Jump to content
  • Welcome to our whiskyforum

Dear Guest,

On behalf of whiskyforum.gr and Hellenic Malt Whisky Society, we would like to thank you for visiting our forum. Feel free to navigate to our forum and enjoy content and topics. Always remember that our forum is free for all and if you share the same passion or you just want to be informed about whisky, you are more than welcome to join us!

forum21.png

Slainte!

Προκήρυξη Εορταστικού Τριημέρου | Οσίου Ανδρέα του Επισκέπτου των Αθηνών

Recommended Posts

Δεν νομίζω ότι χρειάζονται πολλά λόγια.

Ο ένας και μοναδικός @anspan, ο Άρχοντας των Σερβιών Κοζάνης, ανήμερα του Φιλίππου εκ των επτά διακόνων του εν Τράλλεσιν (δηλαδή την Παρασκευή στις 11 Οκτωβρίου) κατεβαίνει στην Αθήνα.

Με ΔΠΕ (Διοικητική Πράξη Ενωμοτάρχη για τους νέους) ανακηρύσσεται  εορταστικό τριήμερο με αποκορύφωμα των Εορταστικών εκδηλώσεων το μεσημέρι Σαββάτου, που παράλληλα είναι και Παγκόσμια Ημέρα κατά της Αρθρίτιδας ( @Vaggelis82 το γράφω μόνος μου για να μην με τρολάρεις εσύ).

Παράλληλα θα υπάρξει και διήμερη ολονυκτία, με την επικουρία του Οσίου Ελευθέριου του Μόντρις του εκ Μαδρίτης ορμώμενου, (του @Leftis πιο απλά) σε τόπο που θα ανακοινωθεί εν ευθέτω χρόνω. 

Σε κάθε περίπτωση, Σάββατο μεσημέρι θα βγούμε για μεζεδοκατάσταση, οπότε παρακαλώ όσοι δεν μπορούν να ακολουθήσουν τις ολονυκτίες (ή και όσοι μπορούν και τα δύο) να δηλώσουν εδώ.

• Like 3
  • Thanks 1
  • Haha 2

• mallios changed the title to Προκήρυξη Εορταστικού Τριημέρου | Οσίου Ανδρέα του Επισκέπτου των Αθηνών

Δυστυχώς είμαι μακριά!😔Καλα να περάσετε!!Να πιείτε πολύ και πολλά!!Αλλα να φάτε περισσότερο!!😁

• Like 2

Για ολονυχτία Παρασκευής μέσα απο τώρα. Για το Σάββατο μεσημέρι μέσα αλλά ίσως με κάποια καθυστέρηση. 

• Like 2

Δεν το χάνω.

Με θρησκευτική κατάνυξη θα παραβρεθώ και σε μια ολονύκτια, λογικά της Παρασκευής.

• Like 1

Αγαπητοί μου φίλοι καί συνοδοιπόροι, σύντροφοι και συντρόφισσες με μεγάλη μου χαρά σάς περιμένω να τα πούμε επιτέλους από κοντά!

• Like 5

Δεν ξέρω @anspan αν θα τα καταφέρω. Μόνο Παρασκευή βραδακι έχω πιθανότητες. Τι λεει το πρόγραμμα?

• Like 1

Γενικά εδώ θα είμαι εκείνο το ΣΚ. Ο Ανδρέας είναι φίλος και επέλεξε να έρθει σε ημερομηνίες που έχω διαθεσιμότητα. Όχι σαν κάτι άλλους που κανονίζουν μόνο όταν λείπω.
Σάββατο μεσημέρι είμαι κλεισμένος μόνο νομίζω. 

• Like 1
  • Haha 3

3 minutes ago, Leftis said:

Γενικά εδώ θα είμαι εκείνο το ΣΚ. Ο Ανδρέας είναι φίλος και επέλεξε να έρθει σε ημερομηνίες που έχω διαθεσιμότητα. Όχι σαν κάτι άλλους που κανονίζουν μόνο όταν λείπω.
Σάββατο μεσημέρι είμαι κλεισμένος μόνο νομίζω. 

Μας πέθανες στο availability! 

• Haha 4

Για τον @anspan θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά να τον δούμε έστω και για λίγο. Επειδή τα μεσημέρια γενικότερα είναι πολύ σκληρά, Παρασκευή βράδυ αναγκαστικά και τελεσίδικα. 

Αναμένω σημείο συνάντησης (στο οποίο να μπορούμε να φέρουμε τα μπουκάλια μας, για να γιορτάσουμε) και ώρα. 

• Like 3

Καταγγέλλω το γεγονός, ότι το συγκεκριμένο θέμα δεν έχει περίοπτη θέση στην αρχική σελίδα του forum!!!! Να διορθωθεί άμεσα παρακαλώ!!!!!

• Like 1
  • Wow 1

Καλώς να έρθει ο φίλος Ανδρέας από το Βορρά.

Ρίξτε πινέζες ακριβείας στο ημερολόγιο να το παλέψω.

• Like 1

Δυστυχώς αυτό το ΠΣΚ είναι πολύ φορτωμένο. Όμως θα κάνω τα αδύνατα δυνατά να περάσω έστω και για λίγο σε ένα από αυτά. Αναμένω λεπτομέρειες λοιπόν.

• Like 1

Κύριοι, Παρασκευή όπως κ Σάββατο βράδυ μετά την συναυλία δεν μπορώ, επειδή δουλεύω Σ/Κ. Άμα κανονίσετε για φαγητό Σάββατο μεσημέρι σχολαω 16:30, άρα θα μπορώ να περάσω έστω κ για λίγο.

• Like 1

1 minute ago, Islaynder said:

Παρασκευή βράδυ μπορώ.

Μπορώ επίσης Σάββατο στις 14:00 μέχρι τις 16:00 και ξανά το βράδυ 

Έλα στις 3 για μια ωρίτσα 

• Like 1

Παιδιά χίλια συγνώμη για την αναστάτωση,καταλαβαίνω ότι είναι πολύ δύσκολο και καθόλου ευέλικτο το πρόγραμμα,μην αγχώνεστε και μην στεναχωριέστε καθόλου.

Ήταν νά μήν κάνω την αρχή...

• Haha 3