Jump to content
  • Welcome to our whiskyforum

Dear Guest,

On behalf of whiskyforum.gr and Hellenic Malt Whisky Society, we would like to thank you for visiting our forum. Feel free to navigate to our forum and enjoy content and topics. Always remember that our forum is free for all and if you share the same passion or you just want to be informed about whisky, you are more than welcome to join us!

forum21.png

Slainte!

Cut Your Wolf Loose - Brighton, UK

Recommended Posts

Επισκεπτόμενος την αγαπημένη μου ξαδέρφη στο Brighton έκανα την αναζήτησή μου για whisky bars κι έπεσα πάνω στο εξαιρετικό Cut Your Wolf Loose! Οι ιδιοκτήτες του πολύ όμορφου αυτού bar, το οποίο λειτουργεί και ως whisky shop, έχουν στην κατοχή τους και πολλά βαρέλια τα οποία θα εμφιαλώνουν σιγά-σιγά τα επόμενα χρόνια. Δείγματα - μπουκάλια από αυτά τα βαρέλια υπάρχουν στο μαγαζί και σερβίρονται κανονικά στους πελάτες σε πολύ λογικές τιμές. Έχουν ήδη κυκλοφορήσει 8 ή 9 δικές τους εμφιαλώσεις με πολύ ιδιαίτερα labels τα οποία έχουν φιλοτεχνήσει ντόπιοι street artists, δουλειές των οποίων υπάρχουν και στο ίδιο το μπαρ. Δύο βραδιές το επισκέφτηκα, το κλίμα είναι πολύ φιλικό, τα παιδιά που δουλεύουν εκεί λατρεύουν το ουίσκι και έχουν ακόρεστη όρεξη για σχετική συζήτηση και η συλλογή από ανεξάρτητες εμφιαλώσεις είναι πραγματικά εντυπωσιακή! Ανεβάζω κάποιες φωτογραφίες από τις δύο επισκέψεις μου. Το μαγαζί είναι στην καρδιά του Brighton, μες στα North Lanes, η ακριβής διεύθυνση είναι Trafalgar Street 23. Ο χώρος είναι μικρός και πανέμορφος, ό,τι πρέπει για ουισκοκατάσταση. 25 ml τα drams και μπορείς να βρεις αξιοπρεπέστατες εμφιαλώσεις με 5 λίρες! Σερβίρουν και ωραία cocktails με βάση το ουίσκι.

Υ.Γ. Το Islay Blended Malt που δοκίμασα με ενημέρωσαν ότι είναι teaspooned Laphroaig και πραγματικά σκοτώνει!!! Δυστυχώς sold out, είχαν μια τελευταία φιάλη την οποία άνοιξαν για να το δοκιμάσω. Το Clynelish εξαιρετικό, μου είπαν ότι θα το εμφιαλώσουν πιθανότατα μες στον επόμενο 1,5 χρόνο. Τα bourbon δυστυχώς δεν τα δοκίμασα, τα πήρε ο φίλος Πέτρος την δεύτερη φορά που πήγα μαζί του.

https://cutyourwolfloose.com/

Adelphi.jpg

Weller.jpg

Pappy.jpg

clynelish.jpg

Laphro.jpg

Bruich.jpg

• Like 8