πρέπει για ουίσκι.

• Like 2

On 11/27/2023 at 7:24 PM, SimoG said:

Έχω ανεβάσει όλες τις φωτο μου από την Παρασκευή.

@Wisdom υπάρχει ένα shared drive με όλες τις φωτογραφίες που έχουν ανεβεί μέχρι τώρα.

Θα ανεβάσω link μόλις και τα υπόλοιπα παιδιά ανεβάσουν τις δικές τους.

Σόρρυ για :offtopic: