Jump to content
  • Welcome to our whiskyforum

Dear Guest,

On behalf of whiskyforum.gr and Hellenic Malt Whisky Society, we would like to thank you for visiting our forum. Feel free to navigate to our forum and enjoy content and topics. Always remember that our forum is free for all and if you share the same passion or you just want to be informed about whisky, you are more than welcome to join us!

forum21.png

Slainte!

Recommended Posts

Posted

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη κ ευχαριστώ για την αποδοχή. Θα ήθελα την βοήθεια σας αν γίνεται κ αν επιτρέπεται από τους κανονες. Μου άφησε ο πατέρας μου κάποια ποτά κ επειδή λογω υγείας δεν επιτρέπεται το οινόπνευμα πάρα μόνο για εντριβες πλέον θα ήθελα να μου πει κάποιους αν έχουν κάποια αξία κ που θα μπορέσω να τα πουλήσω λόγω μετακόμισης στο εξωτερικό για ενα χρονοIMG_20241119_134927.jpg.a09970f4c406265015ac8b914c5c6b5b.jpg. Θα παραθέσω εικόνες σας ευχαριστώ πολύ.. Όλα τα ποτά είναι κλειστά τα είχε στο κλασικό παλιό σύνθετο αλλά δεν ξέρω αν λόγω χρόνων πίνονται η όχι γιατί κάποια από αυτά τα είχε αρκετά χρόνια. Αν παραβαινω κάποιους κανόνες ζητάω συγνώμη. 

IMG_20241118_090543.jpg

IMG_20241117_114847.jpg

IMG_20241117_115036.jpg

IMG_20241117_115132.jpg

IMG_20241119_134236.jpg

IMG_20241117_114617.jpg

Posted

Καλησπέρα και καλωσήρθες.

Δεν έχουν κάποια ιδιαίτερη αξία τα πιο πάνω αφού είναι ευρείας κυκλοφορίας και υπάρχουν πολλά μπουκάλια ακόμα. Νομίζω το πιο ακριβό είναι το METAXA Grand Fine που ενδεχομένως να μπορούσες να το πουλήσεις γύρω στα 40-50 eur (το 50 είναι λιγάκι αισιόδοξο).

Γνώμη μου, αφού δεν μπορείς να πιεις, τα κάνεις δώρο ή τα ανοίγεις με καλή παρέα (εσύ δεν θα πιεις, θα πιουν οι υπόλοιποι). 

• Like 1
Posted

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Από το να τα δώσω προς δέκα ευρώ το ένα που ήθελε κάποιος καλύτερα να τα πιουν κ να τα ευχαριστηθουν(φυσικά δεν θα είμαι παρόν γιατί θα είναι βασανιστήριο).. Κ πάλι σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! 

• Thanks 1