Jump to content
  • Dear Guest

On behalf of whiskyforum.gr and Hellenic Malt Whisky Society, we would like to thank you for visiting our forum. Feel free to navigate to our forum and enjoy content and topics. Always remember that our forum is free for all and if you share the same passion or you just want to be informed about whisky, you are more than welcome to join us!

forum21.png

Slainte!

Recommended Posts

Posted

Ήρθε η ώρα να κόψουμε και εμείς την πίτα μας, για όλα τα μέλη του whiskyforum αλλά και τους γνωστούς και φίλους που θα μας τιμήσουν για ακόμα μια φορά με την παρουσία τους.

Στον γνωστό και αγαπημένο χώρο, Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, μεσημέρι, στις 13:00, μας περιμένουν στο ilGiardino για την κοπή της πίτας μας!

Δηλώνουμε εδώ συμμετοχή με όνομα και αριθμό ατόμων που θα είναι μαζί μας. Θα υπάρξει και ένα προτεινόμενο μενού για να διαλέξουμε (να βοηθήσουμε και λίγο την κουζίνα) και φυσικά ισχύουν ότι και στις άλλες μας εκδηλώσεις με την διαφορά ότι στην πίτα ΔΕΝ υπάρχει όριο μπουκαλιών που θα φέρουμε (όσοι θέλουν να φέρουν) ΑΛΛΑ πάντα υπάρχει όριο υπεύθυνης κατανάλωσης.

Υπενθυμίζω ότι βασικός και απαράβατος κανόνας, αν κάποιο (νέο) μέλος είναι η πρώτη του εκδήλωση, δεν φέρνει ποτέ μπουκάλι!

Για όσους έρθουν για πρώτη φορά ή δεν θυμούνται την τοποθεσία

https://maps.app.goo.gl/41Bhjge1GvvR55TAA

• Like 2
  • mallios changed the title to Whiskyforum - HMWS πίτα 2025! Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στις 13:00 το μεσημέρι!
Posted

θα έρθω να δικάσω!!!

πιθανόν +1,

αλλά υπάρχει και αμυδρά πιθανότης για ακόμα + 2!!!

με λίγα λόγια, ή 1 , ή 2 ή 4!!!

• Like 2
Posted

Ναι + 1

Με αστερίσκο αν η εκτός έδρας αγωνιστική στις 15:00 γίνει την Κυριακή...

• Like 1
Posted

Μέσα και εγώ. Κατά πάσα πιθανότητα+1

Θα φέρω και τις δύο φιάλες της περσινής κληρωτίδας (πάντα φοβάμαι μήπως κάνω σαρδάμ 😀).

• Haha 6
Posted

Για μπουκάλια εννοούμε ούζο / τσίπουρο να υποθέσω μιας και είναι 13:00 το μεσημέρι. Η κανονικά ουίσκι? (ναι δεν μπόρεσα να μην τρολαρω)

• Haha 5
Posted
13 minutes ago, Leftis said:

Για μπουκάλια εννοούμε ούζο / τσίπουρο να υποθέσω μιας και είναι 13:00 το μεσημέρι. Η κανονικά ουίσκι? (ναι δεν μπόρεσα να μην τρολαρω)

Εσύ φέρε σουμάδα

Φάπες! 

• Haha 1
Posted
3 hours ago, Leftis said:

Ρε εμένα θα μου φορτωθεί και η μπεθερά γιατί χάνω το μεσημεριανό τραπέζι λέει.... 

• Haha 2
Posted
16 minutes ago, mitsubae said:

Ρε εμένα θα μου φορτωθεί και η μπεθερά γιατί χάνω το μεσημεριανό τραπέζι λέει.... 

Nα έρθει! Θα χαρούμε να την δούμε! 

• Haha 1
  • Wow 1
Posted

Καλημέρα!

Θα έρθουμε μάλλον οικογενειακώς

@SimoG +3

• Like 1
Posted

Εγώ δεν νομίζω να τα καταφέρω για αυτό και δεν έχω δηλώσει. Οπότε μην δεσμεύσετε θέση. Θα προσπαθήσω να περάσω να ευχηθώ έστω για μισή ωρίτσα αλλά αργά.

Αν αλλάξει κάτι και μπορέσω θα ενημερώσω.

• Like 3