Jump to content
  • Welcome to our whiskyforum

Dear Guest,

On behalf of whiskyforum.gr and Hellenic Malt Whisky Society, we would like to thank you for visiting our forum. Feel free to navigate to our forum and enjoy content and topics. Always remember that our forum is free for all and if you share the same passion or you just want to be informed about whisky, you are more than welcome to join us!

forum21.png

Slainte!

Recommended Posts

Posted

Το ταξίδι τελείωσε, οι φωοτγραφίες χιλιάδες και οι αναμνήσεις πολλές, ας πιούμε και ένα ποτάκι πριν φύγει ο @gtril και επιστρέψει σε αυτό το πανάσχημο νησί που λέγεται Σαντορίνη.

Για όσους δεν έχουν ξαναέρθει

https://maps.app.goo.gl/6KLe4cebte9bmkTy9

θα μας περιμένει το πιο speakeasy πατάρι στην Αθήνα, αλλά καθόμαστε και έξω και γενικά όπου θέλουμε. Σημαντικό hint, δίπλα η ομαδα του Dude έχουνε και πολύ καλό περκεράκι (που έρχεται και στο μαγαζί).

@gtril @thanasist @DUCATI13 @mallios @apo21 (μάλλον)

• Like 2
Posted

Μια ακόμα όμορφη βραδιά, με πολύ γέλιο, (πολύ!!!) έκτακτες συμμετοχές γυναικείου φύλου, αλλά και μια έντονη απογοήτευση, στεναχώρια, προσμονή μήπως και αλλάξει κάτι.

Εκεί που όλα πήγαιναν καλά, σε μάζωξη του forum, χωρίς προειδοποίηση, χωρίς ντροπή, χωρίς να σκεφτεί κανέναν, ακούστηκε η λέξη vegeterian!

Κάτι έσπασε μέσα μου, ένιωσα ένα κενό κι ας είχα φάει περκερακι. Η σκέψη μου πήγε σε όλα μας τα αδέρφια που δίνουν τον αγώνα, πηρούνι πηρούνι, χέρι χέρι, παϊδάκι παϊδάκι, σούβλα σούβλα για όλους εμάς.

Έπιασα αγκαλιά το Mackmyra, σκέφτηκα όλες αυτές τις πrovatines που ήρθαν στην Ελλάδα και πίστεψα πως όλα θα διορθωθούν.

Χτύπημα του @thanasist που έδινε συνταγή για σουβλάκι μανιτάρια, ενώ το μπρόκολο στα κάρβουνα με αποτελείωσε.

@Vaggelis82 @Islaynder @D.M. @DMTK που πάει αυτός ο κόσμος!!!

Vegetarian σε εκδήλωση του forum...

@Wisdom συνοδοιπορε.... Δεν ξέρω τι να κάνω.

@o_koulos βοήθα κι εσύ!!!

• Haha 6
  • YES 1
Posted
34 minutes ago, mallios said:

Εκεί που όλα πήγαιναν καλά, σε μάζωξη του forum, χωρίς προειδοποίηση, χωρίς ντροπή, χωρίς να σκεφτεί κανέναν, ακούστηκε η λέξη vegeterian!

Κάτι έσπασε μέσα μου, ένιωσα ένα κενό κι ας είχα φάει περκερακι. Η σκέψη μου πήγε σε όλα μας τα αδέρφια που δίνουν τον αγώνα, πηρούνι πηρούνι, χέρι χέρι, παϊδάκι παϊδάκι, σούβλα σούβλα για όλους εμάς.

Μια φορά δεν ήρθα και το ξεφτιλίσατε?

May be an image of 1 person and text that says 'MH ΤΡΩΤΕ ΣΤΑΦΥΛΙΑ!!! ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΕ TO ΑΚΟΜΑ ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ!'

• Haha 7
Posted

Μια πολύ όμορφη πριβέ βραδιά στο πατάρι!!Γελιο…πολύ!!!Το μαρτυρούν και οι φωτό παρακάτω και υπάρχει και βίντεο αλλά αυτό στα ενδότερα!!😉 Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που κατάφεραν να παρευρεθούν και να τους δω πριν φυγω για το νησί.Δυστυχως δεν μπόρεσα να δω και τους υπόλοιπους αλλά Ελπιζω να τα καταφέρω τον Ιανουάριο που θα ξαναέρθω.Απο τα αποστάγματα της βραδιάς ξεχώρισα το Glenallachie για μένα ήταν ο Νικητης της βραδιάς  στην συνέχεια το 18αρι balvenie και το penderyn που μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον στην γεύση παροτι δεν είχε τόσο καλό σώμα.Το Loch Lomond ευκολοπιοτο γλυκόπιοτο αλλά πέραν των αναμνήσεων απο το ταξίδι μας στην Σκωτία που μας ξύπνησε δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο.Οσο για τον φίλο και συνονόματο vegetarian πιστευω τρόμαξε λιγάκι όταν είδε το δώρο που μου πήρε η Αλεξ για τα Χριστούγεννα (ένα θηρίο μπάρμπεκιου υγραερίου για να τρώμε παϊδακια κάθε μέρα)!!😂

Η έκπληξη της βραδιάς ο guest star ο James!!!

IMG_2503.jpeg

IMG_2500.jpeg

IMG_2499.jpeg

IMG_2508.jpeg

IMG_2507.jpeg

IMG_2510.jpeg

• Like 13
Posted

Χαιρετησαμε κ ευχηθηκαμε καλή επιστροφή στο νησί στον @gtril, έτσι όπως έπρεπε, με πολύ και καλο ουίσκυ, νόστιμα μπέργκερακια και μπόλικο κέφι.

Cheers και Slainte ωρε lads, παλληκάρια και ωραίες κυρίες!

IMG_20231127_213224.jpg.bdb234f230656621ac073657bcb8ee5c.jpg

• Like 9
Posted
59 minutes ago, gtril said:

ένα θηρίο μπάρμπεκιου υγραερίου για να τρώμε παϊδακια κάθε μέρα!!😂

IMG_2503.jpeg

θηρίο μπάρμπεκιου, παϊδακια κάθε μέρα και κόκκινο παντελόνι δεν ταιριάζουν Γιώργαρε...:biggrin1:

• Like 1
  • Haha 4
Posted

Τι δοκιμάσαμε αναλυτικά.

Rebel Yell Straight Bourbon Whiskey The Deep South, 40% by @DUCATI13

Penderyn Sherrywood NAS, 46% by @DUCATI13

Mackmyra Ambassadör 10y.o. , Vintage 2012, Bottled 2022 48,8% by @mallios

Loch Lomond Rioja Finish, The Open Special Edition 151st Royal Liverpool, 46% by @gtril

His Excellency Burnside 18y.o., vintage 1998, Blended Malt, 45,6% by @thanasist

GlenAllachie 10y.o., Vintage 2010, Chinquapin barrel, Cask number 4558, selected for Trinity Wines,  62,4% by @Celtic

To GlenAllachie ξεχώρισε για μένα! 

Άντε και στα επόμενα! 

• Like 9
Posted
On 11/28/2023 at 2:13 PM, mallios said:

ακούστηκε η λέξη vegeterian!

Τι εννοείς?? Πώς?? Σε ανέκδοτο, όπως "ήταν 2 vegetarian.."?? Που μπλεξατε?!?!

• Haha 3
Posted
1 hour ago, Vaggelis82 said:

Τι εννοείς?? Πώς?? Σε ανέκδοτο, όπως "ήταν 2 vegetarian.."?? Που μπλεξατε?!?!

Δεν μας τα εξήγησαν αυτά. Ποιος, πως και γιατί?

• Haha 1
  • YES 1
Posted
8 hours ago, SimoG said:

Δεν μας τα εξήγησαν αυτά. Ποιος, πως και γιατί?

Να ήσασταν εκεί!

• Like 1
  • YES 2
Posted

Ωραία βραδιά όπως πάντα με φίλους και το αγαπημένο μας ουίσκι αντε και στο επόμενο σύντομα.

Για vegan μόνο o @DMTK μπορεί να μας μιλήσει!

• Like 4
  • Haha 1