Jump to content
  • Dear Guest

On behalf of whiskyforum.gr and Hellenic Malt Whisky Society, we would like to thank you for visiting our forum. Feel free to navigate to our forum and enjoy content and topics. Always remember that our forum is free for all and if you share the same passion or you just want to be informed about whisky, you are more than welcome to join us!

forum21.png

Slainte!

Whisky Live Athens 2024 - Συμμετοχή του whiskyforum | 2-3 Μαρτίου 2024  

19 members have voted

1. 1. Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

• Σε όλη την διάρκεια - 13:00 με 22:00
      5
    • Μπορώ 13:00 - 16:00
      3
    • Μπορώ 16:00 - 19:00
      5
    • Μπορώ 19:00 - 22:00
      4
    • Δεν μπορώ το Σάββατο 2 Μαρτίου
      5
  2. 2. Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

• Σε όλη την διάρκεια - 13:00 με 22:00
      6
    • Μπορώ 13:00 - 16:00
      2
    • Μπορώ 16:00 - 19:00
      1
    • Μπορώ 19:00 - 22:00
      4
    • Δεν μπορώ την Κυριακή
      7

Recommended Posts

Posted

Αγαπητά μέλη,

Όπως ξέρετε οι πιο πολλοί,  στις 2 και 3 Μαρτίου 2024 θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα για μια ακόμα φορά το Whisky Live. Οι πιο παλιοί είναι λίγο πιο έμπειροι στο κομμάτι της συμμετοχής σε αυτή την εκδήλωση. 

H HMWS και το whiskyforum σε συνεργασία με τους διοργανωτές θα βρίσκεται εκεί σε αυτό το εορταστικό διήμερο για το whisky. Από πλευράς μας θα συμμετέχουμε με τουλάχιστον ένα ιδαιίτερα εκπαιδευτικού χαρακτήρα σεμινάριο και είμαστε σε διαρκή επαφή με τους διοργανωτές για επιπλέον πράγματα. 

Ένα τέτοιο event θέλει φυσικά την βοήθεια και προσφορά των μελών και ελπίζουμε να σας έχουμε κοντά μας. 

Το topic αυτό ανοίγει για να "οργανωθούμε" λίγο, και να δώσουμε το δικό μας στίγμα σε αυτή την γιορτή για το whisky. Οι ημερομηνίες είναι  γνωστές και όπως και πέρσι το WL θα είναι Σ/Κ οπότε είναι εύκολο να κανονίσουμε τον χρόνο μας και την συμμετοχή μας.

Παρακαλώ συμπληρώστε σε ποια timeslots θα μπορέσετε να παραυρεθείτε στο περίπτερό μας για να βοηθήσετε αλλά και αν κάποια μέρα δεν μπορείτε ώστε να οργανώσουμε τον χρόνο μας και την συμμετοχή μας. Μόλις έχω επιπλέον πληρφοφορίες για εισιτήρια κλπ, θα ενημερώσω ανάλογα.

Οι ερωτήσεις είναι multiple choice (δέχονται παραπάνω από μία απάντηση)

Θα ακολουθήσει και zoom meeting για περισσότερη ενημέρωση και οργάνωση για τα διαδικαστικά. 

• Like 1
Posted

Κυριακή θα είμαι όλη μέρα εκεί. Το Σάββατο λογικά θα κάνω τουρισμό στον χώρο. Αλλά θα έρχομαι σαν μπαλαντέρ αν θέλετε. 

• Thanks 1
Posted

Κυριακή 3 Μαρτίου 2024 (13:00 με 22:00) 

Είναι η τρίτη φορά που ψηφίζω και δεν εμφανίζεται η ψήφος μου ( @apo21 δες το λίγο, όταν μπορέσεις) 

Posted
31 minutes ago, DMTK said:

Κυριακή 3 Μαρτίου 2024 (13:00 με 22:00) 

Είναι η τρίτη φορά που ψηφίζω και δεν εμφανίζεται η ψήφος μου ( @apo21 δες το λίγο, όταν μπορέσεις) 

Μπορείς να βάλεις στο Σάββατο ότι δεν μπορείς καθόλου? Χρειάζεται ψήφο και στις δύο μέρες για να πάρει την ψήφο 

• Thanks 1
Posted
35 minutes ago, apo21 said:

Μπορείς να βάλεις στο Σάββατο ότι δεν μπορείς καθόλου? Χρειάζεται ψήφο και στις δύο μέρες για να πάρει την ψήφο 

κομπλέ, θενκς! 

• Thanks 1
  • 2 weeks later...
Posted

@Leftis @Judge Skin @corpus @Wisdom @sir mihas  @DMTK @thanasist @Vaggelis82 @Bandit Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου και Τρίτη 27 Φεβρουαρίου στις 9:30 μπορούμε να κάνουμε zoom meeting για να μιλήσουμε για το event.

Δεν χρειάζεται να δηλώσετε σε ποιο μπορείτε, θα γίνουν και τα δύο. Αν μπούμε όλοι την Δευτέρα, τότε εννοείται δεν θα γίνει της Τρίτης. 

=====================================

Δευτέρα 26.02

Ioannis Mallios is inviting you to a scheduled Zoom meeting.

Topic: WhiskyLive preparation
Time: Feb 26, 2024 09:30 PM Athens

Join Zoom Meeting
https://us04web.zoom.us/j/76358572371?pwd=SU7BeyPfNOiA3QqW7rob3JExiZ4eja.1

Meeting ID: 763 5857 2371
Passcode: 4qduE2

=============================================

Τρίτη 27.02

Ioannis Mallios is inviting you to a scheduled Zoom meeting.

Topic: Whisky Live preparation
Time: Feb 27, 2024 09:30 PM Athens

Join Zoom Meeting
https://us04web.zoom.us/j/75263609035?pwd=jbtQN3LhbtP3YaQNBYxHTyGzqm1y6m.1

Meeting ID: 752 6360 9035
Passcode: 3bR0ix

================================================

• Like 4
Posted

Εν όψει whisky live και επειδή το forum όπως έχουμε τονίσει πολλάκις είναι αχανές, σε περιεχόμενο, υλικό και πληροφορία, μια μικρή, συνοπτική παρουσίαση των δέκα βασικότερων τομέων του forum (κατά την άποψή μου), προκειμένου να μας γνωρίσει κάποιος:

1. Τι έχουμε δοκιμάσει Α-Ζ & Photos / Videos ΕΔΩ [1037 τα διαφορετικά whiskies που έχουμε δοκιμάσει μέχρι στιγμής (πολλά από αυτά παραπάνω από μία φορά) σε συναντήσεις μας].

2. Απολογισμοί παρελθόντων ετών ΕΔΩ

3. HMWS and Whiskyforum Exclusives & Interviews (Συνεντεύξεις και οι εμφιαλώσεις μας) ΕΔΩ

4. Περιεχόμενα της ενότητας Whiskypedia ΕΔΩ

5. Whiskies (Παρουσιάσεις - Αξιολογήσεις) ΕΔΩ (μέχρι σήμερα έχουν παρουσιαστεί 812 whiskies)

6. Παρουσιάσεις αποστακτηρίων ΕΔΩ (146 μέχρι σήμερα, συν ειδικά αφιερώματα σε αποστακτήρια)

7. Εκδηλώσεις του forum ΕΔΩ

8. Τα ταξίδια μας ΕΔΩ

9. Εκδηλώσεις της SMWS στην Ελλάδα (στο πλαίσιο του προγράμματος affiliate με την HMWS) ΕΔΩ

10. HMWS και Whiskyforum - Κοινωνική συνεισφορά ΕΔΩ

• Like 8
Posted
On 2/23/2024 at 11:14 AM, DMTK said:

1. Τι έχουμε δοκιμάσει Α-Ζ & Photos / Videos ΕΔΩ

Σύμφωνα με τις λίστες, 1037 τα διαφορετικά whiskies που έχουμε δοκιμάσει (πολλά από αυτά παραπάνω από μία φορά) σε συναντήσεις μας, χωρίς νομίζω να έχουν καταγραφεί αυτά των τελευταίων μαζώξεων.

• Like 1
  • Thanks 1
  • YES 1
Posted
10 hours ago, Wisdom said:

χωρίς νομίζω να έχουν καταγραφεί αυτά των τελευταίων μαζώξεων.

Ισχύει αυτό, πρέπει κάποιο μέλος να το αναλάβει. 

Posted
2 hours ago, mallios said:

Ισχύει αυτό, πρέπει κάποιο μέλος να το αναλάβει. 

Τα έχω έτοιμα. Δεν χρειάζεται. Απλά δεν έχω ενημερώσει την λίστα. Οι δύο τελευταίες έχουν μείνει. Απλά μαζεύω 3-4 εκδηλώσεις για να τα κάνω πακέτο 

• Like 3
  • Thanks 3
Posted
9 minutes ago, apo21 said:

Τα έχω έτοιμα. Δεν χρειάζεται. Απλά δεν έχω ενημερώσει την λίστα. Οι δύο τελευταίες έχουν μείνει. Απλά μαζεύω 3-4 εκδηλώσεις για να τα κάνω πακέτο 

Και στο banner 1000+ εμφιαλώσεις δοκιμάστηκαν

Posted
28 minutes ago, SimoG said:

Και στο banner 1000+ εμφιαλώσεις δοκιμάστηκαν

Στο φόρουμ έχουμε κάνει 800+ reviews. Το πόσα έχουμε καταναλώσει είναι άλλη υπόθεση. 

• Like 1
Posted
On 2/25/2024 at 11:33 AM, apo21 said:

Στο φόρουμ έχουμε κάνει 800+ reviews. Το πόσα έχουμε καταναλώσει είναι άλλη υπόθεση. 

Δεν συμφωνώ. Πρώτον, τα reviews μπορεί να είναι εντελώς ατομικά. Δεύτερον, αν θεωρούμε το banner ως προωθητικό μέσο, εγώ προσωπικά θα εντυπωσιαζόμουν λιγότερο από το "αν κάνω login στο website τους θα βρω γευστικές δοκιμές στα ελληνικά για 800 whiskies" αλλά πολύ περισσότερο θα ψηνόμουν από τη σκέψη "τούτοι εδώ σε 15 χρόνια έχουν δοκιμάσει σε συναντήσεις τους 1000 διαφορετικές ετικέτες whisky, θέλω κι εγώ να γίνω μέλος αυτής της παρέας, εξάλλου γι αυτό ήρθα και στο Whisky Live".

• Like 3
Posted
12 minutes ago, Wisdom said:

Δεν συμφωνώ. Πρώτον, τα reviews μπορεί να είναι εντελώς ατομικά. Δεύτερον, αν θεωρούμε το banner ως προωθητικό μέσο, εγώ προσωπικά θα εντυπωσιαζόμουν λιγότερο από το "αν κάνω login στο website τους θα βρω γευστικές δοκιμές στα ελληνικά για 800 whiskies" αλλά πολύ περισσότερο θα ψηνόμουν από τη σκέψη "τούτοι εδώ σε 15 χρόνια έχουν δοκιμάσει σε συναντήσεις τους 1000 διαφορετικές ετικέτες whisky, θέλω κι εγώ να γίνω μέλος αυτής της παρέας, εξάλλου γι αυτό ήρθα και στο Whisky Live".

Δεκτό, απλά δεν έχει πρόσβαση να διαβάσει και να μελετήσει αυτά που έχουμε καταναλώσει αλλά αυτά που έχουμε περιγράψει. Εγώ στην αρχή ψώνιζα βάση των δικών σας reviews και του Whisky Vault στο Youtube.  Έχουμε μέχρι του χρόνου λοιπόν να το αλλάξουμε αυτό και να κάνουμε τον αριθμό τετραψήφιο. 

Posted

Νομίζω ότι και οι δύο απόψεις (reviews vs tasted) έχουν βάση. Απλά αν το δούμε από την πλευρά της παρέας και με τον άτυπο κανόνα ότι τίποτα δεν μπαίνει στο "τι έχουμε πιει" αν δεν το έχουν δοκιμάσει τουλάχιστον 3 μέλη, τότε η προσέγγιση του @Wisdom με ένα σύντομο wording (e.g. more than 1000 whiskies tasted) είναι πολύ κοντά.

Απλά Τετάρτη να έχουμε το τελικό για να το πάω Πέμπτη για εκτύπωση.

Posted
41 minutes ago, apo21 said:

Δεκτό, απλά δεν έχει πρόσβαση να διαβάσει και να μελετήσει αυτά που έχουμε καταναλώσει αλλά αυτά που έχουμε περιγράψει. Εγώ στην αρχή ψώνιζα βάση των δικών σας reviews και του Whisky Vault στο Youtube.  Έχουμε μέχρι του χρόνου λοιπόν να το αλλάξουμε αυτό και να κάνουμε τον αριθμό τετραψήφιο. 

Δεν λέω να μπει το ένα αντί του άλλου στο banner. Και τα δύο είναι διαφορετικά μεταξύ τους, σημαντικά και εντυπωσιακά.

26 minutes ago, mallios said:

η προσέγγιση του @Wisdom με ένα σύντομο wording (e.g. more than 1000 whiskies tasted) είναι πολύ κοντά.

Είναι σημαντικό να υπάρχει ταυτόχρονη αναφορά και σύνδεση με τις συναντήσεις μελών για να καταλάβει κάποιος ότι μπορεί και ο ίδιος ως νέο μέλος να δοκιμάσει αρκετά διαφορετικά whiskies σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Posted

@apo21 Με μικρότερη γραμαμτοσειρά μπορεί να μπει ?

More than 800 reviews

More than 1000 whiskies tasted

• Like 1
Posted
11 minutes ago, mallios said:

@apo21 Με μικρότερη γραμαμτοσειρά μπορεί να μπει ?

More than 800 reviews

More than 1000 whiskies tasted

Θα ενημερώσω. Αλλα όχι άλλες αλλαγές. Χάρη μας κάνει η συνάδελφος. 

• Like 2
Posted
3 minutes ago, apo21 said:

Θα ενημερώσω. Αλλα όχι άλλες αλλαγές. Χάρη μας κάνει η συνάδελφος. 

Εγώ για κάτι κάρτες πριν λίγα χρόνια, έγραψα δίτομο έργο ...:biggrin1:

• Haha 4
Posted
1 hour ago, DMTK said:

Εγώ για κάτι κάρτες πριν λίγα χρόνια, έγραψα δίτομο έργο ...:biggrin1:

Να ξαναβγάλεις κάρτες και να κανονίσουμε για HMWS / Whiskyforum.gr glencairns!

• Haha 1