Jump to content
  • Dear Guest

On behalf of whiskyforum.gr and Hellenic Malt Whisky Society, we would like to thank you for visiting our forum. Feel free to navigate to our forum and enjoy content and topics. Always remember that our forum is free for all and if you share the same passion or you just want to be informed about whisky, you are more than welcome to join us!

forum21.png

Slainte!

Του Corry Vreckan το συναπάντημα - Νο38967. Τα λέμε (ακόμα δεν έχουμε ιδέα)   

10 members have voted

1. 1. Ποια μέρα μπορείτε?!

• Πέμπτη 18 Ιουλίου
      3
    • Παρασκευή 19 Ιουλίου
      2
    • Μπορώ και τις δύο ημέρες
      5

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Posted

Κάθε φορά που ο αγαπητός @Corry Vreckan έρχεται στην Ελλάδα, μας φέρνει καύσωνα, δάκρυα και ιδρώτα (και Bimber). Ας δούμε πότε μπορούμε οι περισσότεροι και κλείνουμε το μαγαζί. 

Posted

Το σερί προτάσεων σε μέρες που δεν μπορώ συνεχίζεται. Αρχίζω να πιστεύω ότι το κάνετε επίτηδες για να με αποφεύγετε! Είμαι εκτός Αθήνας 17 με 21 αγαπητέ. Ελπίζω να τα πούμε τα δυο μας έστω μόλις γυρίσω.

• Haha 2
Posted
11 minutes ago, Leftis said:

Το σερί προτάσεων σε μέρες που δεν μπορώ συνεχίζεται. Αρχίζω να πιστεύω ότι το κάνετε επίτηδες για να με αποφεύγετε! Είμαι εκτός Αθήνας 17 με 21 αγαπητέ. Ελπίζω να τα πούμε τα δυο μας έστω μόλις γυρίσω.

Μας κατάλαβες! 

• Haha 1
  • Sad 1
  • YES 2
Posted
42 minutes ago, Leftis said:

Επιλογή 4: Δεν μπορώ καμία από τις δύο. 😭

Όξω ρε να μπορέσεις 

• Haha 1
Posted
3 hours ago, Leftis said:

Και καλά..

Posted
7 hours ago, Leftis said:

Το σερί προτάσεων σε μέρες που δεν μπορώ συνεχίζεται.

o @Corry Vreckan μου είπε ότι δεν μπορείς αυτές τις μέρες, και να βάλω μόνο αυτές. Αλλά εγώ δεν είμαι ρουφ για να το πω. 

• Haha 2
  • YES 1
Posted
12 hours ago, Leftis said:

Επιλογή 4: Δεν μπορώ καμία από τις δύο. 😭

O @mallios όπως οι περισσότεροι ξέρουμε έχει πολλά προτερήματα: Οργανωτικός, ηγετικός, ακούραστος, καινοτόμος, οραματιστής, χαρισματικός, δημιουργικός, πράος, συγκαταβατικός, ήπιος, επικοινωνιακός, εξαιρετικός presenter, ΑΕΚάρας και άλλα πολλά.

Όμως το ρημάδι το poll δεν το έχει με τίποτα ρε παιδί μου. Καημό το έχω τόσα χρόνια να φτιάξει ένα σωστό poll που να εμπεριέχει όλες τις βασικές απαντήσεις! :biggrin1:

• Haha 3
Posted
9 hours ago, Wisdom said:

Οργανωτικός, ηγετικός, ακούραστος, καινοτόμος, οραματιστής, χαρισματικός, δημιουργικός, πράος, συγκαταβατικός, ήπιος, επικοινωνιακός, εξαιρετικός presenter, ΑΕΚάρας και άλλα πολλά.

Και λίγα λες! 🤣

9 hours ago, Wisdom said:

Όμως το ρημάδι το poll δεν το έχει με τίποτα ρε παιδί μου. Καημό το έχω τόσα χρόνια να φτιάξει ένα σωστό poll που να εμπεριέχει όλες τις βασικές απαντήσεις!

Συμπάθα με Σοφέ μου! Οι ημερομηνίες ήταν fixed από πριν και φυσικά το δεν μπορώ καμία από τις 2 ημερομηνίες δεν πήγαινε εδώ (αν και ειναι σωστό να υπάρχει και αυτή η επιλογή).

Θα ακολουθήσει και 2ο Poll αφού πολλοί "φωνάζουν" ότι ο Ζάχος ειναι γαυροφωλιά (προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ ο Ζάχος). 

Τον τελευταίο καιρό συχνάζω εδώ, το έχει πατέρας συμμαθητή του Βαγγέλη μου και όσες φορές έχω πάει περάσαμε πολύ καλά ( η πρόσβαση από Καρέα είναι πάρα πολύ εύκολη, όπως και το πάρκινγκ).

https://www.tripadvisor.com.gr/Restaurant_Review-g8634410-d21388937-Reviews-Apartia-Ilioupoli_East_Attica_Region_Attica.html 

@Wisdom στα συν του μαγαζιού είναι ότι ο Γιάννης που το έχει είναι τρελός ΑΕΚΑΡΑΣ, αλλά έχει το ίδιο στυλ με το Local Pub, δεν έχει μέσα κασκόλ, πανό κλπ.

Posted

Καλημέρα

Και γιατί δεν πάμε στο Απαρτια για αλλαγή .

Εγω είμαι μέσα.

@Wisdom θα έρθεις ?

• Like 1
Posted
2 hours ago, mallios said:

Συμπάθα με Σοφέ μου! Οι ημερομηνίες ήταν fixed από πριν και φυσικά το δεν μπορώ καμία από τις 2 ημερομηνίες δεν πήγαινε εδώ (αν και ειναι σωστό να υπάρχει και αυτή η επιλογή).

Άστο, δεν το σώζεις με τίποτα. Απλά αποδέξου ότι δεν το έχεις με τα polls και πάμε παρακάτω :biggrin1:

1 hour ago, DUCATI13 said:

@Wisdom θα έρθεις ?

Αν τελικά γίνει την Πέμπτη, πρώτα ο Θεός και με τη συνήθη αργοπορημένη μου άφιξη, ναι. Παρασκευή ... ξέρετε.

• Like 1
Posted

Το ότι δεν έρχεστε σε ενα υπέροχο κουτούκι με πολύ ωραίο φαγητό γιατί όπως και το 98% του Πειραιά(ανήκω στο υπόλοιπο 2%😀)

είναι Ολυμπιακοί με ξεπερνάει 😅😅😅.

Ελάτε, θα γυρίσετε σώοι, σας το εγγυάται 12χρονη εμπειρία Δημοτικού,Γυμνασιακού και Λυκειακού Μπουλινγκ😀

Τεσπα, ότι αποφασίσετε είμαι μέσα,απλα νομίζω πρέπει να επιταχυνουμε λιγο τις διαδικασίες ώστε να κλείσουμε κανά τραπέζι και να

δούμε ποιοι θα έρθουν, μπουκάλια κτλ...

• Like 3
  • Haha 1
Posted
4 minutes ago, mallios said:

8-6 το σκορ, υπέρ της Πέμπτης.

8-7  είναι αλλά ΟΚ

• YES 2
Posted
3 hours ago, Corry Vreckan said:

Το ότι δεν έρχεστε σε ενα υπέροχο κουτούκι με πολύ ωραίο φαγητό γιατί όπως και το 98% του Πειραιά(ανήκω στο υπόλοιπο 2%😀)

είναι Ολυμπιακοί με ξεπερνάει 😅😅😅.

Ελάτε, θα γυρίσετε σώοι, σας το εγγυάται 12χρονη εμπειρία Δημοτικού,Γυμνασιακού και Λυκειακού Μπουλινγκ😀

Τεσπα, ότι αποφασίσετε είμαι μέσα,απλα νομίζω πρέπει να επιταχυνουμε λιγο τις διαδικασίες ώστε να κλείσουμε κανά τραπέζι και να

δούμε ποιοι θα έρθουν, μπουκάλια κτλ...

Ότι μετά το μπούλιγκ στην ευαίσθητη, παιδική ηλικία, έφυγες για Αυστρία είναι τυχαίο? 😄

• Haha 6
Posted
5 hours ago, SimoG said:

Ότι μετά το μπούλιγκ στην ευαίσθητη, παιδική ηλικία

...πίνω απόσταξεις καπνιστού κριθαριού που μυρίζουν σαν Κατεχακη στις τρεις η ώρα το μεσημέρι, είναι τυχαίο;

• Like 2
  • Haha 2
Posted

Τεσπα, οπου και οποία μέρα πάμε θα έρθω με το μπουκαλάκι μου,

Κύριε ενωμοταρχα @mallios έχεις εσυ το Deanston Chorlton μου;

Μπορείς να το φέρεις;

• YES 1
Posted

Αύριο απόγευμα πρέπει να κλείσουμε τραπέζι, είτε Ζάχο είτε αλλού.

Από ότι φαίνεται για Πέμπτη.

Ας βάλουμε ένα όριο μέχρι τις 6 για να δηλώσουν όσα παιδιά θέλουν.

Posted

Ζάχος 

Μέσα για παρασκευή,

θα το παλέψω για πέμπτη

Εγώ, η σύζυγος και το μπουκάλι μας!

Posted

4 minutes ago, Islaynder said:

Ζάχος 

Μέσα για παρασκευή,

θα το παλέψω για πέμπτη

Εγώ, η σύζυγος και το μπουκάλι μας!

Πέμπτη Ηλιούπολη, να πάμε και πουθενά αλλού. Θα είσαι και δίπλα