Jump to content
  • Dear Guest

On behalf of whiskyforum.gr and Hellenic Malt Whisky Society, we would like to thank you for visiting our forum. Feel free to navigate to our forum and enjoy content and topics. Always remember that our forum is free for all and if you share the same passion or you just want to be informed about whisky, you are more than welcome to join us!

forum21.png

Slainte!

Recommended Posts

Posted

Athens Rum & Whisky Festival 2022

Πολυδιαφημισμένο, το περιμένα με κάποιες προσδοκίες και λόγω χώρου και λόγω της σημαντικής διαφήμισης κλπ κλπ κλπ.

Το μόνο που μπορώ να πω είναι ένα μεγάλο ΟΧΙ και ελπίζω σήμερα να είναι τα πράγματα πολύ καλύτερα.

Το πρώτο πράγμα που λειτούργησε αρνητικά ήταν ο ίδιος ο χώρος. Πιστεύω ότι η επιλογή ήταν λάθος, δεν υπήρχε καμία συνέχεια, ήταν δύσκολο να χωρέσεις μέσα σε δωμάτια που έχουν φτιαχτεί για να είναι σπίτι, σταντ, κάβες, ποτά κλπ. Στα πλέον αρνητικά, αυτό που λέω "συνέχεια". Εύκολα χανόσουν μέσα στους χώρους, σαν να μπαινόβγαινες από δωμάτιο σε δωμάτιο προσπαθώντας να βρεις που θες να πας.

Το σαλόνι σε κάθε όροφο που υπήρχαν τα σταντ με τις εταιρείες ήταν αρκετά στενό για αυτού του είδους την εκδήλωση και μόνο στα masterclass μπορούσες να είσαι άνετος και να παρακολουθήσεις (βέβαια, για αυτό είναι οι χώροι των masterclass). 

Υπήρχε σίγουρα μεγάλη προσφορά από whisky (για ρούμι δεν ασχολήθηκα) αλλά όσοι έχουν πάει σε αντίστοιχα φεστιβάλ (ή γενικά φεστιβάλ) στο εξωτερικό θα μείνουν παραπονεμένοι.

Κερασάκι στην τούρτα... το VIP Lounge. Ότι χειρότερο έχω δει σε εκδήλωση μέχρι τώρα το οποίο έχει το όνομα Lounge. Ένα κομμάτι από το σαλόνι, με ένα δωμάτιο δίπλα για να παρεις το ποτό σου και να σου πει ο expert τι food pairing θα κάνεις... και το Lounge ήταν ένα τραπέζι με 15-20 μπουκάλια επάνω, μια συμπαθέστατη κοπέλα που προσπαθούσε να μιλήσει για όλα (ρούμι, whisky, whatever) και γύρω γύρω από το τραπέζι καμιά 20ριά άτομα, μέσα στην ζέστη και χωρίς κανέναν στην ουσία έλεγχο αν είχε πληρώσει, αν είχε VIP κλπ κλπ κλπ.

Μια μικρή παρατήρηση προς τους διοργανωτές του Lounge και μακάρι να διαβάζουν και σήμερα να το διορθώσουν. ΟΧΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΟΥ...ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ whisky, rum, whatever από την ίδια, μια και μοναδική μεζούρα!! Δεν είναι δυνατόν να έχει όλο το Lounge μία μεζούρα (2ml) και να βάζεις σε όλους από εκεί, άσχετα από το αν είναι ρούμι, ουίσκυ, οτιδήποτε. Καταλαβαίνω και δέχομαι να έχεις πεθάνει στην κούραση τόσες ώρες (το έχω κάνει και εγώ και ας μην είμαι στον χώρο) ΑΛΛΑ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΕΖΟΥΡΑ ή ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ αρκετές (από πριν)!

Τουλάχιστον να έχεις μία για ουίσκυ και μία για ρούμι, και τουλάχιστον να υπάρχει ένα δοχείο/whatever να μπορούμε να ρίξουμε ότι δεν θέλουμε να δοκιμάσουμε. 

Γενικά η μεγαλύτερη απογοήτευση χτες ήταν αυτό που οι διοργανωτές λένε Lounge

===========================================================================

Στα θετικά.

Πολύ όμορφος χώρος (είπαμε, όχι για φεστιβάλ), ένα εξαιρετικό (από τα πολλά) κτήριο στην Αθήνα που πραγατικά σε ταξιδεύει σε άλλες εποχές. Εύκολη πρόσβαση, όλα τα παιδιά που δούλευαν, παρά την κούραση, πρόθυμα να εξυπηρετήσουν και να βοηθήσουν, όλοι με χαμόγελο και μεγάλη διάθεση να προσφέρουν γνώσεις και πληροφορίες.

Υπήρχαν κάποια καλά whisky που κέντριζαν το ενδιαφέρον και καλό είναι να τα δοκιμάσουν όσα παιδιά πάνε σήμερα. Καλό το δωμάτιο με το Aberlour και κατά την προσωπική μου άποψη ο Μιχάλης Καγιάνης είναι και παραμένει από τους κορυφαίους (αν όχι ο κορυφαίος) στον χώρο.

Ομοίως η Άννα Μεταξά από το Macallan, μια κοπέλα που την γνώρισα πριν χρόνια στην Κύπρο σε event (με πολύ τρακ τότε) η οποία όσες φορές την έχω δει σε παρουσίαση και χτες για λίγη ώρα στο Lounge επιβεβαιώνει πως είναι μία ευγενέστατη, σωστή (εννοείται καταρτισμένη) και ζεστή παρουσία στον χώρο. Αν κάνει masterclass αξίζει να την δείτε και να ρωτήσετε για το Macallan.

Αρκετοί γνωστοί και φίλοι, στο Lounge περάσαμε πολύ καλά σαν παρέα και έπεσε και πολύ γέλιο. Συζήτηση και με τον πρόεδρο Νίκο Χατζηανδρέα, δεν υπάρχουν λόγια φυσικά για να ευχαριστήσουμε για την υποδοχή που πάντα έχουμε στην Θεσσαλονίκη και χάρηκα που τον είδα χτες.

Συμβουλές

• Δοκιμάστε το Fettercairn 12 και 22 (Lounge), Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη και αρκετά διαφορετικό
  • To Aberlour κάνει καλή δουλειά και αξίζει να δοκιμάσετε
  • Υπάρχουν πολλά Waterford, αξίζει να δοκιμάσετε
  • Το Plantation που είχαν χτες ήταν πολύ καλό, πραγματικά 
  • Το Mackmyra (όχι τα απλά) ηταν εξαιρετικό με τελείως διαφορετικά αρώματα από τα άλλα whiskies.
  • Το Macallan 18 το προτίμησαν σχεδόν όλοι (δεν ξέρω αν αυτό λέει κάτι)
  • Glentauchers, Ledaig από Single Cask αξίζουν να δοκιμαστούν, αλλά το..
  • Mortlach 8 y.o. μπαίνει πάρα πολύ κοντά στο Loch Dhu. Δεν υπάρχει κανείς λόγος για δοκιμή, εκτός και αν απλά έχετε περιέργεια
  • Σταθερή αξία το Chivas 25
  • Αν υπάρχει ακόμα, δοκιμάστε το GWA Port Askaig, ένα κλασσικό Caol Ila που θα σας αρέσει σίγουρα.

Overall

Χρειάζεται αρκετές ώρες το festival και λόγω χώρου θέλει πολύ πάνω / κάτω για να επισκεφθείτε τα σταντ. Αν με μια πρώτη ματιά σας απογοητεύσουν τα whiskies και θέλετε να πάτε απευθείας στο Lounge... μην το κάνετε. Δώστε χρόνο και υπάρχουν αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα.

Αξίζει τα 40 η τα 32,5 (για 2 άτομα) eur το VIP? Αν έχεις στο μυαλό σου το Lounge... OXI. Αλλά με αυτά τα λεφτά μπορείς να πιείς αρκετά malts, blends +rums οπότε το πρόσημο είναι θετικό.

Πρόβλεψη

Με μεγάλη μου λύπη (μην ακουστεί περίεργα, αναφέρομαι στις προσπάθειες που γίνονται και στις δύο χώρες) θα πω ότι οι γείτονες Κύπριοι που το 2013 δεν ήξεραν τι θα πει festival whisky κλπ, μας έχουν προσπεράσει και πιστεύω ότι στις 24 Ιανουαρίου στο αντίστοιχο festival στην Κύπρο η σύγκριση θα είναι σημαντικά υπέρ τους (και λόγω διοργανωτή και χώρου).

Ελπίζω το επόμενο Athens Rum & Whisky Festival να είναι καλύτερο, σε πιο εργονομικό και χωροταξικά πιο εύκολο χώρο και επίσης ελπίζω ότι οι Facebook κριτικές από φίλους και γνωστούς, δεν θα "επιβάλουν" την άποψη ότι ήταν ένα εξαιρετικό festival.

• Like 5
Posted
7 hours ago, mallios said:

Athens Rum & Whisky Festival 2022

Πολυδιαφημισμένο, το περιμένα με κάποιες προσδοκίες και λόγω χώρου και λόγω της σημαντικής διαφήμισης κλπ κλπ κλπ.

Το μόνο που μπορώ να πω είναι ένα μεγάλο ΟΧΙ και ελπίζω σήμερα να είναι τα πράγματα πολύ καλύτερα.

Το πρώτο πράγμα που λειτούργησε αρνητικά ήταν ο ίδιος ο χώρος. Πιστεύω ότι η επιλογή ήταν λάθος, δεν υπήρχε καμία συνέχεια, ήταν δύσκολο να χωρέσεις μέσα σε δωμάτια που έχουν φτιαχτεί για να είναι σπίτι, σταντ, κάβες, ποτά κλπ. Στα πλέον αρνητικά, αυτό που λέω "συνέχεια". Εύκολα χανόσουν μέσα στους χώρους, σαν να μπαινόβγαινες από δωμάτιο σε δωμάτιο προσπαθώντας να βρεις που θες να πας.

Το σαλόνι σε κάθε όροφο που υπήρχαν τα σταντ με τις εταιρείες ήταν αρκετά στενό για αυτού του είδους την εκδήλωση και μόνο στα masterclass μπορούσες να είσαι άνετος και να παρακολουθήσεις (βέβαια, για αυτό είναι οι χώροι των masterclass). 

Υπήρχε σίγουρα μεγάλη προσφορά από whisky (για ρούμι δεν ασχολήθηκα) αλλά όσοι έχουν πάει σε αντίστοιχα φεστιβάλ (ή γενικά φεστιβάλ) στο εξωτερικό θα μείνουν παραπονεμένοι.

Κερασάκι στην τούρτα... το VIP Lounge. Ότι χειρότερο έχω δει σε εκδήλωση μέχρι τώρα το οποίο έχει το όνομα Lounge. Ένα κομμάτι από το σαλόνι, με ένα δωμάτιο δίπλα για να παρεις το ποτό σου και να σου πει ο expert τι food pairing θα κάνεις... και το Lounge ήταν ένα τραπέζι με 15-20 μπουκάλια επάνω, μια συμπαθέστατη κοπέλα που προσπαθούσε να μιλήσει για όλα (ρούμι, whisky, whatever) και γύρω γύρω από το τραπέζι καμιά 20ριά άτομα, μέσα στην ζέστη και χωρίς κανέναν στην ουσία έλεγχο αν είχε πληρώσει, αν είχε VIP κλπ κλπ κλπ.

Μια μικρή παρατήρηση προς τους διοργανωτές του Lounge και μακάρι να διαβάζουν και σήμερα να το διορθώσουν. ΟΧΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΟΥ...ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ whisky, rum, whatever από την ίδια, μια και μοναδική μεζούρα!! Δεν είναι δυνατόν να έχει όλο το Lounge μία μεζούρα (2ml) και να βάζεις σε όλους από εκεί, άσχετα από το αν είναι ρούμι, ουίσκυ, οτιδήποτε. Καταλαβαίνω και δέχομαι να έχεις πεθάνει στην κούραση τόσες ώρες (το έχω κάνει και εγώ και ας μην είμαι στον χώρο) ΑΛΛΑ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΕΖΟΥΡΑ ή ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ αρκετές (από πριν)!

Τουλάχιστον να έχεις μία για ουίσκυ και μία για ρούμι, και τουλάχιστον να υπάρχει ένα δοχείο/whatever να μπορούμε να ρίξουμε ότι δεν θέλουμε να δοκιμάσουμε. 

Γενικά η μεγαλύτερη απογοήτευση χτες ήταν αυτό που οι διοργανωτές λένε Lounge

===========================================================================

Στα θετικά.

Πολύ όμορφος χώρος (είπαμε, όχι για φεστιβάλ), ένα εξαιρετικό (από τα πολλά) κτήριο στην Αθήνα που πραγατικά σε ταξιδεύει σε άλλες εποχές. Εύκολη πρόσβαση, όλα τα παιδιά που δούλευαν, παρά την κούραση, πρόθυμα να εξυπηρετήσουν και να βοηθήσουν, όλοι με χαμόγελο και μεγάλη διάθεση να προσφέρουν γνώσεις και πληροφορίες.

Υπήρχαν κάποια καλά whisky που κέντριζαν το ενδιαφέρον και καλό είναι να τα δοκιμάσουν όσα παιδιά πάνε σήμερα. Καλό το δωμάτιο με το Aberlour και κατά την προσωπική μου άποψη ο Μιχάλης Καγιάνης είναι και παραμένει από τους κορυφαίους (αν όχι ο κορυφαίος) στον χώρο.

Ομοίως η Άννα Μεταξά από το Macallan, μια κοπέλα που την γνώρισα πριν χρόνια στην Κύπρο σε event (με πολύ τρακ τότε) η οποία όσες φορές την έχω δει σε παρουσίαση και χτες για λίγη ώρα στο Lounge επιβεβαιώνει πως είναι μία ευγενέστατη, σωστή (εννοείται καταρτισμένη) και ζεστή παρουσία στον χώρο. Αν κάνει masterclass αξίζει να την δείτε και να ρωτήσετε για το Macallan.

Αρκετοί γνωστοί και φίλοι, στο Lounge περάσαμε πολύ καλά σαν παρέα και έπεσε και πολύ γέλιο. Συζήτηση και με τον πρόεδρο Νίκο Χατζηανδρέα, δεν υπάρχουν λόγια φυσικά για να ευχαριστήσουμε για την υποδοχή που πάντα έχουμε στην Θεσσαλονίκη και χάρηκα που τον είδα χτες.

Συμβουλές

• Δοκιμάστε το Fettercairn 12 και 22 (Lounge), Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη και αρκετά διαφορετικό
  • To Aberlour κάνει καλή δουλειά και αξίζει να δοκιμάσετε
  • Υπάρχουν πολλά Waterford, αξίζει να δοκιμάσετε
  • Το Plantation που είχαν χτες ήταν πολύ καλό, πραγματικά 
  • Το Mackmyra (όχι τα απλά) ηταν εξαιρετικό με τελείως διαφορετικά αρώματα από τα άλλα whiskies.
  • Το Macallan 18 το προτίμησαν σχεδόν όλοι (δεν ξέρω αν αυτό λέει κάτι)
  • Glentauchers, Ledaig από Single Cask αξίζουν να δοκιμαστούν, αλλά το..
  • Mortlach 8 y.o. μπαίνει πάρα πολύ κοντά στο Loch Dhu. Δεν υπάρχει κανείς λόγος για δοκιμή, εκτός και αν απλά έχετε περιέργεια
  • Σταθερή αξία το Chivas 25
  • Αν υπάρχει ακόμα, δοκιμάστε το GWA Port Askaig, ένα κλασσικό Caol Ila που θα σας αρέσει σίγουρα.

Overall

Χρειάζεται αρκετές ώρες το festival και λόγω χώρου θέλει πολύ πάνω / κάτω για να επισκεφθείτε τα σταντ. Αν με μια πρώτη ματιά σας απογοητεύσουν τα whiskies και θέλετε να πάτε απευθείας στο Lounge... μην το κάνετε. Δώστε χρόνο και υπάρχουν αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα.

Αξίζει τα 40 η τα 32,5 (για 2 άτομα) eur το VIP? Αν έχεις στο μυαλό σου το Lounge... OXI. Αλλά με αυτά τα λεφτά μπορείς να πιείς αρκετά malts, blends +rums οπότε το πρόσημο είναι θετικό.

Πρόβλεψη

Με μεγάλη μου λύπη (μην ακουστεί περίεργα, αναφέρομαι στις προσπάθειες που γίνονται και στις δύο χώρες) θα πω ότι οι γείτονες Κύπριοι που το 2013 δεν ήξεραν τι θα πει festival whisky κλπ, μας έχουν προσπεράσει και πιστεύω ότι στις 24 Ιανουαρίου στο αντίστοιχο festival στην Κύπρο η σύγκριση θα είναι σημαντικά υπέρ τους (και λόγω διοργανωτή και χώρου).

Ελπίζω το επόμενο Athens Rum & Whisky Festival να είναι καλύτερο, σε πιο εργονομικό και χωροταξικά πιο εύκολο χώρο και επίσης ελπίζω ότι οι Facebook κριτικές από φίλους και γνωστούς, δεν θα "επιβάλουν" την άποψη ότι ήταν ένα εξαιρετικό festival.

Χωρίς να έχω πάει στο τωρινό rum&Whisky festival θα σου πω τι με πείραξε από όσες φωτό είδα από τη πρώτη μέρα και απ όσες συζητήσεις είχα με διάφορους φίλους που το επισκέφθηκαν.

1) όλα στη ζωή είναι η πρώτη εντύπωση.. δλδ ένα υπέροχο ιστορικό κτήριο στο κέντρο της Αθήνας το οποίο εξωτερικά ήταν παραμελημένο. Βάψτε το βρε παιδιά λίγο. Ή σουλουπωστε το εξωτερικά. Θα δώσει πολύ θετική προδιάθεση στους καλεσμένους. 
2) απουσία καρεκλών. Βασικά όπως ανέφερες πολύ σωστά ήταν στενάχωρα δωμάτια. Αλλά θα μπορούσαν να βάλουν πολυθρόνες ή καναπέδες σε διαφορά σημεία. Ή θυσιαστε 1-2 δωμάτια για να μπορεί ο κόσμος να απολαμβάνει το ποτό του…

3) στα masterclass ο ένας πάνω στον αλλον που είδα σε κάποιες φωτό.. δλδ έλεος… τόση προχειροδουλειά;;; Έπρεπε να κρατάει ο άλλος το ποτήρι του στο χέρι;

4) κεφάλαιο Macallan. Το 18αρι επειδή το δοκίμασα προσφατα σκέφτομαι να το κάνω στοματικό διάλυμα.. δεν είχε να προσφέρει τπτ απολύτως ούτε στη μύτη ούτε στο στομα (αυτό είναι προσωπική μου άποψη). Αλλά έχοντας παρακολουθήσει το αντίστοιχο masterclass στην Ιταλία (το έκανε η Nicola Riske) θα το αγόραζα δίχως δεύτερη σκέψη. Η τυπισσα με ταξίδεψε στο macallan και με μάγεψε. Με έκανε να θέλω να το αγοράσω χωρις να το έχω γευθεί (βέβαια μόλις το δοκίμασα προσγειώθηκα στη πραγματικότητα). Που θέλω να καταλήξω;; Μπορεί η Άννα Μεταξά να έχει βελτιωθεί (γτ την έχω παρακολουθήσει σε παλιότερα event) αλλά θεωρώ ότι απέχει αρκετά από το να φέρει ένα τίτλο όπως Brand Ambassador εχοντασ δει πως δουλεύουν οι αντίστοιχοι στο εξωτερικό. Πάλι αυτό είναι άποψη μου. 
5) aberlour και benriach θα μας απασχολήσουν ευχάριστα στο μέλλον με τις single cask εκδόσεις τους. Για το Μιχάλη συμφωνώ 1000%.

6) Για το lounge δε μπορώ να έχω άποψη γτ δε ξέρω πως το έκαναν. Αλλά από τα λεγόμενα σου καλύτερα να τον κλείσουν το χώρο ή να επιστρέψουν τα χρήματα στους επισκέπτες. Ειδικά το κομμάτι μπαίνει οποίος ήθελε ακόμα και τσάμπα βαράει πολύ άσχημα.. 

7) θεωρώ ότι η Κύπρος μας έχει ήδη προσπεράσει πριν ακόμα το Covid. Αυτό λέει πολλά. Όπως επίσης και το Whisky live Beirut αν το συγκρίνουμε με το ελληνικό.

8 ) θελω να πιστεύω το επόμενο φεστιβάλ μου θα είναι Roma whisky festival τέλη Φεβρουαρίου. Το έχουν καπάκια μετά το Firenze whisky week… οι Ιταλοί τι κάνουν; Έχουν ξεσαλώσει! 🤣🤣🤣😎😎🥃🥃🥃

Καλη απόλαυση σε όσους παρεβρεθούν σήμερα! 

• Like 1
Posted

Δεν έχω πάει σε κανενα Rum&Whisky Fest μέχρι τώρα, έτσι έκατσε, κάθε φορά για διαφορετικό λόγο, έτσι και φέτος που σκόπευα. Συνεπώς δεν μπορώ να κρίνω. Απλά θα γράψω δυο πραγματάκια γενικότερα για τα whisky festival, σε σχέση με όσα αναφέρουν οι @mallios και @Chris84

17 hours ago, Chris84 said:

απουσία καρεκλών. Βασικά όπως ανέφερες πολύ σωστά ήταν στενάχωρα δωμάτια. Αλλά θα μπορούσαν να βάλουν πολυθρόνες ή καναπέδες σε διαφορά σημεία. Ή θυσιαστε 1-2 δωμάτια για να μπορεί ο κόσμος να απολαμβάνει το ποτό του…

Μα φίλε μου στα φεστιβάλ ο κόσμος δεν πάει για να "απολαύσει το ποτό του". Πάει για να δοκιμάσει κάποιες σπάνιες εμφιαλώσεις που δεν θα έχει αλλού την ευκαιρία,  κάποιες που έχει στο στόχαστρο για αγορά και κάποιες νέες κυκλοφορίες. Επίσης, πάει για να βρει φίλους-ομοϊδεάτες να ανταλλάξουν απόψεις και να περάσει όμορφα. Και δεν θυμάμαι μέχρι τώρα, από όσα λίγα έχω πάει, να υπάρχουν καρέκλες. Συνήθως όσοι θέλουν να ξαποστάσουν για λίγο, κάθονται σε κάποιο σαλόνι έξω από τον χώρο των πάγκων των εταιριών (άν υπάρχει όπως πχ σε ξενοδοχεία), ή σε εξωτερικό χώρο (παγκάκια κτλ). 

On 12/10/2022 at 10:49 AM, mallios said:

Δεν αντιλέγω, αλλά πιστεύω οτι όσο κακή διαρύθμιση και να έχει ο χώρος, το βασικό είναι η διάθεση, το "feeling". Θυμάμαι στα πρώτα whisky festival σε ελληνικό έδαφος, πριν πολλά χρόνια στην συμπρωτεύουσα, που ο χώρος ήταν 2-3 στενά δωμάτια σε ισόγειο ή όροφο ξενοδοχείου, και οι συμμετοχές λιγότερες σε σχέση με το σήμερα, πόσο εκπληκτικά περνούσαμε...Ίσως γιατί ήταν πιο "ερασιτεχνικά" και αυθόρμητα τότε, πιο ενθουσιώδη, πιο...άλλες εποχές, δεν υπήρχαν μεζούρες, δεν υπήρχαν "προτάσεις για food-pairing" και άλλα "όμορφα" της εποχής που ζούμε....

• Like 2
Posted

@Celtic συμφωνώ με όσα λες. Και έτσι ειναι το σωστο. Η παρέα. Το feeling. Οι δοκιμές. Η ωραια βαβούρα. Αλλα ένας χώρος θεωρώ έπρεπε να υπήρχε. Έστω το ενα δράμι Που ξεχώρισες και θες να δοκιμάσεις μη το δοκιμάσεις στο πόδι. Ας κάτσεις κάπου να σταθείς να το απολαύσεις.  Μη το κατεβάσεις ξεροσφύρι και παμε στο επομενο. Και επειδή ο χώρος ειναι ιστορικό κτήριο θα μπορούσαν να το εχουν κουκλι. Βέβαια απο τις αστοχίες μαθαίνεις και ελπίζω του χρόνου να εχουν γινει οι σωστες υποδείξεις ώστε να παρουσιάσουμε σαν Ελλάδα ενα ωραίο φεστιβάλ. 

• Like 1