Jump to content
  • Welcome to our whiskyforum

Dear Guest,

On behalf of whiskyforum.gr and Hellenic Malt Whisky Society, we would like to thank you for visiting our forum. Feel free to navigate to our forum and enjoy content and topics. Always remember that our forum is free for all and if you share the same passion or you just want to be informed about whisky, you are more than welcome to join us!

forum21.png

Slainte!

Recommended Posts

Posted

Ήρθε η ώρα να κόψουμε και εμείς την πίτα μας, για όλα τα μέλη του whiskyforum αλλά και τους γνωστούς και φίλους που θα μας τιμήσουν για ακόμα μια φορά με την παρουσία τους.

Στον γνωστό και αγαπημένο χώρο, Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, μεσημέρι, στις 14:00, μας περιμένουν στο ilGiardino για την κοπή της πίτας μας!

Δηλώνουμε εδώ συμμετοχή με όνομα και αριθμό ατόμων που θα είναι μαζί μας. Θα υπάρξει και ένα προτεινόμενο μενού για να διαλέξουμε (να βοηθήσουμε και λίγο την κουζίνα) και φυσικά ισχύουν ότι και στις άλλες μας εκδηλώσεις με την διαφορά ότι στην πίτα ΔΕΝ υπάρχει όριο μπουκαλιών που θα φέρουμε (όσοι θέλουν να φέρουν) ΑΛΛΑ πάντα υπάρχει όριο υπεύθυνης κατανάλωσης.

Υπενθυμίζω ότι βασικός και απαράβατος κανόνας, αν κάποιο (νέο) μέλος είναι η πρώτη του εκδήλωση, δεν φέρνει ποτέ μπουκάλι!

Για όσους έρθουν για πρώτη φορά ή δεν θυμούνται την τοποθεσία

https://maps.app.goo.gl/41Bhjge1GvvR55TAA

• YES 2
  • NO 1
Posted

από όσο θυμάμαι οι εκδηλώσεις κοπής πίτας είναι από τις καλύτερες του forum και λυπάμαι πολύ που δεν θα καταφέρω να έρθω

καλά να περάσετε

• Like 2
Posted

Εγώ δυστυχώς λόγω άλλων υποχρεώσεων δεν θα μπορέσω να έρθω, ίσως για πρώτη φορά σε κοπή βασιλόπιτας. Ίσως καταφέρω να περάσω κλεφτά γύρω στις 16:00 για λίγα λεπτά, αλλά δεν είναι καθόλου βέβαιο. Κρατήστε μου βασιλόπιτα καλού-κακού, θα στενοχωρηθώ πολύ αν τελικά έρθω και δεν έχει :biggrin1:

• Wow 1
Posted
11 minutes ago, Wisdom said:

Εγώ δυστυχώς λόγω άλλων υποχρεώσεων δεν θα μπορέσω να έρθω, ίσως για πρώτη φορά σε κοπή βασιλόπιτας. Ίσως καταφέρω να περάσω κλεφτά γύρω στις 16:00 για λίγα λεπτά, αλλά δεν είναι καθόλου βέβαιο. Κρατήστε μου βασιλόπιτα καλού-κακού, θα στενοχωρηθώ πολύ αν τελικά έρθω και δεν έχει :biggrin1:

Νόμιζα ότι ήταν αστείο αυτό που μου είχες πει

• NO 1
Posted

Καλά να περάσετε!.

Δυστυχώς η απόσταση που μας χωρίζει και η εργασία αποτελεί εμπόδιο.

Χαιρετίσματα σε όλους!

• Like 4
Posted

Συγγνώμη που δεν έχω γράψει ακόμη αλλά υπάρχει ένα μεγάλο ενδεχόμενο να είμαι εκτός Αθηνών  αυτό το ΣΚ.. Αν ωστόσο δεν λείπω, θα έρθω. 

• Like 1
Posted

Καλησπέρα, συνοδοιπόροι. Δυστυχώς δεν θα έρθω... Θα βρίσκομαι σε ορειβατική προπόνηση στο Μαίναλο. Να περάσετε μαγικά!

• Like 1