Jump to content
  • Dear Guest

On behalf of whiskyforum.gr and Hellenic Malt Whisky Society, we would like to thank you for visiting our forum. Feel free to navigate to our forum and enjoy content and topics. Always remember that our forum is free for all and if you share the same passion or you just want to be informed about whisky, you are more than welcome to join us!

forum21.png

Slainte!

Recommended Posts

Posted

Το φετινό Athens Rum & Whisky Festival, θα πραγματοποιηθεί στις 8 & 9 Δεκεμβρίου 2023 στο νεοκλασικό του Αμαλίας 36, στο κέντρο της Αθήνας.

295583372_382340147358908_2485981018109735134_n.jpg

• Like 2
Posted

Ελπίζω να τα καταφέρω να πάω.

Ανάμεικτα τα συναισθήματα από πέρσι, κάποιες παιδικές ασθένειες ελπίζω να έχουν διορθωθεί.

Κύριο στοιχείο είναι η παρέα, όσοι θέλουμε, κανονίζουμε να πάμε.

• Like 1
Posted

Το επισκέφτηκα με την ησυχία μου (αφού πήρα άδεια εξόδου) την πρώτη μέρα. 

Ομολογώ ότι τα συναιασθήματα παρέμειναν ανάμεικτα (όπως και πέρσι). Είδα πολλούς φίλους, είχαμε πολύ γέλιο και χαβαλέ μεταξύ μας, αλλά προσωπικά επιβεβάιωσα την περσινή αίσθηση ότι ο χώρος δεν είναι κατάλληλος για festival. Μπορεί να υπάρχει πολύς κόσμος (φέτος νομίζω ήταν πιο δυνατό από πέρσι) αλλά ο χώρος δεν βοηθάει (κατά την ταπεινή μου άποψη) καθόλου. 

Η αίσθηση ότι έχεις χαθεί και δεν ξέρεις αν έχεις ήδη επισκεφθεί έναν χώρο υπήρχε και φέτος, τα περίπτερα όπως έχουν στηθεί μέσα σε ένα σπίτι (στην ουσία), δεν βοηθάνε και θέλει προσπάθεια για να βρείς όλα τα περίπτερα. 

Έλειψαν και αρκετές εταιρείες (ίσως χρονικά η περίοδος να μην είναι καλή ή να έχουν κλείσει τα marketing budgets) και πιστεύω ότι η ομάδα (εξαιρετικά φιλόξενη πάντα) πρέπει να το δει αυτό.

Στο διαταύτα.

Στα θετικά

• Έκπληξη το Matsui (και τα δυο που δοκίμασα - ευχαριστώ πολύ τον υπεύθυνο στο περίπτερο) 
  • Πολύ καλή προσπάθεια το peated Waterford, το Organic είναι love of hate
  • Δύσκολο πείραμα για το Aberlour να βγάλει κάτι χωρίς καθόλου sherry casks,  A’bunadh Alba, κατά την προσωπική μου άποψη ήταν η πολύ ευχάριστη έκπληξη του AR&WF
  • @Simostag άλλη μια φορά εξαιρετικά φιλόξενος, αν μέναμε λίγο ακόμα θα ανοίγαμε τα πάντα, νομίζω το Benriach 16 είναι ένα εξαιρετικό whisky. Επιβεβαίωσα ότι το Fettercairn 12 κακώς μένει εκτός από αρκετών τα ραντάρ, είναι πολύ καλό και σαν εισαγωγικό malt "πατάει" αρκετά άλλα με πιο βαρύ όνομα.

Στα αρνητικά.

Αυτό δεν είναι exclusive. Ούτε ο χώρος, ούτε το στήσιμο (φέτος άλλαξε θέση το τραπέζι για να περιορίζει την πρόσβαση γύρω γύρω και όλα όσα αυτή δημιουργεί) ούτε και τα malts που υπήρχαν στο τραπέζι (νομίζω πέρσι είχε μεγαλύτερη ποικιλία), και αυτό μάλλον έχει να κάνει με τους εκθέτες και τις προσφορές. Θέλει δουλίτσα αυτό το κομμάτι, αλλά δεν βλέπω πως θα βελτιωθεί στον υπάρχοντα χώρο. (ιδέες και λύσεις πάντα βρίσκονται).

Εύχομαι στην ομάδα που το διοργανώνει να είναι μαζί μας και του χρόνου, να κάνουν ένα ακόμα καλύτερο event και ελπίζω οι εταιρείες (εισαγωγικές κλπ) στην Ελλάδα να έχουν μεγαλύτερη συμμετοχή του χρόνου.

• Like 2