Jump to content
  • Dear Guest

On behalf of whiskyforum.gr and Hellenic Malt Whisky Society, we would like to thank you for visiting our forum. Feel free to navigate to our forum and enjoy content and topics. Always remember that our forum is free for all and if you share the same passion or you just want to be informed about whisky, you are more than welcome to join us!

forum21.png

Slainte!

Recommended Posts

Posted

Η αγαπημένη μας εκδρομή εκτός Αθηνών στους καλούς μας φίλους, την οικογένεια Ζαχαρία στο Lost Lake Distillery (με μεγάλες εκπλήξεις φέτος) και το Κτήμα Μουσών.

Λόγω υποχρεώσεων την Κυριακή 26 Μαΐου, πάμε μία εβδομάδα αργότερα που είναι και αρκετά πιο εύκολο για τους φίλους μας.

• Κυριακή 02 Ιουνίου
  • Κτήμα Μουσών / Lost Lake Distillery
  • Επίσκεψη και στα δύο κ
  • Μετά ακολουθεί η γνωστή ταβέρνα στην πλατεία για φαγητό.
  • Δεν υπάρχει περιορισμός στα μέλη, αλλά για λόγους οργάνωσης των φίλων μας η δήλωση συμμετοχών κλείνει στις 19 Μαΐου
  • Για τα μέλη που θα έρθουν από επαρχία, δεν έρχεστε Αθήνα, η διαδρομή είναι μικρότερη αφού θα έρθετε στην Πέτρα Βοιωτίας  https://maps.app.goo.gl/dEveZ3CYn9tWrNUb9 
  • Ωρα προσέλευσης θα ανακοινωθεί, αλλά ας έχουμε στο μυαλό μας στις 11:00 να είμαστε εκεί

Για τα μέλη που δεν έχουν έρθει ξανά, η πρώτη μας επίσκεψη και η ιστορία της οικογένειας βρίσκεται εδώ.

Και εδώ η 2η επίσκεψή μας, με πολύ καλή διάθεση και την πρώτη μας πrovatina να "σφάζεται" στο φυσικό της περοβάλλον.

• Like 3
  • YES 1
Posted

τι ώρα προβλέπετε να γυρίσετε πίσω Αθήνα. Θα είμαι Αθήνα εκείνο το ΣΚ και το σκέφτομαι να ακολουθήσω....

Posted
3 hours ago, tolisrocks said:

τι ώρα προβλέπετε να γυρίσετε πίσω Αθήνα. Θα είμαι Αθήνα εκείνο το ΣΚ και το σκέφτομαι να ακολουθήσω....

Πιστεύω ότι οποιαδήποτε πτήση μετά τις 9 ειναι πολύ safe επιλογή, 

Αν τελειώσουμε και το φαγητό κατά τις 5 + 1,5 ώρα επιστροφή θα είσαι 6,5 Αθήνα ή Ελ. Βενιζέλος.

Posted
On 4/30/2024 at 8:16 AM, mallios said:

Λόγω υποχρεώσεων την Κυριακή 26 Μαΐου, πάμε μία εβδομάδα αργότερα που είναι και αρκετά πιο εύκολο για τους φίλους μας.

• Κυριακή 02 Ιουνίου

Κι εκεί που έλεγα ότι επιτέλους θα τα καταφέρω φέτος για τις 26/5, ήρθε αυτή η αλλαγή και μου τα χάλασε όλα. Κυριακή 2/6 δυστυχώς για εμένα αποκλείεται λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων που έχω για τα Ποσειδώνια.

Του χρόνου ελπίζω να είμαι πιο τυχερός. Καλά να περάσετε!

Posted

Εγώ θα το ήθελα πολύ αλλά είναι buddy period στο νησί αυτη την εποχή δεν μπορώ να φυγω.

Posted

Δυστυχώς και εγώ δεν θά μπορέσω στις 2/6 .

Εύχομαι και ελπίζω την επόμενη φορά νά τά καταφέρω.

Posted

Πιστεύω ότι θα τα καταφέρω και εγώ.

• Like 1
Posted

μέχρι τώρα (υπάρχουν κάποια μέλη που περιμένουν ακόμα για τις υποχρεώσεις της Κυριακής)

@Ρένα  @tolisrocks @Χεντυ (είναι 2,5 ωρίτσες, δύσκολο αλλά και για εμάς ειναι 1,5 ώρα, αξίζει αν μπορείς να το προσπαθήσεις).

Το πρόγραμμα (που είναι και πολύ καλό θα έλεγα, ο Στέλιος το προτείνει γιατί έτσι είναι και το tour που κάνει) έχεις ως εξής. 

• 11 το πρωί (ας προσπαθήσουμε 11 να είμαστε εκεί, θέλει λίγο πάνω από μία ωρίτσα) θα είμαστε στο Lost Lake. Ξενάγηση με πιο πολύ έμφαση στα νέα πραγματάκια που κάνει το αποστακτήριο και τον νέο άμβυκα (νομίζω κανείς μας - ίσως - δεν τον έχει δει και ο τύπος του ειναι ιδιαίτερος). Tasting (μικρό, έχουμε δρόμο ακόμα)
  • Καταράκτες Πέτρας (tasting)
  • Κοιλάδα Μουσών, επίσκεψη στα αμπέλια, ενημέρωση κλπ (tasting)
  • Κτήμα Μουσών (οινοποιείο) για γνωριμία όσοι δεν έχουν έρθει και αγορές όσοι θέλουν
  • Ταβέρνα ο Χάρης στην πλατεία του χωριού (πιστεύω κατά τις 14:30 - 15:00 θα είμαστε εκεί, εξαρτάται από εμάς.

Κατά τις 17:00 / 17:30 θα έχουμε λογικά αναχωρήσει για Αθήνα.

• Like 3
Posted

Καλησπέρα

εγώ όλη την Κυριακή θα είμαι Αθήνα και πετάω πίσω Θεσσαλονίκη στις 9.30. Θα μένω σε ένα φίλο στο Ηράκλειο. Αν περνάει κάποιος απά εκεί ή κάπου εκεί κοντά και βολεύει ίσως ακολουθήσω. ο φίλος δυστυχώς έχει να πάει σε μια βάφτιση την Κυριακή αλλιώς θα ακολουθούσε. εγώ κατ'άλλα θα κάνω τρίημερο στη Αθήνα (πάντα με τον υπολογιστή δυστυχώς...