Jump to content
  • Dear Guest

On behalf of whiskyforum.gr and Hellenic Malt Whisky Society, we would like to thank you for visiting our forum. Feel free to navigate to our forum and enjoy content and topics. Always remember that our forum is free for all and if you share the same passion or you just want to be informed about whisky, you are more than welcome to join us!

forum21.png

Slainte!

Whisky Live Athens 2024 - Συμμετοχή του whiskyforum | 2-3 Μαρτίου 2024  

19 members have voted

1. 1. Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

• Σε όλη την διάρκεια - 13:00 με 22:00
      5
    • Μπορώ 13:00 - 16:00
      3
    • Μπορώ 16:00 - 19:00
      5
    • Μπορώ 19:00 - 22:00
      4
    • Δεν μπορώ το Σάββατο 2 Μαρτίου
      5
  2. 2. Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

• Σε όλη την διάρκεια - 13:00 με 22:00
      6
    • Μπορώ 13:00 - 16:00
      2
    • Μπορώ 16:00 - 19:00
      1
    • Μπορώ 19:00 - 22:00
      4
    • Δεν μπορώ την Κυριακή
      7

Recommended Posts

Posted

Πρώτη φορά για μένα με τις καλύτερες εντυπώσεις. Ειδικά ο Νικόλας είχε τους πιο μεγάλους φάν. Σε πολλές περιπτώσεις είχαμε περισσότερο κόσμο από άλλα σταντ και τη μεγαλύτερη ποικιλία για δοκιμή. Χάρηκα που γνώρισα και μίλησα με παλιά και νέα μέλη του φόρουμ. Και του χρόνου να είμαστε καλά!!

• Like 13
Posted
4 minutes ago, mallios said:

@apo21 δικό σου

5028-2_3a5d076b-2b4c-4516-bbeb-589fe5dda72f_2048x.png

Έτοιμο για την είσοδο!

• Like 1
Posted

Κατά τη γνώμη μου, το φετινό Whisky Live ήταν καλύτερο από το περσινό, τόσο σε διοργάνωση/εκπροσώπηση/ποικιλία, όσο και σε προσέλευση κόσμου. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές λοιπόν!

Καλύτερο νομίζω πως ήταν και το stand μας, αν και αυτό θα πρέπει να μας το πουν επισκέπτες που ήρθαν πέρσι και φέτος για να μην ευλογούμε μόνοι μας τα γένια μας.

Τουλάχιστον το Σάββατο, από 15:15 ως 20:30 που ήμουν εκεί, αποκόμισα εξαιρετικές εντυπώσεις. Ακόμα και όσοι μας επισκέπτονταν, έδειχναν κατά μέσο όρο ειλικρινές ενδιαφέρον για δοκιμή και πληροφορίες, ενώ πέρσι έχω την εντύπωση πως ήταν μεγαλύτερο το ποσοστό των 'οπορτουνιστών' που απλά έψαχναν ευκαιρία να πιουν (και όχι να δοκιμάσουν) εντός τιμής εισιτηρίου μερικά καλά ουίσκυ.

Αλλά και η παρουσίαση-εκπροσώπηση στο stand μας ήταν θαρρώ αναβαθμισμένη σε σχέση με πέρσι. Στον περσινό mvp στυλοβάτη @apo21 φέτος προστέθηκε και ο @Nicolas, ο οποίος νομίζω ότι πήρε τα ηνία ως ο φετινός mvp. Λες και είχαν περάσει και οι δύο από εντατική εκπαίδευση εξυπηρέτησης κοινού σε stand έκθεσης whisky! Και η πιο περιφερειακή συνεισφορά των υπολοίπων μελών ήταν πολύτιμη όμως, είτε πίσω από το stand, είτε γύρω-γύρω.

Δεν μπορώ να μην αναφερθώ ασφαλώς και στους ταλαντούχους presenters μας, @sir mihas, @mallios και @Uisge-Beatha. Πέρσι είχα παρακολουθήσει τα masterclass των @mallios και @Uisge-Beatha, φέτος ήμουν εκεί σε αυτά των @sir mihas και @George Papadogoulas, όλα εξαιρετικά!

Συγχαρητήρια και ευχαριστίες σε όλους λοιπόν και ελπίζω του χρόνου να καταφέρω να είμαι και τις δύο ημέρες εκεί.

• Like 14
Posted (edited)

Ένα φοβερό διήμερο .

Το  περίπτερο μας είχε μπορώ να πω τρομερό ενδιαφέρον από τον κόσμο με πολύ μεγάλη ποικιλία από ουισκι .

Να ευχαριστήσουμε οσους πρόσφεραν τα μπουκάλια τους αλλά και την συμμετοχή τους .

Ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον @apo21 και τον @Nicolas απλά ήταν εξαιρετικοί άντε και στον @mallios για όλη την οργάνωση και στον @sir mihas και @Uisge-Beatha για τα σεμινάρια τους .

Ευχαριστουμε την διοργάνωση ήταν ένα πολύ καλύτερο whisky live το φετινό άντε και του χρόνου καλύτερο .

Edited by DUCATI13
  • Like 14
Posted

Θερμά συγχαρητήρια και χίλια μπράβο σε όλους όσοι στελέχωσαν το stand του whisky forum και στο φετινό Whisky Live! Συγχαρητήρια και στους παρουσιαστές των σεμιναρίων!

Φαίνεται ότι το γουστάρατε όλοι και υποθέτω ότι είστε γεμάτοι ψυχικά και από την ηθική ικανοποίηση της ανιδιοτελούς προσφοράς χρόνου, γνώσης και χρημάτων για την προβολή του forum. Αυτό μένει στο τέλος, οι χαρούμενες στιγμές κι ευχάριστες εμπειρίες που ζήσατε που στο τέλος σβήνουν την σωματική κόπωση και όλες τις αντιξοότητες. Συγχαρητήρια και πάλι σε όλους όσοι συμμετείχαν και βοήθησαν με την παρουσία τους! Πάντα τέτοια εύχομαι!

• Like 12
Posted
43 minutes ago, Makis said:

Θερμά συγχαρητήρια και χίλια μπράβο σε όλους όσοι στελέχωσαν το stand του whisky forum και στο φετινό Whisky Live! Συγχαρητήρια και στους παρουσιαστές των σεμιναρίων!

Φαίνεται ότι το γουστάρατε όλοι και υποθέτω ότι είστε γεμάτοι ψυχικά και από την ηθική ικανοποίηση της ανιδιοτελούς προσφοράς χρόνου, γνώσης και χρημάτων για την προβολή του forum. Αυτό μένει στο τέλος, οι χαρούμενες στιγμές κι ευχάριστες εμπειρίες που ζήσατε που στο τέλος σβήνουν την σωματική κόπωση και όλες τις αντιξοότητες. Συγχαρητήρια και πάλι σε όλους όσους συμμετείχαν και βοήθησαν με την παρουσία τους! Πάντα τέτοια εύχομαι!

Έλειψες. Του χρόνου μαζί! 

• Like 4
Posted

Whisky Live Athens 2024: διοργάνωση πραγματικά πολύ καλή και ειδικά σε σχέση με την προηγούμενη κλασεις ανώτερη οπότε ο πήχης είναι πολύ ψηλά για το 2025, @Spiritwalker και team well done 🥃

whiskyforum παρουσια: ήδη έχουν αναφερθεί πολλά ειδικά σε ατομικό επίπεδο, εγώ θα εστίασω συλλογικά μιας που είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω το περίπτερο αλλά και την έκθεση από "εξωτερική" ματιά: η παρουσία μας ήταν από τις 3 καλύτερες της έκθεσης, με τις άλλες 2 να είναι καθαρά προσωπική υπόθεση 2 ατόμων του χώρου με μεγάλη γνώση και αγάπη στο ουίσκι, ενώ η δική μας ή μόνη μη επαγγελματική και αφιλοκερδή βασιζόταν σε ένα ολόκληρο team ανθρώπων που συνεργάστηκα άψογα και ακούραστα. Δεν θα αναφερθώ σε άτομα όσοι ήταν παρόντες ξέρουν και φαίνεται και στις φωτογραφίες, επίσης δεν θα αναφερθώ σε άτομα γιατί αυτό που με χαροποίησε ιδιαίτερα ήταν ότι και χωρίς την παρουσία των παλαιών το καινουργιο αίμα όχι μόνο τράβηξε κουπί αλλά μπόρεσε και μπορεί να αναλάβει το πηδάλιο, και του χρόνου λοιπόν ακόμα καλύτερα 🥃

• Like 10
Posted
4 hours ago, Uisge-Beatha said:

το καινουργιο αίμα όχι μόνο τράβηξε κουπί αλλά μπόρεσε και μπορεί να αναλάβει το πηδάλιο

εγώ ήδη τους σκέφτομαι κάπως έτσι....

image.png.871d59a328ff2ce3ef83bca353627158.png

• Like 1
  • Haha 6
  • YES 1
Posted

Τι να πω κ εγώ μια εβδομάδα μετά, που τα είπατε όλα..? 

@Nicolas & @apo21 έδωσαν ρεσιτάλ, το blend του @Eilean a' Cheo έκανε φοβερή εντύπωση, στα παρασκήνια @mallios @SimoG @Leftis @thanasist @Uisge-Beatha @DMTK @sir mihas με πρωτεργάτη τον @corpus μιλούσαν και ενημέρωναν τον κόσμο ποιοι είμαστε κ τι κάνουμε αλλά το πιο βασικό (για εμένα) είναι ότι μπορέσαμε, όσο ήταν δυνατόν, σε μερικούς ανθρώπους να δείξουμε τι εστί whiskyforum από κοντά.

Η οργάνωση μου φάνηκε καλύτερη από την περσινή κ μου δείχνει ότι η επόμενη θα είναι ακόμη καλύτερη. Πολλά μπράβο @Spiritwalker.

Άντε και του χρόνου!

• Like 11
Posted
34 minutes ago, Nicolas said:

Ήδη ανυπομονώ για του χρόνου!

Noted.

Και εμείς ανυπομονούμε να κάνουμε πιο πολλά, πιο καλά και διαφορετικά πράγματα στο WL .

@Spiritwalker ακούει?!

• Like 3