Jump to content
  • Dear Guest

On behalf of whiskyforum.gr and Hellenic Malt Whisky Society, we would like to thank you for visiting our forum. Feel free to navigate to our forum and enjoy content and topics. Always remember that our forum is free for all and if you share the same passion or you just want to be informed about whisky, you are more than welcome to join us!

forum21.png

Slainte!

Recommended Posts

Posted

Πρόκειτα για σχόλια στην Whiskybase. Συγκρίνετε με τα δικά μου, δεν έχουν παρόμοιες αναφορές? Κι είπα @Celtic για maritime χαρακτήρα με αλάτι και θάλασσα. 

Posted

Ενα σχόλιο στο wb είναι σαν οποιοδήποτε άλλο σχόλιο οποιουδήποτε. Αν λάβουμε υπόψη την original περιγραφή του αποστακτηριου, ούτε κανελα είπε κανείς ούτε μήλο, ούτε citrus fruits, με εξαίρεση τον @Alkisd8 που ανέφερε πορτοκάλια 

• Like 3
  • YES 1
Posted
5 minutes ago, Celtic said:

Ενα σχόλιο στο wb είναι σαν οποιοδήποτε άλλο σχόλιο οποιουδήποτε. Αν λάβουμε υπόψη την original περιγραφή του αποστακτηριου, ούτε κανελα είπε κανείς ούτε μήλο, ούτε citrus fruits, με εξαίρεση τον @Alkisd8 που ανέφερε πορτοκάλια 

Βάλε τα γυαλιά σου και διάβασε ξανά τα tasting notes μου. 4 φορές την λέξη "πορτοκάλι" έχω γράψει.

• Like 1
  • Haha 3
Posted
4 minutes ago, Celtic said:

Δεν έχω όρεξη για αντιπαράθεση όπως δεν το έχω κάνει και στα προηγούμενα αλλά εσείς πάτε και με ταγκάρετε. Τα σχόλια στην wb είναι παρόμοια κι όλα λένε για αλάτι. Πορτοκάλι έγραψα κι εγώ. Διαβάζοντας από το πρωί όλα τα σχόλια, βρήκα τα δικά μου με αναφορές παρόμοιες με εσένα @Celtic, τον @mallios και τον @Alkisd8 με μάλιστα ίδιο αποστακτήριο. Άρα κάπου βρέθηκε κοινός δρόμος. Από την άλλη, όλοι έχουν δικαίωμα λάθους κι είμαι ο μόνος που δεν εμφανίζομαι σαν ειδήμων.

Posted

Όπως και να το κάνουμε, το αλάτι ΔΕΝ είναι κύριο χαρακτηριστικό του ARRAN 10. Δεν είναι καν χαρακτηριστικό για να πεις ότι περιγράφεις αυτό το μπουκάλι. 

Δεν το αναφέρει ούτε το ίδιο το αποστακτηριο ΠΟΥΘΕΝΆ. 

Τώρα αν και εγώ ψάξω στο WB όλες τις κριτικές σίγουρα θα βρω κάποιον που στο Glendronach βρίσκει σαρδέλες και στο Machir Bay olorosso sherry. 

• Haha 1
  • YES 2
Posted
45 minutes ago, SimoG said:

Δεν έχω όρεξη για αντιπαράθεση όπως δεν το έχω κάνει και στα προηγούμενα αλλά εσείς πάτε και με ταγκάρετε. Τα σχόλια στην wb είναι παρόμοια κι όλα λένε για αλάτι. Πορτοκάλι έγραψα κι εγώ. Διαβάζοντας από το πρωί όλα τα σχόλια, βρήκα τα δικά μου με αναφορές παρόμοιες με εσένα @Celtic, τον @mallios και τον @Alkisd8 με μάλιστα ίδιο αποστακτήριο. Άρα κάπου βρέθηκε κοινός δρόμος. Από την άλλη, όλοι έχουν δικαίωμα λάθους κι είμαι ο μόνος που δεν εμφανίζομαι σαν ειδήμων.

Γιώργο η ομορφιά του παιχνιδιού, εκτός της blind δοκιμής είναι και τα  πειράγματα που έρχονται με την αποκάλυψη του δείγματος. Όποιος γράφει σοβαρά (με αυστηρό ύφος) ή τα παίρνει στα σοβαρά (προσβάλλεται) κατά πάσα πιθανότητα δεν απολαμβάνει το ίδιο το παιχνίδι.

• Like 3
Posted
2 hours ago, SimoG said:

Δεν έχω όρεξη για αντιπαράθεση 

Πια αντιπαράθεση μωρέ, καλαμπουρι κάνουμε. Τουλάχιστον για μένα περίμενα να το καταλάβεις.

• Like 2
Posted

Τελικά απ' ότι βλέπω με αναφέρεται αρκετοί άρα μήπως κέρδισα? (Κλαίω) Μήπως τελικά αρχίζω και αποκαθηλωνω τον μόνιμα νικητή της καρδιάς μας @mallios? Πάντως νομίζω ότι τις περισσότερες φορές απολαμβάνω τα σχόλια πιο πολύ απ' ότι το να προσπαθώ να το μαντέψω. Έχει αντιστραφεί  ο ρόλος και πλέον το κερασάκι στην τούρτα είναι το Whisky. Enjoy with pop corn 

• Like 1
  • Haha 1
  • YES 2
Posted

Διαβάζοντας ξανά και ξανά τα tasting notes, αρκετά κοντά έπεσε ο @Makis με τα πορτοκάλια του, τα χάλασε στη πορεία με το sherry και έκατσε πάνω στο αγγουράκι του. Στα θετικά, βρήκε την ευρύτερη περιοχή.

Ο @Chrisous ανάλυσε καλά τη μύτη, όμως, στη πορεία χάθηκε και βρέθηκε στο Speyside να πίνει κοκτέιλ

Ο @Alkisd8 έκανε μια ωραία ανάλυση που ήταν αρκετά κοντά, το αυξημένο αλκοόλ, η καπνα, και το παραπάνω αλάτι που έριξε, τον έστειλε στο Campbelltown να τρώει χταποδακι πίνοντας springbank

Νομίζω πως οι συγκεκριμένοι διασώθηκαν από το ναυάγιο γιατί βρέθηκαν με σωσίβιο :db:

Πάντα τέτοια, να χουμε κιλότες να δίνουμε! 

Γρήγορα για τον επόμενο κουβά μας

Slàinte 

• Like 3
  • Haha 2
Posted

Προσπαθώ να χακαρω το κινητό του @Makisνα βρω τις φώτο που γέμιζε τα samples και να απαντήσουμε όλοι σωστά. Αφού ξεπεράσει το αρχικό σοκ μετά δεν θα μιλάει σε κανέναν μέχρι τα Χριστούγεννα 😂😂😂

• Haha 6
Posted
2 minutes ago, Chrisous said:

Προσπαθώ να χακαρω το κινητό του @Makisνα βρω τις φώτο που γέμιζε τα samples και να απαντήσουμε όλοι σωστά. Αφού ξεπεράσει το αρχικό σοκ μετά δεν θα μιλάει σε κανέναν μέχρι τα Χριστούγεννα 😂😂😂

Φέτος ξέχασα να βγάλω φωτογραφίες! Το θυμήθηκα βασικά αφού είχα πακετάρει τα δειγματάκια και μετά λυπόμουν να χαλάσω τις συσκευασίες. Οπότε δεν υπάρχουν φωτογραφικά ντοκουμέντα κι επομένως γλίτωσα και το hacking. 😎

• Like 1
  • Haha 1
Posted
2 minutes ago, Makis said:

Φέτος ξέχασα να βγάλω φωτογραφίες! Το θυμήθηκα βασικά αφού είχα πακετάρει τα δειγματάκια και μετά λυπόμουν να χαλάσω τις συσκευασίες. Οπότε δεν υπάρχουν φωτογραφικά ντοκουμέντα κι επομένως γλίτωσα και το hacking. 😎

Αλητεία. Τουλάχιστον γλύτωσα τα λεφτά που τζάμπα θα έδινα στον Ρώσο hacker 😋

• Haha 2
Posted

Με την ευκαρία αυτή, ας ενημερώσουμε τα νεαρά αλλά δραστήρια μέλη του forum οτι άλλο κάπνα, άλλο τύρφη, άλλο γλυκός καπνός πίπας (και μάλιστα όταν λέμε όχι αναμένος, όχι κάπνα).

Ενδεικτικά... https://www.cigarsgalaxy.gr/product/davidoff-english-mixture-pipe-tobacco-el/

image.png

Μας έφαγε την πρωτιά το αλάτι, αλλά από την στιγμή που το βρήκαμε 3 μέλη, μάλλον κάτι γίνεται με τις μύτες μας (μας έχει φάει το Islay τα ρουθούνια). 🤣

• Like 1
  • apo21 changed the title to Islaynder's Blind Sample (Arran 10, 46%, OB)