Jump to content
  • Welcome to our whiskyforum

Dear Guest,

On behalf of whiskyforum.gr and Hellenic Malt Whisky Society, we would like to thank you for visiting our forum. Feel free to navigate to our forum and enjoy content and topics. Always remember that our forum is free for all and if you share the same passion or you just want to be informed about whisky, you are more than welcome to join us!

forum21.png

Slainte!

Recommended Posts

Posted

Δεν χρειάζονται και πολλά λόγια.

Έρχεται ο @Corry Vreckan παρέα με το είδωλο @Makis , τι άλλο θέλουμε για να κάνουμε μία μάξωξη για να ζεσταθούμε για το πάρτυ μας?!

• Like 2
  • Haha 1
Posted

Ε θα φέρω και εγώ ένα μπουκαλάκι για το καλό! Επίσης το ότι έχουμε επίσκεψη δύο μελών από μακριά δεν το κάνει ειδική περίσταση;

• Like 2
  • YES 1
Posted

Κι εγώ θα φέρω μπουκάλι, επίσης θα έχω 1 μπουκάλι του @DMTK και 2 του @Islaynder που άφησαν στην Θεσσαλονίκη και τα δοκιμάσαμε.

• Like 3
Posted
1 hour ago, apo21 said:

Επίσης το ότι έχουμε επίσκεψη δύο μελών από μακριά δεν το κάνει ειδική περίσταση;

Με την εξουσία που έχω ως Μοντίφικας :biggrin1: το χρήζω αυτομάτως "ειδική περίστασή" οπότε δεν ισχύει κανένας περιορισμός.

Κι εγώ μπουκάλι 

• Like 4
  • Haha 1
  • YES 1
Posted
1 hour ago, Makis said:

Κι εγώ θα φέρω μπουκάλι, επίσης θα έχω 1 μπουκάλι του @DMTK και 2 του @Islaynder που άφησαν στην Θεσσαλονίκη και τα δοκιμάσαμε.

εσύ να μην φέρεις τίποτα γιατί θα μάθεις τι σημαίνει πρωτευουσιάνικες φάπες! 

• Haha 2
  • YES 3
Posted
9 hours ago, Corry Vreckan said:

@Celtic

εσένα θα έχω και τα "πουλιά" σου μαζί(με το συμπάθειο).

Ώπα τι έχουμε εδώ? Είναι σίγουρα ταβέρνα ο Ζάχος?

• Haha 3
Posted
10 hours ago, Islaynder said:

Ώπα τι έχουμε εδώ? Είναι σίγουρα ταβέρνα ο Ζάχος?

Μωρέ ταβέρνα είναι, αλλά βασικά θα προτιμούσα ο αεκτζής @mallios να κανόνιζε αντί για Ζάχο σε κανένα κεμπαπτζίδικο στη Ν. Φιλαδέλφεια....

• Like 2
  • Haha 2
  • YES 1
Posted
56 minutes ago, Celtic said:

Μωρέ ταβέρνα είναι, αλλά βασικά θα προτιμούσα ο αεκτζής @mallios να κανόνιζε αντί για Ζάχο σε κανένα κεμπαπτζίδικο στη Ν. Φιλαδέλφεια....

Δεν έχεις καταλάβει ακόμα ότι ο @mallios είναι πιο γάβρος κι από τους γάβρους. Για την ακρίβεια είναι κιτρινόγαβρος, τους θαυμάζει και προσπαθεί να τους μοιάσει, μέχρι και στα στέκια τους συχνάζει.

• Haha 2
  • YES 1
Posted
1 hour ago, Celtic said:

Επόμενη φορά, promised! Και έχει και καλά μαγαζιά εκεί. 

Για να "παραπονεθώ" κι εγώ λίγο, ακόμα περιμένω τον @DUCATI13 να προτείνει βαζελοκαφενειομεζεδοπωλείο!

Posted
8 minutes ago, mallios said:

Επόμενη φορά, promised! Και έχει και καλά μαγαζιά εκεί. 

Γιατι όχι τώρα? Και αφήνουμε τον Ζάχο για επόμενη φορά.....να πιάσει Άνοιξη να ταιριάξουν καλύτερα τα θαλασσινά.....

Posted
1 hour ago, Celtic said:

Γιατι όχι τώρα? Και αφήνουμε τον Ζάχο για επόμενη φορά.....να πιάσει Άνοιξη να ταιριάξουν καλύτερα τα θαλασσινά.....

Boyzzzzz κανονίστε όπου θέλετε.

Το βασικό είναι το πάρτι μας και φυσικά να βρεθούμε πριν με τα παιδιά.

• Like 1
Posted

Φιλαδέλφεια θέλει ο βαζελος @Celtic , από Σαλόνικα έρχεται το είδωλο @Makis, νομίζω ότι ο τέλειος συνδυασμός είναι ένα ντεμεκ μέρος με μεζέδες.

https://www.tripadvisor.com.gr/Restaurant_Review-g3617736-d18340449-Reviews-Ntemek_Mezedopoleio-Nea_Filadelfia_Attica.html

https://www.gastronomos.gr/magazi/ntemek/63954/

Αν συμφωνείτε, πείτε για να πάρω τηλέφωνο να δω αν γίνεται να φέρουμε και μπουκάλια μας.

• Like 1
  • Wow 1
Posted
58 minutes ago, Celtic said:

Εγώ συμφωνώ, σωστά ξηγιεσαι. Αν δεν έχουν πρόβλημα οι άλλοι και ειδικά ο @Corry Vreckan

Μίλησα με Ντεμεκ.

Δεν έχουν θέμα να πάμε μπουκάλια. Οπότε κλείνουμε εκεί. Οι κριτικές είναι εξαιρετικές.

Ντεμέκ Μεζεδοπωλείο

https://g.co/kgs/FH8j9pv

• YES 3
  • mallios changed the title to Ζεσταινόμαστε για το party! 6 Φεβρουαρίου στο Ντεμεκ
Posted

Εντάξει παιδιά το βασικό είναι να βρεθούμε οπουδήποτε.

Θα ήθελα να δω και λίγο τους γονείς μου πριν έρθω, είναι λίγο σφιχτό το πρόγραμμα αλλά το έχω νομίζω.

• Like 3
Posted

αυτη  τη βδομαδα του φεβρουαριου θα ειμαι εκτος. καλα να περασετε και στις 2 συναντησεις

Posted

Και εγώ μέσα θα τα καταφέρω αφού θα έρθουν τα παιδιά από μακριά αλλά θα αργήσω .

θα σε παω άλλη φορά αν και κρυφό Παναθα που είσαι @mallios.

• Like 2
  • Haha 1
Posted

Πιστεύω θα τα καταφέρω να έρθω εδώ, αδέρφια, γιατί στο speak easy δυστυχώς δεν μπορώ 🥃 

• Like 1
Posted

Είναι δύσκολη ημέρα, αλλά πώς γίνεται να λείψω σε συνάντηση πρώτη φορά στα Άγια Χώματα;

Θα κάνω τα πάντα να είμαι εκεί ή έστω να περάσω για λίγο!

• Like 3
  • Haha 1
Posted
2 hours ago, Wisdom said:

Είναι δύσκολη ημέρα, αλλά πώς γίνεται να λείψω σε συνάντηση πρώτη φορά στα Άγια Χώματα;

Θα κάνω τα πάντα να είμαι εκεί ή έστω να περάσω για λίγο!

Στην Ηλεία θα γίνει η συνάντηση;; Ν. Φιλαδέλφεια νόμιζα

• Haha 3
Posted

Αυτόν τον Κέλτη καιρό έχουμε να τον δούμε, άκουσα ότι έχει αγριέψει πολύ...

6.webp

• Like 1
  • Haha 9