Jump to content
  • Welcome to our whiskyforum

    Dear Guest,

    On behalf of whiskyforum.gr and Hellenic Malt Whisky Society, we would like to thank you for visiting our forum. Feel free to navigate to our forum and enjoy content and topics. Always remember that our forum is free for all and if you share the same passion or you just want to be informed about whisky, you are more than welcome to join us!

    forum21.png

    Slainte!

MILAM & GREENE Distillery - Texas


Recommended Posts

https://milamandgreenewhiskey.com/our-story/

Milam_and_Greene_Distillery_Expansion_Ribbon_Cutti.jpg

"Το Milam & Greene δημιουργήθηκε από την ιδρυτή Marsha Milam, την ειδικό στο ουίσκι και Master Blender Heather Greene και την βετεράνο Master Distiller από το Κεντάκι, Marlene Holmes. Το γοητευτικό μας αποστακτήριο βρίσκεται στην καταπράσινη Χώρα του Τέξας, όπου τα ζεστά καλοκαίρια, οι ήπιοι χειμώνες και οι άγριες διακυμάνσεις της θερμοκρασίας προσθέτουν σπίθα και προσωπικότητα στο spirit μας. Για να επιτύχουμε την αριστεία, φέρνουμε δημητριακά, μαγιά, βαρέλια και εμπειρία από όλη την Αμερική για να δημιουργήσουμε τα βραβευμένα ουίσκι μας. Εκτός από πολλαπλά χρυσά, διπλά χρυσά και πλατινένια βραβεία από αξιόπιστους διαγωνισμούς οινοπνευματωδών ποτών και υψηλούς βαθμούς από το Wine Enthusiast, το 2021 η Milam & Greene βραβεύτηκε με το "People's Choice Award" στο Texas Whisky Festival και "Best in Show" από 550 συμμετέχοντες. στο The American Craft Spirits Association.

ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ;
Η Milam & Greene έχει ταράξει πραγματικά τη βιομηχανία εκμεταλλευόμενη ένα βαθύ πάθος για το ουίσκι και φέρνοντας τόσες πολλές διαφορετικές δεξιότητες στο τραπέζι του ουίσκι. Είμαστε η μόνη ανεξάρτητη εταιρεία στην Αμερική που αγκαλιάζει ανοιχτά μια πληθώρα παραδοσιακών και καινοτόμων τρόπων για να δημιουργήσει εκπληκτικό πνεύμα κάτω από μια ετικέτα:

  • Η ονειρική μας ομάδα ουίσκι ενσωματώνει πάνω από 60 χρόνια εμπειρίας – περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία craft ουίσκι.
  • Το εξαιρετικό ουίσκι ξεκινά με τα καλύτερα συστατικά, σιτηρά από το Τέξας, το Όρεγκον, το Ουαϊόμινγκ και την Ουάσιγκτον ενώνονται για να δημιουργήσουν δυνατά αρωματικά και γεύσεις.
  • Χρησιμοποιούμε τη δική μας ιδιόκτητη συνταγή μαγιάς για να αποδώσουμε όμορφα αρώματα.
  • Αποστάζουμε σε ένα χάλκινο αποστακτήρα - Pott still - 300 γαλονιών που βρίσκεται ακόμα στην καρδιά του Texas Hill Country και σε κλασικούς αποστακτήρες στήλης στο Bardstown του Κεντάκι – το καθένα παράγει διαφορετικές νότες και χαρακτήρα.
  • Παλαιώνουμε και batch vintage whiskies από διάφορες πολιτείες μαζί με το δικό μας χαρακτηριστικό απόσταγμα για να δημιουργήσουμε μοναδικές και υπέροχες γεύσεις.
  • Προμηθευίμαστε εξαιρετική ποιότητας βαρέλια bourbon για την περιορισμένη, περιζήτητη γκάμα "Single Barrel".
  • Ωριμάζουμε και τελειώνουμε σε πολλαπλούς τύπους βαρελιών στο Blanco, όπου το μοναδικό Texas terroir μας δίνει τη δυνατότητα να παίξουμε με το χρόνο και τις γεύσεις.
  • Κυκλοφορούμε μικρές παρτίδες ουίσκι "grain to glass" και ετήσιες περιορισμένες εκδόσεις.
  • Δοκιμάζουμε τυφλά, εμφιαλώνουμε με το χέρι και βάζουμε την ετικέτα σε κάθε ουίσκι με τρομερή φροντίδα και αγάπη."

 

 

Link to comment
Share on other sites

Ένα ενδιαφέρον αποστακτήριο αφού πέρα από το όμορφο site, υπάρχει και ένα section με ελέυθερα whiskey school videos.

https://milamandgreenewhiskey.com/whiskey-school/

Επιλέγω και ένα βίντεο (τυχαία).

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...