Jump to content
  • Dear Guest

On behalf of whiskyforum.gr and Hellenic Malt Whisky Society, we would like to thank you for visiting our forum. Feel free to navigate to our forum and enjoy content and topics. Always remember that our forum is free for all and if you share the same passion or you just want to be informed about whisky, you are more than welcome to join us!

forum21.png

Slainte!

Του Corry Vreckan το συναπάντημα - Νο38967. Τα λέμε (ακόμα δεν έχουμε ιδέα)   

10 members have voted

1. 1. Ποια μέρα μπορείτε?!

• Πέμπτη 18 Ιουλίου
      3
    • Παρασκευή 19 Ιουλίου
      2
    • Μπορώ και τις δύο ημέρες
      5

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Posted

Οπότε πάμε (με οριακή πλειοψηφία) για Πέμπτη και μια επιλογή που βολεύει τους Νότιους και τον @Wisdom (επιτέλους να τον δούμε σε μάζωξη για φαγητό).

Μαζευόμαστε στις 9:00

Το μαγαζί είναι καλό, έχει εύκολο πάρκινγκ και τραπεζάκια έξω.

https://www.tripadvisor.com.gr/Restaurant_Review-g8634410-d21388937-Reviews-Apartia-Ilioupoli_East_Attica_Region_Attica.html 

https://maps.app.goo.gl/71PncamKwKE6ZQm2A 

Να μιλήσουμε με @Corry Vreckan αν βολεύει κάποιον από εμάς να τον πάρουμε. Εναλλακτικά, σταθμός Ηλιούπολη και τον μαζεύουμε από το μετρό. 

• mallios changed the title to Του Corry Vreckan το συναπάντημα - Πέμπτη 18 Ιουλίου! Τα λέμε στις 21:00 με Απαρτία και μπουκάλια!
Posted
2 hours ago, mallios said:

Το μαγαζί είναι καλό, έχει εύκολο πάρκινγκ και τραπεζάκια έξω

Ξερω σε ποιον θα γκρινιαξω πάντως 

• Haha 1
Posted

Οπότε πάμε (με οριακή πλειοψηφία) για Πέμπτη και μια επιλογή που βολεύει τους Νότιους και τον @Wisdom (επιτέλους να τον δούμε σε μάζωξη για φαγητό)

2η φορά 

• YES 1
Posted

Κι εγω αλλο  ενα μπουκαλι οπως προειπα και με μια εκπληξη.Δεν θα ναι καπνιστο!

• Wow 1
Posted
4 hours ago, Vaggelis82 said:

Επιτέλους, συνετιστηκες!!!

Μαζέψουυυυυυυυ! 🤣

Posted

Έχουμε 6 μπουκάλια, οπότε κλείσαμε. @mitsubae λεβέντη μου είχα κλείσει το Poll αλλά οκ.. θα κάνουμε την καρδιά μας πέτρα και θα σε δεχτούμε (η πρόσβαση από Καρεά είναι πάρα πολύ εύκολη).

Posted
14 hours ago, mallios said:

και τον @Wisdom (επιτέλους να τον δούμε σε μάζωξη για φαγητό).

:wtf:

Αν δεν με απατά η μνήμη μου, όλες οι τελευταίες μου εμφανίσεις περιείχαν (όχι συμπτωματικά) και φαγητό:

Από πέρσι τέτοια εποχή στο παρόμοιο event που φάγαμε στον Ζάχο με θαλασσινά και γαυρολάβαρα (1), έχω έρθει επίσης στο leftovers orgy στην ταράτσα @Eilean a' Cheo με πίτσες (2), στο LKC drinks event στου Μαντζάρου με burger (3), στα άγια χώματα στο Ντεμέκ με μεζεκλίκια (4), στο Jameson Shelter με πίτσες (5) και πριν λίγες ημέρες στο συμπόσιο κρεατοφαγίας (HMWS event) με ατελείωτη χοληστερίνη (6). Στο διάστημα αυτό έχω λείψει βέβαια και από άλλες 4-5 μαζώξεις, οι περισσότερες εκ των οποίων ήταν σε περιόδους ή ημέρες νηστείας. Σε διορθώνω γιατί όσοι δεν με ξέρουν θα νομίζουν ότι είμαι τσακωμένος με το φαγητό, ενώ η αλήθεια είναι ότι για εμένα το whisky είναι η αφορμή και η παρέα το πρόσχημα. Για το φαγητό έρχομαι :biggrin1:

14 hours ago, mallios said:

Μπουκάλια έκλεισαν!

Έχουμε 6 μπουκάλια, οπότε κλείσαμε.

Παιδιά sorry, αλλά είχα πει εδώ και μέρες ότι χρωστάω μπουκαλάκι. Όπως βλέπετε παρακάτω είναι καταγεγραμμένο και με ημερομηνια, συνεπώς διεκδικώ την προτεραιότητα. Να κοπούν άλλοι :biggrin1:

image.png.ba0f98038a57f0d60d107d278bc18206.png

• Haha 1
Posted
1 minute ago, Wisdom said:

Παιδιά sorry, αλλά είχα πει εδώ και μέρες ότι χρωστάω μπουκαλάκι. Όπως βλέπετε παρακάτω είναι καταγεγραμμένο και με ημερομηνια, συνεπώς διεκδικώ την προτεραιότητα. Να κοπούν άλλοι :biggrin1:

7 μπουκάλια! Είναι ειδική περίσταση, έχουμε καλεσμένο! Στην χειρότερη θα κόψουμε και μια βασιλόπιτα-παγωτό!

• Like 1
  • Haha 1
Posted

Απαρτία σήμερα η ομάδα! :yahoo:

(έχω μαζί μου ένα μπουκάλι, αλλά μην το πείτε στον @Wisdom)

Posted
7 hours ago, Wisdom said:

Για το φαγητό έρχομαι

Σε είχα καταλάβει!

Φέρε και το μπουκαλάκι σου και θα υπάρξει αυτοσυγκράτηση!

@mitsubae μπουκαλ-έλα.

Posted

Νομίζω ήταν καλά! Χόρτασε ο @thanasist... Τι άλλο να ζητήσουμε?!

Νικητής, νομίζω αδιαφιλονίκητος, η πορτοκαλόπιτα με παγωτό , με ελάχιστη διαφορά από την Καταρίνα, aka mrs @Corry Vreckan η οποία μας άντεξε.

Guest star ο αγαπημένος μας @sir mihas που παρά την επέμβαση αλλαγής φύλου, ήρθε να μας βρει!

IMG_20240718_225649.jpg

• Like 8
  • Haha 1
Posted

Δεν θα γράψω πολλά. Το μαγαζί ωραίο, με καλό φαγητό κ μουσική, για την παρέα κ την διάθεση εκεί ήσασταν, και όσοι δεν ήταν καλά να πάθουν. Θέλω να σταθώ κυρίως σε 2 γεγονότα, ορόσημα θα τα χαρακτήριζα, για το φόρουμ. Το πρώτο, καταφέραμε κ χορτάσαμε τον @thanasist !!! Το δεύτερο, πρώτη φορά, όσο είμαι στο φόρουμ τουλάχιστον, δεν υπήρχε καπνιστό ουίσκι!!! 

• Like 8
  • Haha 1
Posted
16 hours ago, Vaggelis82 said:

Το δεύτερο, πρώτη φορά, όσο είμαι στο φόρουμ τουλάχιστον, δεν υπήρχε καπνιστό ουίσκι!!! 

Αιτιολογείται γιατί παρεβρέθηκαν μόνο βαζελοχανουμια! Εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα ο αγνός μετριοπαθής γαύρος που αρέσκεται όμως στο γλεντόξερς! :biggrin1:

Με την ευκαιρία θα βάλω και ένα quiz.

Ο καθήμενος επί της κεφαλής του τραπεζιού γιατί χαμογελά?

Α) Χαμογελά επειδή ήπιε?

Β) Χαμογελά επειδή έφαγε?

Γ) Χαμογελά μετά από το χουφτωμα του sir?

Δ) Χαμογελά επειδή τηρήθηκαν όλοι οι κανονισμοί?

Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπόρεσα να έρθω και να δω τον φίλο @Corry Vreckan που ήρθε απ' τα ξένα. Απ' ότι φαίνεται όμως περάσατε υπέροχα και αυτό έχει σημασία.

Υ.Γ ρεμαλια, γράψτε και για τα μπουκάλια, φιλιά!

• Like 7
  • Haha 1
Posted

Τι δοκιμάσαμε την Πέμπτη που μας πέρασε:

Glenmorangie Lasanta 12y.o. Sherry Cask Finish 43% by @SimoG

Dailuaine 12y.o. 2009-2021, Wine Series, Madeira Cask, 288 bottles, Cadenheads 52.9%  by @Corry Vreckan

Deanston Virgin Oak Cask Strength, Batch No.1 58.5% by @apo21

Benrinnes 13y.o. 2009, Ex rum Barrique, "Shiver Me Toasted Timbers",  SMWS 36.208, 56.2% by @thanasist

Balcones 4y.o. Straight Corn Whisky, "Big Dream" 65.7%  Simply Whisky by @mallios

Speyburn 8y.o. 2007, Ex-Sherry Butt, The Young Rebels Collection No. 1, 48% Hidden Spirits by @Vaggelis82

Teeling 14y.o. Single Malt, Whisky Magazine Special Selection, Casknumber 13790 297 Bottles 55.8% by @Wisdom

Quiet Man 8 y.o. Irish Single Malt, Oloroso Sherry Butt Finish, 950 Bottles, 46% by @mitsubae

• Like 6
  • Thanks 1