Jump to content
  • Welcome to our whiskyforum

Dear Guest,

On behalf of whiskyforum.gr and Hellenic Malt Whisky Society, we would like to thank you for visiting our forum. Feel free to navigate to our forum and enjoy content and topics. Always remember that our forum is free for all and if you share the same passion or you just want to be informed about whisky, you are more than welcome to join us!

forum21.png

Slainte!

The Local Pub

Recommended Posts

Κάπου στην αναμπουμπούλα με όλα τα event Οκτωβρίου, ξεχαστήκαμε και πρέπει να αυτοτιμωρηθούμε!

Φυσικά, πολλά μέλη είναι ήδη τακτικοί θαμώνες στο συγκεκριμένο μπαρ, αλλά για όλα τα νέα μέλη, ένα μέρος με την δική του ιστορία, με την δική του μπίρα και με τον υπέροχο Φώτη να δίνει ρεσιτάλ σε αυτό που λέγεται φιλοξενία!

Περάσαμε υπέροχα, το συστήνουμε ανεπιφύλακτα σε όλα τα μέλη, ιδιαίτερα όσα μένουν βόρεια που είναι και κοντά τους, σε έναν υπέροχο χώρο.

Αντιγραφοντας από μία (από τις πάρα πολλές αναφορές, https://www.athenshotspots.gr/2021/07/the-local-pub-halandri.html ) ...."το 2010 κάνει την εμφάνισή του ως από μηχανής θεός το Local Pub στην οδό Χαϊμαντά 25 στο Χαλάνδρι, με μοναδική αποστολή να μας καθοδηγήσει με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο στα παγκόσμια αλλά και τοπικά μονοπάτια της βύνης και του λυκίσκου. Το Local Pub αποπνέει τη χροιά μιας αυθεντικής βρετανικής Pub. Το στήσιμο του μαγαζιού είναι ακριβώς όπως θα το έβρισκες σε αντίστοιχες του Λονδίνου ή του Δουβλίνου. Εδώ ισχύει το self service, τα αγγλικά ποτήρια του ενός pint, μουσικές από ska, punk και heavy metal έως bluegrass, jazz και soul, σε ντεσιμπέλ που σου επιτρέπουν να συνομιλήσεις, no smoking κανόνες μέσα στην αίθουσα από την αρχή της λειτουργίας του και βέβαια άκρως παρεΐστικο κλίμα". 

Στιγμές από το event μας μπορείτε να βρείτε εδώ.

• Like 6

12 hours ago, Celtic said:

Ιρλανδικής !!! ☘️

Αυτό σε πείραξε (και πολύ σωστά).. το πιο κάτω πως και δεν το σχολίασες?! (προτείνω να μαστιγώσουμε τον συντάκτη του άρθρου). 

23 hours ago, mallios said:

τα αγγλικά ποτήρια του ενός pint

• YES 1

• 1 year later...

Ντρέπομαι που ακόμα δεν έχω έρθει σε μάζωξη εκεί.

Ειδικά μετά από αυτό:

Η Ζυθοποιία Αναστασίου τιμάει τα 100 χρόνια της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως‎ με μια επετειακή εμφιάλωση. Μια περιορισμένης παραγωγής, απολαυστική, φρέσκια και γευστική βυθοζύμωτη συνταγή (lager), σε συλλεκτική εκτυπωμένη φιάλη. Ένας αιώνας Α.Ε.Κ...εις υγείαν!!

image.jpeg.36e24530a200ee4e0434817c12987139.jpeg

@sir mihas κράτα μου μια εξάδα please!

• Like 3

19 hours ago, Wisdom said:

19 hours ago, Wisdom said:

Ντρέπομαι που ακόμα δεν έχω έρθει σε μάζωξη εκεί.

@sir mihas κράτα μου μια εξάδα please!

Να έρθεις ο ίδιος