Jump to content
  • Welcome to our whiskyforum

    Dear Guest,

    On behalf of whiskyforum.gr and Hellenic Malt Whisky Society, we would like to thank you for visiting our forum. Feel free to navigate to our forum and enjoy content and topics. Always remember that our forum is free for all and if you share the same passion or you just want to be informed about whisky, you are more than welcome to join us!

    forum21.png

    Slainte!

Ο απολογισμός της χρονιάς (2022)


Recommended Posts

Για να μην απαριθμούμε τα θετικά και μόνο ευλογούμε τα γένια μας, θα ήθελα να προσθέσω ένα κατά την προσωπική μου γνώμη αρνητικό milestone για το forum μας που συνέβη το 2022 και αναφέρομαι στο ότι για πρώτη φορά διοργανώθηκε μάζωξη εντός της Μεγάλης Εβδομάδας.

Για τον φοβερό απολογισμό του @DMTK να μην ξαναγράφω τα ίδια, ισχύει στο ακέραιο ό,τι έγραψα πέρσι, εκτός του ότι στο 2022 συμμετείχα δια ζώσης σε 3 μαζώξεις (πίτα, SMWS Athens Gathering, HMWS κάβα) και στην online παρουσίαση του Green Spot project.

Συγχαρητήρια σε όλους και φέτος ακόμα καλύτερα!

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Mπράβο για την ανασκόπηση @DMTK! Eυχαριστούμε!

 

Τρομερή Χρονιά!!!

Μπορώ να περιφανεύομαι δηλαδή ότι τράβηξα την φωτογραφία της χρονιάς! Ακόμα θυμάμαι το σκηνικό! Πολύ όμορφα περάσαμε Θεσσαλονίκη χάρη στην απίστευτη ομαδάρα εκεί!

Επίσης από την γωνία λήψης της φωτογραφίας στον Ζάχο θυμάμαι που ο κύριος είχε ανέβει πάνω στην καρέκλα για να βγάλει καλή φωτογραφία! 😁 Και είχε δείξει ξεκάθαρη προτίμηση στο Bimber αν θυμάμαι καλά...


Το 2023 θα είναι και αυτό γεμάτο συγκινήσεις!

Cheers 🥃

  • Like 9
Link to comment
Share on other sites

Πανέμορφος απολογισμός, μπράβο στον @DMTKγια το μεράκι του και φυσικά σε όλα τα μέλη του φόρουμ που αποτελούν τα κύτταρα του ζωντανού αυτού "οργανισμού". Υγεία σε όλον τον κόσμο και μια ευχή, να βρισκόμαστε και να συνεργούμε όσο το δυνατόν περισσότερο τη νέα χρονιά. 

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Τα καλύτερα έρχονται... 

Για την ανασκόπηση τι να πω... @DMTKείσαι κορυφή, σε ευχαριστούμε πολύ για τη δουλειά που έκανες για να μας θυμήσεις πόσο όμορφα περάσαμε το 2022.

Slainte! 

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...