Jump to content
  • Welcome to our whiskyforum

Dear Guest,

On behalf of whiskyforum.gr and Hellenic Malt Whisky Society, we would like to thank you for visiting our forum. Feel free to navigate to our forum and enjoy content and topics. Always remember that our forum is free for all and if you share the same passion or you just want to be informed about whisky, you are more than welcome to join us!

forum1.jpg

Slainte!

SMWS - 5th Athens Gathering Event - 08.10 / Στις 16:30 στο αγαπημένο ilGiardino

Recommended Posts

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τα μέλη της SMWS στην Ελλάδα σας περιμένουμε για το SMWS Gathering Athens, το 5ο αυτή την φορά.

Φέτος η SMWS γιορτάζει τα 40 χρόνια από την ίδρυσή της (και στα δικά μας HMWS εύχομαι) και ήδη ένα πολύ δυνατό lineup ταξιδεύει για Ελλάδα.

Το μέρος θα ανακοινωθεί μόλις έχουμε και το τελικό οκ από τους ιδιοκτήτες, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα είναι το ilGiardino και η ώρα κλασσικά 13:00.

Τα πράγματα είναι απλά, εσείς φέρνετε την καλή σας διάθεση και εμείς φροντίζουμε για το Lineup. Κόστος υπάρχει μόνο για το φαγητό που θα πάρει ο καθένας.

Προσοχή, φέτος έχουμε και Δημοτικές εκλογές την ίδια μέρα, οπότε μην ξεχάσετε να ψηφίσετε για Δήμαρχο. Όσοι πάνε μετά το event, προσοχή μην ψηφίσετε λάθος Δήμαρχο.

Εκ μέρους της ομάδας (με αλφαβητική σειρά), ευχαριστούμε που μας τιμάτε όλα αυτά τα χρόνια, σας περιμένουμε και φέτος!

@apo21 @DUCATI13 @DMTK @o_koulos @thanasist

gathering-spray-athens1.jpg

• Like 11

• mallios changed the title to SMWS - 5th Athens Gathering Event - 08.10 / Στις 16:30 στο αγαπημένο ilGiardino

Αυτή την φορά, λίγο πιο αργά από προηγούμενες φορές, για να διευκολύνουμε και τους οικοδεσπότες μας, στο αγαπημένο ilGiardino. https://www.ilgiardino.gr/ 

Για όσα μέλη έρθουν για πρώτη φορά https://maps.app.goo.gl/WQftxa8hNBXnZNjk6 

Λόγω της μετάθεσης της ώρας, θα είμαστε λογικά όλοι χορτάτοι από το Κυριακάτικο φαγητό, οπότε θα φροντίσουμε να υπάρχουν ποικιλίες για κάθε τραπέζι και θα ενημερώσουμε για το κόστος ανά άτομο, το οποίο και θα φροντίσουμε να είναι σε λογικά πλαίσια.

Φυσικά, αν κάποιο μέλος θέλει να παραγγείλει επιπλέον, κανένα θέμα.

Σας περιμένουμε λοιπόν,

• Κυριακή 08.10
  • στις 16:30

με ένα ιδιαίτερο Lineup με πολλά και καλά malts και μια συμμετοχή (εμφιάλωση) έκπληξη, για πρώτη φορά σε SMWS Gathering στην Ελλάδα. 

Παρακαλώ να δηλώσουμε συμμετοχή μέχρι Κυριακή 1η Οκτωβρίου!

gathering-spray-athens1.jpg

Από την Σκωτία είναι ήδη στην Αθήνα 14 μπουκάλια τα οποία θα μοιραστούν στα 3 Gatherings που θα γίνουν φέτος!!

2S3A9655.webp

• Like 3

Μέσα κι εγώ, πρώτα ο Θεός.

Για το αν θα έρθω μόνος ή οικογενειακώς θα το ξέρω μάλλον 1-2 ημέρες πριν το event, που θα οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα δραστηριοτήτων των παιδιών.

• Like 1

Επειδή για τις 19:30 έχει οριστεί το εξ'αναβολής παιχνίδι ΑΕΚ-Παναιτωλικός, εμένα θα μου επιτρέψετε κατά τις 18:30 να αποχωρήσω :biggrin1:

Οι Παναθηναϊκοί της παρέας είναι πιο τυχεροί, το δικό τους εξ'αναβολής με Ατρόμητο ορίστηκε για τις 21:30.

• Like 1

7 minutes ago, Wisdom said:

Επειδή για τις 19:30 έχει οριστεί το εξ'αναβολής παιχνίδι ΑΕΚ-Παναιτωλικός, εμένα θα μου επιτρέψετε κατά τις 18:30 να αποχωρήσω :biggrin1:

Θα σε δω να φεύγεις και κατά τις 19:00 θα χαιρετήσω και εγώ!

@mallios +1   @apo21 +1  @DMTK +1  @Eilean a' Cheo  @Tassos Roubeidis +1  @Wisdom @Kariofg77 +2 @Nicolas  @Leftis +1 @DUCATI13 +1 @George Papadogoulas +1  @James +1  @Antonis Stavrianos @Stelios Per + 2 @thanasist @Ρένα  @SimoG +1 @AlexThem13 

Σύνολο 30 άτομα και βλέπουμε.

Χτες επισκεφθήκαμε το ilGiadino με τον σκληρό διαπραγμαυτετή @thanasist

• Επειδή στις 16:30 μάλλον θα έχουμε ήδη φάει, κανονίστηκε να υπάρχουν ποικιλίες ανά τραπέζι (θα υπάρχουν 3 ροτόντες των 10 ατόμων) με κόστος συνολικά 10 ευρώ ανά άτομο. 
  • Αν κάποιο μέλος / φίλος θέλει να παραγγείλει επιπλέον, φυσικά και μπορεί ή επίσης μπορούμε (για ευκολία) να πάρουμε πίτσες ανά τραπέζι.
  • Θα έχουν τελείως δικό μας χώρο, ξεχωριστά από το μαγαζί που θα έχει βάφτιση στις 13:00

Σας περιμένουμε!

Παρακαλώ επιπλέον άτομα μέχρι Παρασκευή για να δώσω και τον τελικό αριθμό μελών. 

• Like 1
  • Haha 1

4 hours ago, mallios said:

@mallios +1   @apo21 +1  @DMTK +1  @Eilean a' Cheo  @Tassos Roubeidis +1  @Wisdom @Kariofg77 +2 @Nicolas  @Leftis +1 @DUCATI13 +1 @George Papadogoulas +1  @James +1  @Antonis Stavrianos @Stelios Per + 2 @thanasist @Ρένα  @SimoG +1 @AlexThem13 

Σύνολο 30 άτομα και βλέπουμε.

Χτες επισκεφθήκαμε το ilGiadino με τον σκληρό διαπραγμαυτετή @thanasist

• Επειδή στις 16:30 μάλλον θα έχουμε ήδη φάει, κανονίστηκε να υπάρχουν ποικιλίες ανά τραπέζι (θα υπάρχουν 3 ροτόντες των 10 ατόμων) με κόστος συνολικά 10 ευρώ ανά άτομο. 
  • Αν κάποιο μέλος / φίλος θέλει να παραγγείλει επιπλέον, φυσικά και μπορεί ή επίσης μπορούμε (για ευκολία) να πάρουμε πίτσες ανά τραπέζι.
  • Θα έχουν τελείως δικό μας χώρο, ξεχωριστά από το μαγαζί που θα έχει βάφτιση στις 13:00

Σας περιμένουμε!

Παρακαλώ επιπλέον άτομα μέχρι Παρασκευή για να δώσω και τον τελικό αριθμό μελών. 

Έλεος πια με τις προβοκάτσιες των Αεκτζήδων!!! Έχω τοποθετηθεί εδώ και βδομαδες ότι θα παραστώ με τα φιάλης και πιθανόν Λελας και οι εγκάθετοι κάνουν κοκοκό!!! Κάτω το καθεστώς μπαλτακου , ζήτω ο κασσελακης και οι άνω των 50 στο χωριό του Μάλλιου !!!

• Haha 2

• apo21 unpinned this topic